A ta najjeftinija ti je baš srednja žalost, ali ak nemaš 100 kn više i ta bu dobra. Ak imaš uzmi barem ovu
A ta najjeftinija ti je baš srednja žalost, ali ak nemaš 100 kn više i ta bu dobra. Ak imaš uzmi barem ovu
Pozz ekipaa, planiram kupiti GTX 950 momci s foruma su mi je preporucili ali me zanima da li ce raditi na monitoru sa VGA izlazom, tj sa adapterom?
ako ne, onda me zanima isto to samo za gtx 760...
Radit ce
Mislim da mi je krepala R9 390...poslano u servis danas i sad cekam dalje sto ce bit.Postoji li mogucnost da se to ne servisira nego da ce mi ponudit novu do te cijene koliko sam ja platio svoju ako da....razmisljam da si nadoplatim jos tih 500-700kn za GTX 1070 il ima neka bolja opcija?
Mislim da mi je krepala R9 390...poslano u servis danas i sad cekam dalje sto ce bit.Postoji li mogucnost da se to ne servisira nego da ce mi ponudit novu do te cijene koliko sam ja platio svoju ako da....razmisljam da si nadoplatim jos tih 500-700kn za GTX 1070 il ima neka bolja opcija?
ne servisira se nista, ako imaju istu ili slicnu to ce ti dati! a s nadoplatom nikad neznas..LP
Ovisi di si uzeo, ali ako nema istog modela ti biraš što ćeš u tom rangu, mozes i doplatiti. Pitaj za sve opcije
u ADMu ...koja je najbolja GTXica 1070...i po pitanjima coil whinea i perfomansi/hlađenja
Zvucat ce biased, ali Phoenix 1070 je stvarno super što se tice temperature i performanse, coil whine nisam nikada cuo.
Ali vidim nemaju nju u ADMu, tako da moja preporuka je MSI Armor (naj jeftinija) ili MSI Gaming
Od kad su izašle nove kartice malo sam izgubljen. Jel mi može netko ukratko pojasniti hijerarhiju AMD kartica trenutno?
Također, da li bi mi se isplatilo uzet novu AMD karticu u odnosu na trenutnu koju imam?
Trenutno od AMDa nema ništa vrijedno zamjene tvoje 390. Sve su to više manje iste performanse, 390 cak ima bolje performanse od 480 u nekim igrama, tako da cuvaj za Vegu.
Trenutno od AMDa nema ništa vrijedno zamjene tvoje 390. Sve su to više manje iste performanse, 390 cak ima bolje performanse od 480 u nekim igrama, tako da cuvaj za Vegu.
Ovo je bio expresan odgovor! :) Ok Hvala! :)
Btw kad izlazi Vega?
Btw kad izlazi Vega?
Isto kad i half life 3... uskoro
haha :D
Stvar je u tome sto je moja R9 390 krepala...i sad je poslana na servis...ako mi daju drugu ili u vrijednosti moje uz moju mogucu nadoplatu miram tamo uzet...ne mogu cekat da vega izadje osim eventualno ako mi ne budu dali cash u vrijednosti moje u sto cist sumnjam
Stvar je u tome sto je moja R9 390 krepala...i sad je poslana na servis...ako mi daju drugu ili u vrijednosti moje uz moju mogucu nadoplatu miram tamo uzet...ne mogu cekat da vega izadje osim eventualno ako mi ne budu dali cash u vrijednosti moje u sto cist sumnjam
Koliko je placena ta 390ka?
3000
Trazi povrat love i pikni Gainward gtx 1080 Phoenix GLH, mozes iskoristiti i 3 posto popusta ako imas profil na PCEkspertu, to ti je jos 140kn dole
Ne bi možda bilo bolje ovu karticu, ima lošije hlađenje od te Phoenix ali je dosta jefitinija?
https://www.uzishop.hr/nvidia-gpu/13564-palit-geforce-gtx-1080-dual-oc.html?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
Moj drugi komentar je bio za Azmo koji također ima 390.
Ali tebi ce dati karticu do 3000kn, a mozda ce ti dati da doplatis za bolju kao sto sam ja u Linksu. Jako su male šanse da ces 390 dobiti jer mislim da ih vise ni nema toliko u prodaji. Ali RX 580 8gb ili GTX 1060 6gb bi ti bila dobra zamjena bez doplate.
Moj drugi komentar je bio za Azmo koji također ima 390.
Ali tebi ce dati karticu do 3000kn, a mozda ce ti dati da doplatis za bolju kao sto sam ja u Linksu. Jako su male šanse da ces 390 dobiti jer mislim da ih vise ni nema toliko u prodaji. Ali RX 580 8gb ili GTX 1060 6gb bi ti bila dobra zamjena bez doplate.
eh da meni krepa 380, pa da u zamjenu zemem RX 580 sa nadoplatom
Meni se ne cini dobra zamjena r9 390 na rx 580 ili gtx 1060 to je isti klinac, a i prenapuhane cijene rx580, bolje ici na nesto jace za 3k kn.
Meni se ne cini dobra zamjena r9 390 na rx 580 ili gtx 1060 to je isti klinac, a i prenapuhane cijene rx580, bolje ici na nesto jace za 3k kn.
a cuj, platio sam ovu svoju R9 380 prije ~god i nesto 1800kn, sad za tolko dobijem ~30% (?) jacu ?
Ako si prije procitao, govorio sam da bi volio da moja R9 380 crkne da dobijem u zamjenu (ili malu nadoplatu) novu RX 580.
a cuj, platio sam ovu svoju R9 380 prije ~god i nesto 1800kn, sad za tolko dobijem ~30% (?) jacu ?
Uzmi lovu i cekaj vegu sutra/prekosutra bi trebala biti najavljena, bice po svemu sudeci tri komada ono nikad ti nije kasno uzeti nesto drugo ali bice zanimljivo trziste