Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.823
|
čitano: 6.904.427
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Vodič za odabir grafičke kartice

A ta najjeftinija ti je baš srednja žalost, ali ak nemaš 100 kn više i ta bu dobra. Ak imaš uzmi barem ovu

https://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-msi-geforce-gtx-1050-ti-oc-4gb-ddr5/116337?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
Znam da se gtx 1050ti ne grije, al ovi fanovi izgledaju dosta maleno pa pripazi da nebi bila neka zujalica.
13 godina
Ajd onda predložite neku od tih. Eto 1100 do 1200. Onda neću tu najjeftiniju.
Xxx sad vidio tvoj post. Može 100 kn više:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozz ekipaa, planiram kupiti GTX 950 momci s foruma su mi je preporucili ali me zanima da li ce raditi na monitoru sa VGA izlazom, tj sa adapterom?

ako ne, onda me zanima isto to samo za gtx 760...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Radit ce

9 godina

Mislim da mi je krepala R9 390...poslano u servis danas i sad cekam dalje sto ce bit.Postoji li mogucnost da se to ne servisira nego da ce mi ponudit novu do te cijene koliko sam ja platio svoju ako da....razmisljam da si nadoplatim jos tih 500-700kn  za GTX 1070 il ima neka bolja opcija?

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
sseennoonn kaže...

Mislim da mi je krepala R9 390...poslano u servis danas i sad cekam dalje sto ce bit.Postoji li mogucnost da se to ne servisira nego da ce mi ponudit novu do te cijene koliko sam ja platio svoju ako da....razmisljam da si nadoplatim jos tih 500-700kn  za GTX 1070 il ima neka bolja opcija?

ne servisira se nista, ako imaju istu ili slicnu to ce ti dati! a s nadoplatom nikad neznas..LP

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
11 godina
neaktivan

Ovisi di si uzeo, ali ako nema istog modela ti biraš što ćeš u tom rangu, mozes i doplatiti. Pitaj za sve opcije

Battlelog: D3lBoy-00
9 godina

u ADMu ...koja je najbolja GTXica 1070...i po pitanjima coil whinea i perfomansi/hlađenja

11 godina
neaktivan

Zvucat ce biased, ali Phoenix 1070 je stvarno super što se tice temperature i performanse, coil whine nisam nikada cuo.

Ali vidim nemaju nju u ADMu, tako da moja preporuka je MSI Armor (naj jeftinija) ili MSI Gaming

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.5.2017 15:56 (D3lBoy).
12 godina

Od kad su izašle nove kartice malo sam izgubljen. Jel mi može netko ukratko pojasniti hijerarhiju AMD kartica trenutno?

Također, da li bi mi se isplatilo uzet novu AMD karticu u odnosu na trenutnu koju imam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Trenutno od AMDa nema ništa vrijedno zamjene tvoje 390. Sve su to više manje iste performanse, 390 cak ima bolje performanse od 480 u nekim igrama, tako da cuvaj za Vegu.

12 godina
D3lBoy kaže...

Trenutno od AMDa nema ništa vrijedno zamjene tvoje 390. Sve su to više manje iste performanse, 390 cak ima bolje performanse od 480 u nekim igrama, tako da cuvaj za Vegu.

Ovo je bio expresan odgovor! :) Ok Hvala! :)

Btw kad izlazi Vega?

15 godina
odjavljen
Azmo kaže...

Btw kad izlazi Vega?

Isto kad i half life 3... uskoro

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
13 godina

haha :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
9 godina
D3lBoy kaže...

Stvar je u tome sto je moja R9 390 krepala...i sad je poslana na servis...ako mi daju drugu ili u vrijednosti moje uz moju mogucu nadoplatu miram tamo uzet...ne mogu  cekat da vega izadje osim eventualno ako mi ne budu dali cash  u vrijednosti moje u sto cist sumnjam

13 godina
protjeran
Mozes traziti i tvoje je pravo da ti daju identicnu radeonku, ako nemaju moraju ti vratiti novac!lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
9 godina
protjeran
sseennoonn kaže...

