sta mislite o ovoj grafi? ja ju namjeravam kupiti za malo zesce igranje.
kolko para misliš odvojiti? koje imaš napajanje i procesor?
maksimalno do 1.500kn. imam INTEL Core 2 duo E6550 2.33Ghz, napajanje CODEGEN 450W...
kako sam ti već postao za proc, 4850 ti je jača od te, a za nekih 1500 kn možeš uzeti 4870, a ati je najavio rezanje cijena za grafulje
Pa "sinko"pogledaj si malo BUG-ov on-line mali oglasnik, pa ćeš vidjet da se i tamo to nudi, za daleko povoljniju cijenu...hebao vas Vemil, Hg-šrot, skupi Links itd.....
im, ali je škakljivo kupovat, jako puno ljudi kloka svoje kompove, a to nikako nije dobro za komponente jer im skraćije debelo radni vijek.
osobno volim novo pa nek je pod garancijom
uzme bfg 9800gtx+ oc za 1300kn u hgspotu i jos dobijes garanciju na 10 godina nema bolje kupnje...
jer recim za 5 godina ti se shebe grafa ovih vise nece biti u ponudi i dobit ces zamjensku za tu cjenu... jednostavno best buy kupnja...
To ti je odlična grafa
grafulja je odlična, ali mislim da je za novce koje sprema izdvojiti bolji izbora ati 4870, još plus ati je najavio rezanje cijena
Možeš uštediti 300kn i uzmi ati 4850 koja je identična po performansama sa ovom 9800.. ili nadodaj još 200kn =1500kn i uzmi puno jaču stvar - 4870.
XFX je ime, ali ATI danas nosi svoje...! Ja bih za 4850 pa ako baš nemaš ili onda 4870 kao ja. Btw ja sam svoju kasnije upgradeo na 1G pa toliko!
im, ali je škakljivo kupovat, jako puno ljudi kloka svoje kompove, a to nikako nije dobro za komponente jer im skraćije debelo radni vijek.
Dodge_167 a kaj cemo s napajanjem pa ne mislis valjda da je Codegen od 450w dovoljan za 9800 GTX+ pa ona treba dva 6-pinska utora za dodatno napajanje graficke kartice to ti nebude islo s tim sroteks napajanjem barem ne za tu 9800 GTX + kaj to ne vidi niko osim mene!!!
uff... znaci moram kupiti novo napajanje, procesor i grafu... a sta je s maticnom? ja sam taj komp kupio tocno prije 1 godinu....
uff... znaci moram kupiti novo napajanje, procesor i grafu... a sta je s maticnom? ja sam taj komp kupio tocno prije 1 godinu....
ja se bas ne kuzim u kompove kao vi pa bi mi bilo drago ako mi mozete napraviti konfu do 5.000kn pa da vidim kako bi to ispalo, jer moram promijeniti kuciste jer se "raspada"... tako da bi me doslo ko da kupujem novi komp.... ako moze konfa iz linksa ili vemila
Ne moras kupit novi procesor ovaj tvoj je dosta samo ga treba kloknut malo nije to tako tesko i bit ce veselja, a maticnu isto mozes ostavit tu koju imas samo si uzmi napajanje novo i graficku karticu ja preporucam HD 4850 s tom ces bit zadovoljan sigurno a i trosi manje struje!!!
oke..... a sta to znaci klokati??
Evo tu ti fino pise kako klokati taj tvoj procesor pa si fino proctaj u miru ako treba i nekoliko puta pa ce ti biti jasnije nije to tako tesko uputstva su Powered By Luxx!!!
http://www.bug.hr/forum/topic/overclocking/uputstvo-kako-overclockirati-core2duo-procesore/384.aspx
e da... kolko bi bilo pozeljno da ima video memorije...
Ne moras kupit novi procesor ovaj tvoj je dosta samo ga treba kloknut malo nije to tako tesko i bit ce veselja, a maticnu isto mozes ostavit tu koju imas samo si uzmi napajanje novo i graficku karticu ja preporucam HD 4850 s tom ces bit zadovoljan sigurno a i trosi manje struje!!!
e da... kolko bi bilo pozeljno da ima video memorije...
a jooj.... nadam se da cu uspijeti...
OK... onda cu uzeti XFX ati radeon 4850 1gb DDR3... tu sam prije htijeo uzeti... kosta 1500kn.. nadam se da se isplati...
Minimalno 512mb DDR3 ili brze DDR4 memorije tako treba bit a HD 4850 je i jeftinija dosta od 9800 GTX+ a tebi ce bit sasvim dovoljna tu nema sumnje nikakve!!!
Ne bacaj lovu na XFX ova ti je dosta jeftinija a imas istu stvar za manje love, Powercolor inace ima vrlo dobre cijene svojih proizvoda!!!
Ne bacaj lovu na XFX ova ti je dosta jeftinija a imas istu stvar za manje love, Powercolor inace ima vrlo dobre cijene svojih proizvoda!!!
Microman, znaci ti predlazes XFX, jer se i meni cine kvalitetnije a imaju i bolje i tise hladjenje
Ovaj hladnjak na Powercolor je Zerotherm hladnjak i nije bucan i efikasan je u to nema sumnje taj tip hladnjaka je jako dobar po svemu to nisu gluposti vise love ne znaci uvijek i bolje Zerotherm hladnja nije obican hladnjak to je sigurno!!!