Evo mini update,trebam napravit novi dvd rom...Ima tu još dosta posla... :S
Preporuke,komentari? :D
Evo jedan moj čiča,nadam se da vam se sviđa
Zbrush?
Nekako previše "našminkana" usta ima...:P
Dodaj otvore za ventilaciju. Malo mi je previše zaobljeno, ali to je valjda stvar ukusa. Inače super model i render.
to nije avion, pise ti da je to tomahawk
Kad stavljate radove bilo bi dobro i koji wire stavit da vidimo malo kako su ljudi pristupali svom projektu, kolko je cist model i slicno.
Imali kakav dobar tut za staklo u maya-i?
Gledao sam po netu al ništa korisno...
http://www.creativecrash.com/maya/downloads/shaders/c/trueglass
(čini mi se da se moraš registrirat da ovo skineš, besplatna je registracija, registriraš se za 2 min i skidaj onda :) )
1. Skini ovo, raspakiraj, i u mayi ideš u window-rendering editors - otvoris Hypershade
2. U Hypershadeu File- Import - uvezes unutra V2_glass (tak nekako se zove) i pojavit će ti se tamo....
3. Zatim staviš to na neki objekt, jednostavno povučeš na taj objekt taj shader (i ne diraš ništa u postavkama shadera, svjetlinu, boju, baš ništa ne diraj) i stavi osvjetljenje...i to ti je to.
Inače imaš tu puno shadera koje sve na istu foru tako ubacis u mayu..i dosta pluginova i svega za mayu inače imaš :)
http://www.creativecrash.com/maya/downloads/shaders/c/trueglass
(čini mi se da se moraš registrirat da ovo skineš, besplatna je registracija, registriraš se za 2 min i skidaj onda :) )
1. Skini ovo, raspakiraj, i u mayi ideš u window-rendering editors - otvoris Hypershade
2. U Hypershadeu File- Import - uvezes unutra V2_glass (tak nekako se zove) i pojavit će ti se tamo....
3. Zatim staviš to na neki objekt, jednostavno povučeš na taj objekt taj shader (i ne diraš ništa u postavkama shadera, svjetlinu, boju, baš ništa ne diraj) i stavi osvjetljenje...i to ti je to.
Inače imaš tu puno shadera koje sve na istu foru tako ubacis u mayu..i dosta pluginova i svega za mayu inače imaš :)
Hvala, probat ću poslije.
Ma najbolje ti je za staklo iskoristiti mia_x, imaš tamo presete i budeš dobio puno bolje rezultate i veću kontrolu nego da skineš neki shader...
Daj da vidim onu haubu
Daj da vidim onu haubu
Koju haubu? :D
Evo i moj prvi model u maya-i.
Usput imali kakav link gdje je malo detaljnije o mentalray-u, svjetlu i i renderiranju općenito?
Ne razumjem baš svjetlo.
ovo ti je jako dobro
Daj da vidim onu haubu
Koju haubu? :D
Pa onaj prosli render je bio sprijeda, pa si reko da haubu treba jos popravit, a i onaj branik nice izgleda pa baci koji od naprijed
ovako .. dobio sam za zadatak da napravim svoju sobu .. pogled odozgora (rekao je profesor da su mu bitne velicine .. npr. ne moze stol biti veci od vrata i te fore) ... i da moram napraviti pogled u sobu sa vrata ...
pa me zanima jel bih to neko od vas mogao uraditi za mene ?
nemora biti nista posebno ...
ovako .. dobio sam za zadatak da napravim svoju sobu .. pogled odozgora (rekao je profesor da su mu bitne velicine .. npr. ne moze stol biti veci od vrata i te fore) ... i da moram napraviti pogled u sobu sa vrata ...
u čemu
baš tlocrt ili 3d pogled odozgora
Ajde na PP detalje (dimenzije, koji stil, koji predmeti u sobi...)
jeli ima tko link sa nacrtima oružja (pušaka)
ali baš sa nacrtima sa svih strana ili barem jedne a ne slike
dobro je to
ali meni triba stranica sa ovakvim slikama
dobro je to
ali meni triba stranica sa ovakvim slikama
Ja nemogu takvu stranicu naći.
Pa uglavnom kad nešto tako tražim upišem u google šta tražim + blueprints.