Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.915
|
čitano: 7.002.770
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Vodič za odabir grafičke kartice

Nema je ni u magazinRS-u, sad upravo dobio mail. Dal da čekam kad će doći il neku drugu 6850 da kupim?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
bradonja_85 kaže...

Nema je ni u magazinRS-u, sad upravo dobio mail. Dal da čekam kad će doći il neku drugu 6850 da kupim?

Kupi najobičniju MSi 6850 za 1K Kn u Protisa, naklokaj je na 900MHz i uživaj. Soolidan je hladnjak. Teško da će Cyclone biti dobavljiv više.

16 godina
neaktivan

Ajde sad da malo budem seriozan, uzmi si slobodno OVU verziju. Nije nešto preloša, a i hlađenje je skroz zadovoljavajuće.

EDIT: Protis je QURAC i zli ljudi rade tamo! ADM <3

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 17:08 (The Man).
Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan

Može li mi tko reći, ima li bolja grafička od MSI r6850 Cyclone, a da je do 1100kn?

0 0 hvala 0
15 godina

Evo još mi samo pomozite koju od ovih sa slike? Stvarno se ne kužim a ne želim krivo kupit. Bitan je što tiši hladnjak

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A gle frende, OVA nije bolja, ali je jednako dobra.

bradonja_85, ako imaš money onda definitivno Sapphire zemi. MSI mi je second choice, VTX je krš, a XFX je povoljan, ali se čuje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 17:20 (The Man).
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Man kaže...

Ajde sad da malo budem seriozan, uzmi si slobodno OVU verziju. Nije nešto preloša, a i hlađenje je skroz zadovoljavajuće.

EDIT: Protis je QURAC i zli ljudi rade tamo! ADM <3

Okej seriozan, ali pripazi da ne ispadneš predmet sprdnje u ovom topicu jer naginjaš polako, ali vrlo sigurno k tome.

Komentar kojim si uokvirio post je i više nego suvišan.

Stavi se u poziciju da netko od tvojih radi tamo, bi li i dalje isto tvrdio? Ne znaš ništa po tom pitanju i nemoj srljati ko guska u maglu (Izvor: Radić Stjepan), već razmisli prije nego bubneš glupost i živ ostaneš.

Tonkoslav kaže...

Može li mi tko reći, ima li bolja grafička od MSI r6850 Cyclone, a da je do 1100kn?

Jok, nema bolje za te novce

daleko najbolja grafa.

14 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

Evo još mi samo pomozite koju od ovih sa slike? Stvarno se ne kužim a ne želim krivo kupit. Bitan je što tiši hladnjak

MSi uzmi, solidan hladnjak,isplati se svakako.

Drugi izbor neka ti bude ovaj VTX, također solidan hladnjak, također tvornički OC, + novost je igra Dirt3 na poklon.

Oba dvije grafe su super izbor.

The Man kaže...

A gle frende, OVA nije bolja, ali je jednako dobra.

bradonja_85, ako imaš money onda definitivno Sapphire zemi. MSI mi je second choice, VTX je krš, a XFX je povoljan, ali se čuje.

Joj daj ne baljezgaj. Ništa lošiji od MSija što se generalno kvalitete tiče, niti bilo kojeg drugog manufacturera.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 17:28 (Caesar et Brutus).
16 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...

Joj daj ne baljezgaj. Ništa lošiji od MSija što se generalno kvalitete tiče, niti bilo kojeg drugog manufacturera.

Da, naravno.

15 godina
neaktivan

Svi na jednog, jedan na sve.

The One, predaj se!!

14 godina

Tip je hebeno dosadan.I uporan sa tim smecem od GTX 550TI koja nije ni u snovima u rangu kartice tipa HD 6850.I sad mu ni VTX ne valja kao ni Protis.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 18:52 (zoharbizo).