Stvar je u tome sto je moja R9 390 krepala...i sad je poslana na servis...ako mi daju drugu ili u vrijednosti moje uz moju mogucu nadoplatu miram tamo uzet...ne mogu  cekat da vega izadje osim eventualno ako mi ne budu dali cash  u vrijednosti moje u sto cist sumnjam

Koliko je placena ta 390ka?

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.5.2017 17:44 (Lucidius).
9 godina

3000

9 godina
protjeran

Trazi povrat love i pikni Gainward gtx 1080 Phoenix GLH, mozes iskoristiti i 3 posto popusta ako imas profil na PCEkspertu, to ti je jos 140kn dole 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ne bi možda bilo bolje ovu karticu, ima lošije hlađenje od te Phoenix ali je dosta jefitinija?

https://www.uzishop.hr/nvidia-gpu/13564-palit-geforce-gtx-1080-dual-oc.html?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.5.2017 18:35 (hrčak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
sseennoonn kaže...
D3lBoy kaže...

Moj drugi komentar je bio za Azmo koji također ima 390.

Ali tebi ce dati karticu do 3000kn, a mozda ce ti dati da doplatis za bolju kao sto sam ja u Linksu. Jako su male šanse da ces 390 dobiti jer mislim da ih vise ni nema toliko u prodaji. Ali RX 580 8gb ili GTX 1060 6gb bi ti bila dobra zamjena bez doplate.

12 godina
D3lBoy kaže...
sseennoonn kaže...
D3lBoy kaže...

Moj drugi komentar je bio za Azmo koji također ima 390.

Ali tebi ce dati karticu do 3000kn, a mozda ce ti dati da doplatis za bolju kao sto sam ja u Linksu. Jako su male šanse da ces 390 dobiti jer mislim da ih vise ni nema toliko u prodaji. Ali RX 580 8gb ili GTX 1060 6gb bi ti bila dobra zamjena bez doplate.

eh da meni krepa 380, pa da u zamjenu zemem RX 580 sa nadoplatom 

Battleog - 191silvinjo
17 godina

Meni se ne cini dobra zamjena r9 390 na rx 580 ili gtx 1060 to je isti klinac, a i prenapuhane cijene rx580, bolje ici na nesto jace za 3k kn. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Patrick_cro kaže...

Meni se ne cini dobra zamjena r9 390 na rx 580 ili gtx 1060 to je isti klinac, a i prenapuhane cijene rx580, bolje ici na nesto jace za 3k kn. 

a cuj, platio sam ovu svoju R9 380 prije ~god i nesto 1800kn, sad za tolko dobijem ~30%  (?) jacu ? 

Battleog - 191silvinjo
14 godina
Najbolje da doda nekoliko stotina kuna te uzme 1070. Dobit će dosta bolje performanse te dosta manju potrošnju. To je prilično dobra (i jeftina) nadogradnja
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Pricamo o r9 390 a ne o 380 koja je pun klinac slabija, to nr prakticki kartica ista kao i hd7970, r9 280, 380, cak i x serije. Samo rebrand od 7970.
Mislm da bi nvidia 1070 bio dobar prijelaz sa r9 390.
12 godina
Patrick_cro kaže...
Pricamo o r9 390 a ne o 380 koja je pun klinac slabija, to nr prakticki kartica ista kao i hd7970, r9 280, 380, cak i x serije. Samo rebrand od 7970.
Mislm da bi nvidia 1070 bio dobar prijelaz sa r9 390.

Ako si prije procitao, govorio sam da bi volio da moja R9 380 crkne da dobijem u zamjenu (ili malu nadoplatu) novu RX 580.

Battleog - 191silvinjo
17 godina
A hebo ga patak, ja pisem za r9 390 i to je u mojem postu, sa r9 380 na rx580 bi bila dobra nadogradnja, samo cijene su otisle dosta gore za razliku od rx 480 a isti klinac.
13 godina
neaktivan
hahhaajaads kaže...

a cuj, platio sam ovu svoju R9 380 prije ~god i nesto 1800kn, sad za tolko dobijem ~30%  (?) jacu ? 

Uzmi lovu i cekaj vegu sutra/prekosutra bi trebala biti najavljena, bice po svemu sudeci tri komada ono nikad ti nije kasno uzeti nesto drugo ali bice zanimljivo trziste

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice