"pp da link licence za cs5..."
to se ne smije
to se ne smije
to se ne smije
Hehe,znam da se nesmije
Al na pp može nekak proći
Trebam jebe*** ideju kaj da jos stavim na slikicu i kaj da jos popravim
Stavi još Sanadera i Jadranku na krov Tabora i sve 5. :P
joj kako me živciraju ovi veliki mjesecovi :D
Trebam jebe*** ideju kaj da jos stavim na slikicu i kaj da jos popravim
Sredi vodu u jezeru jer imaš odraz nečega čega nema. Isto tako, imaš sjenu nasred livade, iskoristi to za dodati to nešto...
Pa da bude kao onaj iz Top sikret DVD2? :P
Sredi još malo kontrast sa levelsima i baci neki photo filter
Evo jednog wipiča na temu mog zagorja i velikog tabora (slučajno sam naišao na slični tutorijal, pa rehoh zašto ne :D)
Može link od tut?
haha, pitaj boga sad više
Evo drugi moj vektorski rad, nadam se da vam se sviđa, ako šta nije dobro recite, tek sam poćeo s vektorskim crtanjem, ne štedite na riječima. Inaće rađeno je u Photoshopu (ne illustratoru).
Jeli mi mozes dati kakav tut od toga ili nesto?
Ola
Nije loše za početak. Samo pazi da ti neki objekti ne izgledaju prezamrljano, recimo ovaj stub tj. svjetlo, on izgleda pomalo zamrljano dok je zekonja blistavo čist. ;)
Ma nema veze :)
Evo pluton nije baš ispo kako sam se nado al meni je ok
Evo, iskreno, rad je ok, ima tu statiku. E sad, mislim da bi bolje pasala neka galaktička pozadina i neki Lens Flare preko toga da doda malo svjetline.
No, samo nastavi.
Evo, iskreno, rad je ok, ima tu statiku. E sad, mislim da bi bolje pasala neka galaktička pozadina i neki Lens Flare preko toga da doda malo svjetline.
No, samo nastavi.
E vidiš lens flare sam baš tio stavit i nemam pojma zašto nisam
Malo smanji taj plavi obrub oko sunca, i nek nebude bas toliko plav, previse odvaja tamnu od svijetle strane. Prijelaz svijetla i sjene na planetima je zapravo jako "ostar" u stvarnosti.
edit: ovo ce ti dat nekakav opci dojam koliko je ustvari ostar taj prijelaz http://www.timeanddate.com/worldclock/sunearth.html
Evo nesto bez veze.
zatamni ove 3 sviće na zadnjoj slici , sve ostalo OK :)