To je misterij xD
Imam budzet za mob i graficku i onda kombiniram, ili dobru graficku i osrednji mob, i vice versa :P
To je misterij xD
Imam budzet za mob i graficku i onda kombiniram, ili dobru graficku i osrednji mob, i vice versa :P
Pa za gaming nema kalkulacije da trebaš uzet što jači GPU i osrednji MBO ako treba. MBO skuplji ti neće donjet ništa FPS-ova.
Cekaj sad mob ili mbo ?za sta ti treba
Pozdrav,
Mi može netko preporučit neku grafulju koja je približno slična MSI GeForce GTX 560 Ti. Nedavno mi je crkla ta i sada bi trebao zamjenu pa ono. Po mogućnosti da je grafa u Magazin RS-u . Hvala
Koliko max love imas za potrositi?
Koliko max love imas za potrositi?
Ne preko 1000, ali po mogucnosti ako moze za manje
Pozdrav,
Mi može netko preporučit neku grafulju koja je približno slična MSI GeForce GTX 560 Ti. Nedavno mi je crkla ta i sada bi trebao zamjenu pa ono. Po mogućnosti da je grafa u Magazin RS-u . Hvala
R7 260X
Nvidia 750ti
Iz te radnje dodje ispod milje.
Mob hahah, prodam jedno i drugo pa budžet iskombiniram i tako ukrug :D
Molim pomoć oko odabira grafičke. Dvoumim se između ove dvije:
1. Gigabyte GTX960 WF2, GV-N960WF2-4GD, 4 GB DDR5, 128-bit, 1152/7010 MHz
ili
2. SAPPHIRE Dual-X R9 380 2G D5, 2 GB DDR5, 256-bit, 985/5500 MHz
Igram na 1920x1080 pa me zanima koja bi viša dala. Možete predložiti neku drugu, samo molim do 1700,00 kn. Hvala
Ostala konfiguracija:
Mobo: MSI B150M Bazooka, Intel B150, DDR4, zvuk, SATA, G-LAN, USB 3.1, HDMI, DVI, mATX, s. 1151
Proc: Intel® Core™ i5-6500 Processor (6M Cache, up to 3.60 GHz)
Napajanje:Fortoron Hyper 500W
Rami: Kingston Hyperx 8gb ddr4 (2x4)
SSD: Intel 520, 240 gb
5 | 1. Gigabyte GTX960 |
---|---|
17 | 2. SAPPHIRE Dual-X R9 380 |
Od te dvije AMD, ali radije gledaj njuškalo za te novce se nađe i AMD 380X 4GB s jamstvom, koja je osjetno bolja od obje. Moguće da za 1800kn bude i koja nVidia GTX 970 koja je super DX11 kartica...
PS za 20ak dana dolazi nova serija iz AMD-a , RX480 koja bi trebala koštati max 2000kn a možda i niže, možda da to sačekaš.
ako su baš te dvije izbor, onda 960 jer ima 4gb vrama
osim toga ima i tri godine gare, za razliku od saphirea koji daje 2 godine
ali najbolje bi bilo što kaže kolega Prince-Artas, pričekati 20-ak dana i vidjeti nove 480-ke od amd-a
Molim vas za mišljenje o tome kako bi PCI-E GAINWARD GeForce GTX 750 GS, 2GB DDR5 pasala na konfiguraciju pod Moj PC i imate li kakvih komentara na samu karticu?
Za koliko je nabavljaš? To je najveće pitanje. Radit će na tvojem kompu ko podmazana, ali ima i jačih koje bi isto tako dobro radile
Na nabava.net je 882 Kn, ne želim izdvojiti više. Ako predlažete alternativu, bitno mi je da ima 2GB DDR5, da je Nvidia i da je u rangu GTX250 pa naviše.
Onda gledaj uzeti MSI ili Gigabyte jer imaju 3 godine garancije a nisu nešto puno skuplje od navedene.
Na nabava.net je 882 Kn, ne želim izdvojiti više. Ako predlažete alternativu, bitno mi je da ima 2GB DDR5, da je Nvidia i da je u rangu GTX250 pa naviše.
Uzmi bolje za tu lovu r7 260x koja je osjetno jaca od 750, ili ustedi jos i uzmi 950. Ova 750 koju si stavio i nije neki odabir price/performance.
Prema onome što planiram, ne želim se protezati više, godina garancije više mi ne znači, jer će za dvije godine izaći tko zna šta po tko zna kojoj cijeni, AMD ne želim, a ako ste pogledali pod Moj PC, riječ je o malenom kućištu koje nema baš neki airflow, stoga je poželjan što manji tdp.
R7 260x je 80kn jeftinija, a 750ti je iste cijene...
750ti sam pronašao na jednom mađarskom webshopu (nije ED) i kad dodam još trošak dostave, cijena je veća za 50 kuna. Ali kao što rekoh, negdje treba povući crtu.
AMD neću.
Hvala svima na sugestijama!
AMD neću.
Pošteno, no jel se smije znati zašto ?
Mislim da je AMD iz ovog ranga R7 260x pretopao za moje kućište.
Glupost, pricas kao da ces ga drzat u kinder jajetu, a nit se ta graficka grije niti trosi puno.
900kn je ti verzija a masu bolja. 260x također a košta 800. Apsolutno je glupo uzeti 750 za toliko pored ove dvihe...
Ovisi od kojeg je proizvođača, recimo ova od XFX sa jednim ventom je topla i glasna
Glupost, pricas kao da ces ga drzat u kinder jajetu, a nit se ta graficka grije niti trosi puno.
Slučajno sam imao priliku imati u kućištu nešto slično, pa eto... znam koliko topline može izdržati.
900kn je ti verzija a masu bolja. 260x također a košta 800. Apsolutno je glupo uzeti 750 za toliko pored ove dvihe...
Misliš 900kn za ti u iPon + 63 Kn dostava?
Eto mislim se mislim, hvala svima na sugestijama, možda bi se mogao protegnuti do:
PALIT nVidia GeForce GTX750 Ti StormX OC, 2 GB GDDR5
Ima li negativnih iskustava?