pa i ne baš jer se još uvijek istiću u svim tim tamnim bojama , nzn šta bi ti predložia , ali probaj da se uklopi s okolinom , da daje dojam da pripada prostorno u slici...
Photoshop image (galerija slika)
- poruka: 2.995
- |
- čitano: 613.784
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo nesto bez veze.
zatamni ove 3 sviće na zadnjoj slici , sve ostalo OK :)
ovako?
Nemožeš raditi dark photo manipulaciju a glavni fokal su ti šarene svijeće. Vidiš li tu nekaj kontradiktorno?
Prvo, moraš svijeće smanjiti, pretvoriti ih u crne, krvave, mračne. Drugo, moraš ih postaviti kao izvor svjetla, da šalju svjetlost po grobu, gumi, ali ne ovakvu nerealnu, več pravu svjetlost.
I naposljetku, rad je po meni prestatičan, dodaj mu nešto mračno i uznemirujuće.
slažen se s gornjim poston
after all
big things are made out of small things
Probati cu popraviti
Evo nesto bez veze.
zatamni ove 3 sviće na zadnjoj slici , sve ostalo OK :)
ovako?
Nemožeš raditi dark photo manipulaciju a glavni fokal su ti šarene svijeće. Vidiš li tu nekaj kontradiktorno?
Prvo, moraš svijeće smanjiti, pretvoriti ih u crne, krvave, mračne. Drugo, moraš ih postaviti kao izvor svjetla, da šalju svjetlost po grobu, gumi, ali ne ovakvu nerealnu, več pravu svjetlost.
I naposljetku, rad je po meni prestatičan, dodaj mu nešto mračno i uznemirujuće.
Moze ovako?
Tek sad nije dobro, ne vidi se ništa na slici. Napravi kako ti je adapter reko. Neka ima dovoljno svijetla da se vidi šta je šta i makni tu bijelu fleku kod svijeća. Pogledaj malo kako ti se svijetlo raspršuje i posvijetli dijelove koji su obasjani svijetlom
Tek sad nije dobro, ne vidi se ništa na slici. Napravi kako ti je adapter reko. Neka ima dovoljno svijetla da se vidi šta je šta i makni tu bijelu fleku kod svijeća. Pogledaj malo kako ti se svijetlo raspršuje i posvijetli dijelove koji su obasjani svijetlom
a je**n mu,nisam imao onaj photoshop file neg samo sejvanu sliku u JPEG formatu :(
nista ti se nevidi,gdje je ono drvo koje je davalo onu atmosferu, zasto tako sarenilo tog cvijeca i svijeca a zelis napravit neku horror sliku....
molim misljenja o mojim radovima...
hvala.
1. odlican (ako imas link za tut daj)
2. je ok, iako su ova slova malo "nakaradna" ;)
molim misljenja o mojim radovima...
hvala.
1. trebao bi malo pojacat efekt savijanja te teksture po crtama lica, ovako pomalo izgleda kao da lebdi ispred lica. Malo ga osjencaj sa burnom ili necim, bit ce bolje.
2. slova su stvarno bezveze, al je slika kao takva dobra. Ono sto bi ja napravio, mozda da svaki taj pravokutnik koji je kao izrezan malo dislociras i zarotiras (ali samo malo), da se d0obije dojam mozaika nekakvog.
nemam tutorijal,radio sam ga iz glave,nasao neku koru drva i zalijepio na zenino lice...
Neuspjeli pokušaj efekta zapaljenog papira...
Nisam mogo naći ni dobar font ni dobar brush.
Mislim da bi dobar dio u zapaljenom PAPIRU trebao imati sam papir, a ti ga kao sto vidim nemas. Znaci, mora se nekako vidjet tekstura papira, i obris izgorenog mora bit jako ostar, a ne mutan.
Totalno ne realizirano, O.K. scena ali izvođenje jako loše, nema tu neku dubinu, oblaci kao da su samo zaljepljeni...
Čak se ni sjene ne poklapaju kako treba...
Iako mislim da si početnik - loše, loše, loše - 3/10
Kalendar design.. u beti :D
Super je ali mi onaj na kamionu "oric" ili kako sta pise nekako meni previse iskace...
Obican brush i pitura.
EDIT:ovo crno san s brushen za maglu
Magla obicno nije crna. Cak ni najcrnji oblaci nisu crni, nego svijetlo sivi...
Da li si sam odradio vektorsko crtanje ili si skinuo objekte i ukomponirao? Vrlo lijepo izgleda!
new one :D
Jako lijepo
Obican brush i pitura.
EDIT:ovo crno san s brushen za maglu
se ti zaebaes ili ... ?