Pozdrav, zanima je jedna stvar, dakle što napravit u slucaju ako sam kupio graficku karticu u trgovini koja se zatvorila a meni garancija jos traje, a graficka kartica vise neradi? Hvala na odg!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trebalo bi ti pisati na jamstvenom listu ko je ovlasteni servis , i onda ju tamo saljes , npr. za moju je Microline !
Pozdrav, zanima je jedna stvar, dakle što napravit u slucaju ako sam kupio graficku karticu u trgovini koja se zatvorila a meni garancija jos traje, a graficka kartica vise neradi? Hvala na odg!
Kontaktirati direktno ovlašteni servis ili uvoznika/distributera. Piše ti na jamstvenom listu koji je.
uzeo sam phenoma x4 850, trebao bi puno bolje raditi u komb s 4870 vapor-x
O , da !
Eo ljudi iam par pitanja..Naci ja svoji frendovima friziram konfe i tak..Međutim jednom sam izgubio neakvu radeonku u svojoj sobi..KAKO JE NACI?! I moju novu konfu jebu dvije ATI Radeonke HD 6970 2GB koje rade pomocu crossfirea jer je izgleda da se bas neslažu s procesorom..Sad sam pri parama pa mislim povezati preko crossfirea neke druge dvije grafe..Pa bih molio da date preporuke koje ce se savrseno uklopiti u moju konfu
Eo ljudi iam par pitanja..Naci ja svoji frendovima friziram konfe i tak..Međutim jednom sam izgubio neakvu radeonku u svojoj sobi..KAKO JE NACI?! I moju novu konfu jebu dvije ATI Radeonke HD 6970 2GB koje rade pomocu crossfirea jer je izgleda da se bas neslažu s procesorom..Sad sam pri parama pa mislim povezati preko crossfirea neke druge dvije grafe..Pa bih molio da date preporuke koje ce se savrseno uklopiti u moju konfu
Uzmi HD 7970 i deri.Manje trosi a i jaca je.kad si vec pri parama.
mislim povezati preko crossfirea neke druge dvije grafe..Pa bih molio da date preporuke koje ce se savrseno uklopiti u moju konfu
Uzmi HD 7970 i deri.Manje trosi a i jaca je.kad si vec pri parama.
http://www.anandtech.com/bench/Product/509?vs=588 woooww madafakr koje perfomanse loool ps. a 6970 je stvarno hebacka kartica:-)
uzeo sam phenoma x4 850, trebao bi puno bolje raditi u komb s 4870 vapor-x
ovaj ce ti odlicno posluzit - ja sam imao phenoma 840 i radio je i vise nego dobro na hd 6770 koja je tu negdje sa ovom tvojom - taman su !
kolike pare su u igri ? - kako god bilo dvije hd 7950 bi ti sjele samo tako - ili razmisli o jednoj hd 7970 toxic sa 6 gb
Za kupnju graficke kartice iam buđet 6.000kn+imam kupca za ove dvije
Sta mislite da stavim dvije HD7970 sapphire? Jel bi to bila bolja il losja konfa?
Sta mislite da stavim dvije HD7970 sapphire? Jel bi to bila bolja il losja konfa?
onda uzmi 2x gtx 680 i to je to
Šta kažete na ovu grafu jel može pokretati nove igre na max:http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-msi-radeon-hd7750-gddr3-2gb128bit-800mhz1600mhz-pcie-30-x16-dp-hdmi-dvi-cooler-retail/63308
Nove igre na max. nebi isle ! Bolje uzmi model s GDDR5 memorijom !
Ev,iam buđet od 13.500kn :) Namjeravam kupiti neke dvije AMD s kojima cu biti miran barem 2-3godine..Ajde pucajte((po mogucnosti s crossfireom ih zelim povezati))
Ne vidim zašto bi išao na bilo koje druge ATi kartice osim HD7970, s ovim budžetom možeš ići i u 4-fire...
Cekajte..Jel znate mozda kake nVidie?? da ih opet povezem onim njihovim sistemom..SSL tako neak se zove
Pa i s jednom takvom npr. HD7970 si miran 3 god. , i onda opet kupis neku novu koja ce biti aktualna u to vrijeme !
SLI se zove multi GPU sistem kod nVidie...
Po meni rađe 2X7970 ili single 7970, bolje skalira CF kod AMD-a, a što se tiče jedne HD 7970, clockaš ju i možeš sve s njom.
Po meni rađe 2X7970 ili single 7970, bolje skalira CF kod AMD-a, a što se tiče jedne HD 7970, clockaš ju i možeš sve s njom.
To je točno, ali SLI je stabilniji.
Slažem se za sve, ali ja nikad nebih slagao multi GPU sustave... Danas kupiš jednu HD 7970/GTX 680 i igraš šta želiš!
Kasnije nadogradiš i to je to.
Slažem se za sve, ali ja nikad nebih slagao multi GPU sustave... Danas kupiš jednu HD 7970/GTX 680 i igraš šta želiš!
Nista evo narucio sam vam ja dvije HD 7970 pa cu biti mirian cini se jos 10god..Javim vam kad dodje
istina, ali ako ima te novce zašto ne uzeti recimo dvije GTX 680 ili jednu GTX 690?
istina, ali ako ima te novce zašto ne uzeti recimo dvije GTX 680 ili jednu GTX 690?
Koliko vidim nVidia fanboy :P
A svejedno, nek radi što hoće, ja sam mu rekao što mislim!
Šta kažete na ovu grafu jel može pokretati nove igre na max:http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-msi-radeon-hd7750-gddr3-2gb128bit-800mhz1600mhz-pcie-30-x16-dp-hdmi-dvi-cooler-retail/63308
moze na manjim rezolucijama - do 1600 x 900
Ev,iam buđet od 13.500kn :) Namjeravam kupiti neke dvije AMD s kojima cu biti miran barem 2-3godine..Ajde pucajte((po mogucnosti s crossfireom ih zelim povezati))
hmm - za tebe je GTX 690 a ostatak para na neki intel i7 (osim ako nas nevuces za nos sa tim iznosima)...
Mislim da ti je bitno na kojem monitoru i kojoj rezi se igra(ili radi) kad toliko jake gpu-e kupuješ...
A jel ova grafa može tjerat nove igre na max:http://futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=XFX-FX-775A-ZNJ4
Ne baš, ne vjerujem. Ovisi što igraš, ne ovisi o datumu izlaska igre več o igri-žanru.