Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.846
|
čitano: 6.954.242
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Vodič za odabir grafičke kartice

Pozdrav, zanima je jedna stvar, dakle što napravit u slucaju ako sam kupio graficku karticu u trgovini koja se zatvorila a meni garancija jos traje, a graficka kartica vise neradi? Hvala na odg!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Trebalo bi ti pisati na jamstvenom listu ko je ovlasteni servis , i onda ju tamo saljes , npr. za moju je Microline !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
LE0PARD1009 kaže...

Pozdrav, zanima je jedna stvar, dakle što napravit u slucaju ako sam kupio graficku karticu u trgovini koja se zatvorila a meni garancija jos traje, a graficka kartica vise neradi? Hvala na odg!

Kontaktirati direktno ovlašteni servis ili uvoznika/distributera. Piše ti na jamstvenom listu koji je.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
14 godina

uzeo sam phenoma x4 850, trebao bi puno bolje raditi u komb s 4870 vapor-x

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

O , da !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Eo ljudi iam par pitanja..Naci ja svoji frendovima friziram konfe i tak..Međutim jednom sam izgubio neakvu radeonku u svojoj sobi..KAKO JE NACI?! {#} I moju novu konfu jebu dvije ATI Radeonke HD 6970 2GB koje rade pomocu crossfirea jer je izgleda da se bas neslažu s procesorom..Sad sam pri parama pa mislim  povezati preko crossfirea neke druge dvije grafe..Pa bih molio da date preporuke koje ce se savrseno uklopiti u moju konfu{#} 

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Strm kaže...

Eo ljudi iam par pitanja..Naci ja svoji frendovima friziram konfe i tak..Međutim jednom sam izgubio neakvu radeonku u svojoj sobi..KAKO JE NACI?! {#} I moju novu konfu jebu dvije ATI Radeonke HD 6970 2GB koje rade pomocu crossfirea jer je izgleda da se bas neslažu s procesorom..Sad sam pri parama pa mislim  povezati preko crossfirea neke druge dvije grafe..Pa bih molio da date preporuke koje ce se savrseno uklopiti u moju konfu{#} 

Uzmi HD 7970 i deri.Manje trosi a i jaca je.kad si vec pri parama.

13 godina
protjeran
Square Enix kaže...
Strm kaže...

mislim  povezati preko crossfirea neke druge dvije grafe..Pa bih molio da date preporuke koje ce se savrseno uklopiti u moju konfu{#} 

Uzmi HD 7970 i deri.Manje trosi a i jaca je.kad si vec pri parama.

http://www.anandtech.com/bench/Product/509?vs=588  woooww madafakr koje perfomanse loool{#}   ps. a 6970 je stvarno hebacka kartica:-)

Rasturam na i7-920@3.8ghz + ArticCooling Freezer 13 + ASUS P6T Deluxe Ver.2 + MSI Radeon R6850 Cyclone OC Power Edition 1GB 1010/4880mhz
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 22:04 (Stjepanj).
13 godina
protjeran
marxone kaže...

uzeo sam phenoma x4 850, trebao bi puno bolje raditi u komb s 4870 vapor-x

ovaj ce ti odlicno posluzit - ja sam imao phenoma 840 i radio je i vise nego dobro na hd 6770 koja je tu negdje sa ovom tvojom - taman su !

Strm kaže...

kolike pare su u igri ? - kako god bilo dvije hd 7950 bi ti sjele samo tako - ili razmisli o jednoj hd 7970 toxic sa 6 gb

Zamolba za članove foruma bik i itomic009 da nekomentiraju moje poruke, Hvala !
14 godina

Za kupnju graficke kartice iam buđet 6.000kn+imam kupca za ove dvije  {#}

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Sta mislite da stavim dvije HD7970 sapphire? Jel bi to bila bolja il losja konfa? {#}

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Strm kaže...

Sta mislite da stavim dvije HD7970 sapphire? Jel bi to bila bolja il losja konfa? {#}

onda uzmi 2x gtx 680 i to je to

PR0MATRAC
12 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nove igre na max. nebi isle ! Bolje uzmi model s GDDR5 memorijom !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Haf932 kaže...

Ev,iam buđet od 13.500kn :) Namjeravam kupiti neke dvije AMD s kojima cu biti miran barem 2-3godine..Ajde pucajte((po mogucnosti s crossfireom ih zelim povezati)) {#}

Strm
13 godina
neaktivan

Ne vidim zašto bi išao na bilo koje druge ATi kartice osim HD7970, s ovim budžetom možeš ići i u 4-fire...

Toni
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 14:40 (rapture686).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Cekajte..Jel znate mozda kake nVidie?? da ih opet povezem onim njihovim sistemom..SSL tako neak se zove

Strm
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Pa i s jednom takvom npr. HD7970 si miran 3 god. , i onda opet kupis neku novu koja ce biti aktualna u to vrijeme !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

SLI se zove multi GPU sistem kod nVidie...

Po meni rađe 2X7970 ili single 7970, bolje skalira CF kod AMD-a, a što se tiče jedne HD 7970, clockaš ju i možeš sve s njom.

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
MARKOZD15 kaže...

Po meni rađe 2X7970 ili single 7970, bolje skalira CF kod AMD-a, a što se tiče jedne HD 7970, clockaš ju i možeš sve s njom.

To je točno, ali SLI je stabilniji.

14 godina
odjavljen

Slažem se za sve, ali ja nikad nebih slagao multi GPU sustave... Danas kupiš jednu HD 7970/GTX 680 i igraš šta želiš!

Kasnije nadogradiš i to je to.

1 0 hvala 0
14 godina
MARKOZD15 kaže...

Slažem se za sve, ali ja nikad nebih slagao multi GPU sustave... Danas kupiš jednu HD 7970/GTX 680 i igraš šta želiš!

Nista evo narucio sam vam ja dvije HD 7970 pa cu biti mirian cini se jos 10god..Javim vam kad dodje

Strm
13 godina
protjeran
MARKOZD15 kaže...

istina, ali ako ima te novce zašto ne uzeti recimo dvije GTX 680 ili jednu GTX 690?

14 godina
odjavljen
NiramX kaže...

istina, ali ako ima te novce zašto ne uzeti recimo dvije GTX 680 ili jednu GTX 690?

Koliko vidim nVidia fanboy :P

A svejedno, nek radi što hoće, ja sam mu rekao što mislim!

13 godina
protjeran

moze na manjim rezolucijama - do 1600 x 900

PR0MATRAC
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 15:29 (PR0MATRAC).
13 godina
protjeran
Strm kaže...
Haf932 kaže...

Ev,iam buđet od 13.500kn :) Namjeravam kupiti neke dvije AMD s kojima cu biti miran barem 2-3godine..Ajde pucajte((po mogucnosti s crossfireom ih zelim povezati)) {#}

hmm - za tebe je GTX 690 a ostatak para na neki intel i7 (osim ako nas nevuces za nos sa tim iznosima)...

PR0MATRAC
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 15:38 (PR0MATRAC).
12 godina
Strm kaže...
Haf932 kaže...

Mislim da ti je bitno na kojem monitoru i kojoj rezi se igra(ili radi) kad toliko jake gpu-e kupuješ...

coffe,coffe,coffe.....
13 godina
neaktivan

Bolje da je uzeo:

ILI

Naravno ovo sve je šala, bolje je sačekati.

To sam ja- sigurno JA
12 godina

A jel ova grafa može tjerat nove igre na max:http://futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=XFX-FX-775A-ZNJ4

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ne baš, ne vjerujem. Ovisi što igraš, ne ovisi o datumu izlaska igre več o igri-žanru.

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice