Zabrijo sam nes
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kazali mi u centru da nemogu nabaviti r9 fury
znate gdje bi još mogo nabaviti za sličnu cijenu tu karticu a da je iz provjerenog izvora?
kartica mi izgleda vrhunski
edit: ova možda http://www.iqcentar.hr/product&product_id=54748?
Da dodađ 200kn i uzmešGTX 1070 u Futuri?
Ta 1070-ka u Futuri je vrhunska prilika al pitanje jel dostupna, pise da je doduse...
2x za 4k bb imho
samo 6keka a jace od tx-p-a
2x za 4k bb imho
samo 6keka a jace od tx-p-a
Da prodas te svoje dvije cak ne bi morao ni nadoplatit jako puno.. Jel ti tempting?
ne , ostajem di jesam do vege 20
jedan zarez bi puno pomogao u toj recenici :)
Pozdrav.
Frend bi si uzeo grafičku (trenutno ima samo integrušu, a igrao bi se tu i tamo),
pa je pitanje: što bi imalo smisla uz Celeron G1820 i 400W napajanje,
a da je cjenovno u rangu cca 1000 kn?
Hvala!
Ovisi o kojem napajanju se točno radi jer ako se radi o nečem tipa MS 400 Platinum, na to ja ne bi spojio ni led traku,
a kamoli računalo i to još s grafičkom karticom.
Napajanje je Antec, VP400PC.
Napajanje je Antec, VP400PC.
Uzmi si RX 460 karticu, gledaj modele sa dva ventilatora.
jel 7990 za 1k dobra kupovina?
Da.
Gdje si ju vidio?
na njušcii, odo po nju sada hehe, samo da provjerim jel imam još trofazni vod u kući.
na njušcii, odo po nju sada hehe, samo da provjerim jel imam još trofazni vod u kući.
Kolko W napajanje to treba da se upregne ?
oko 750w za tu raketu će biti ok ako se misli clockat.
Samo budi na oprezu, ipak je to stara grafa i moguce da vise ne radi potpuno ispravno, kazem zato jer taj XFX hladnjak koji ej na njoj nije neke kvalitete i grafa radi konstantno na cca 85 stupnjeva!
Testiraj ju barem pola sata, odvrti Witchera 3 jedno 15-20 minuta i odvrti 3 kruga Valleya prije kupnje
Obavezno sebi kupi dobru termalnu pastu (skinuces i 10C bez problema) recimo ovu i vozi.
Grafa vuce oko 450W top kontam.... jer su to ipak "dvije u jednoj" i ozbiljna masina za danasnji gaming
p.s. neces vjerovati i ja sebi gledam da uzmem jednu 7990 u njemackoj, nasao sam je za 105eur i to isto XFX sad koliko je zivota ostalo u njoj ne znam, pogledacu na sta lici pa ako uzmem bice mrak
Ma ladno se odvezo u zg, zovem ga, ne javlja se, 2h voznje 150kn benzin i autoput, nadam se da će dobiti kancer
Ma ladno se odvezo u zg, zovem ga, ne javlja se, 2h voznje 150kn benzin i autoput, nadam se da će dobiti kancer
Skontao lik da vrijedi duplo vise pa se sakrio haha

Ma nije duplo, realna cijena je od 1 do 1,5k. To je stara grafa koja puno struje vuce, u teoriji je jos uvijek jaka, ali to je kao 7970 u crossfireu. A malo bolji 290X/390X ili 970 bi to sustigao.
ma nabijem ga, nanerviro me toliko da neću više ni gledati kartice. mislim da ne možeš ni javiti
Ma nije duplo, realna cijena je od 1 do 1,5k. To je stara grafa koja puno struje vuce, u teoriji je jos uvijek jaka, ali to je kao 7970 u crossfireu. A malo bolji 290X/390X ili 970 bi to sustigao.
Od te ljubavi nema nista
Realno 7990 u igrama gdje radi kako treba je bliza Fury jer je to ipak 2x7970/280X/380X a to je 25% slabije od 290/390/970/480 kartice
Nego ako sve prodje kako treba uzecu jednu, previse dobra ponuda cca 145eur ce me doci
Previse fishy, izgleda da baca artifakte, idemo dalje
p.s. sta mislite koliko je pouzdano uzeti sa ebay.com ove 7990 vidim vrte se po 120-130eur iz UK/GER hm...
Da ali zato i kazem u teoriji je jaka, ali u stvarnosti ne toliko, to je i dalje CF, skaliranje ovisi od igre do igre. Nije doslovno kao da dvije 7970 daju svoj max. skroz, neke igre ni ne podržavaju CF
7990 je ubojica ali i potrosac !
2 x 7970 mogu vrtit 4k na medium 40-60 fps-a
Uff stari užas, ima san ja sličnu situaciju, samo kraće, vožnja sat vamo sat tamo bez autoputa. Isti đava. Ma ljudi su guba obična i to je to. Triba koji asteroid da nas smiri i alal vera. Dno evolucije.
I onda će ti takav jedan ko taj sist i pričat o moralu, a onda bi mu ja zapuca 2 kolina u rebra iz svog šuta.
Koji je to proizvodjac?
Gigabyte oc edition wondforce. Doduse OC sam mem i gpu clock z 10%