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Man kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Da, naravno.

ako frajer nije windowse reinstaliro a zatrpo ih je smece kao i registar cak se i ne cudim a ko zna jel nesto na maticnoj ostetio i kakvo napajanje ima

Xc
16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

VTX ne valja kao ni Protis.

Sorry frende, ali to su činjenice.

14 godina
odjavljen
The Man kaže...
zoharbizo kaže...

VTX ne valja kao ni Protis.

Sorry frende, ali to su činjenice.

VTX je super, pogotovo za svoju cijenu, a kakvu ti imaš karticu, za tebe ni MS nije smeće.

16 godina
neaktivan
Asus DirectCU je vrh. Ne znas o cem pricas.
14 godina
odjavljen
The Man kaže...

Ne vrijeđaj VTX, imaju odlične coolere, pristupačnu cijenu, jedino im je bundle loš, u svemu ostalom su dobri.

To sam ti iz inata rekao, Asus DirectCU je odličan, ali kartica ti nije dobra ;)

I'm sorry {#}

Takve nove dođu preko 1000kn, a kartice u njenom rangu su oko 700kn.

14 godina
The Man kaže...

"Pošto je to NVIDIA kartica, s njom ti igre rade bolje (ljepša slika) i brže (stabilniji framerate) nego na AMD karticama". Ovo je jedna od najglupljih izjava koje sam vidio na ovom forumu definitivno !! Imao sam unatrag godine dana 3 AMD, i 3 Nvidia grafe, i ovaj tvoj citat nema veze sa pameću ama baš nikakve !!

16 godina
neaktivan
itomic009, slazem se u potpunosti! To mi je sigurno neki moderator uredjivao post.
16 godina
odjavljen
zoharbizo kaže...

Tip je hebeno dosadan.I uporan sa tim smecem od GTX 550TI koja nije ni u snovima u rangu kartice tipa HD 6850.I sad mu ni VTX ne valja kao ni Protis.

550ti smece ?!? Da ti TU nisu dali multici na forumu ?!?! {#} Meni sve uredno radi na njoj, bez problema sa prastarim dualcem.

Vi ste meni opako smijesni. Prepucavate se oko toga koja je brza za duljinu jezika, a cinjenica je da, ako jedna 'stuca', da ce 'stucati' i druga.

Sto je to i tih cak velikih 20% ?!?!? Na 30ak fpsova je to povecanje na 36...  Ako ima 20, onda je to 24. Ako pak ima 50ak, koga briga za povecanje.

Dakle ?!?! Realno se gotovo nista ne dobija. Pogotovo jer dropovi u FPS-ovima znaju biti poveliki.

I ovo bi trebao biti vodic za odabir, a ne ovo u sto ste pretvorili temu. Svako vuce na svoj mlin ne obaziruci se na 'value for money'...

14 godina
odjavljen
Mrgud Veliki kaže...
zoharbizo kaže...

550ti smece ?!? Da ti TU nisu dali multici na forumu ?!?! {#} Meni sve uredno radi na njoj, bez problema sa prastarim dualcem.

Vi ste meni opako smijesni. Prepucavate se oko toga koja je brza za duljinu jezika, a cinjenica je da, ako jedna 'stuca', da ce 'stucati' i druga.

Sto je to i tih cak velikih 20% ?!?!? Na 30ak fpsova je to povecanje na 36...  Ako ima 20, onda je to 24. Ako pak ima 50ak, koga briga za povecanje.

Dakle ?!?! Realno se gotovo nista ne dobija. Pogotovo jer dropovi u FPS-ovima znaju biti poveliki.

I ovo bi trebao biti vodic za odabir, a ne ovo u sto ste pretvorili temu. Svako vuce na svoj mlin ne obaziruci se na 'value for money'...

Podebljano...

Obaziremo se za novac, zato i ne preporučamo GTX 550Ti.

14 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
zoharbizo kaže...

20% je ogromna razlika.

14 godina

GTX 550TI je slabija od HD 6850 mnogo vise nego 20%.No totalno nebitno,sto ima veze.Nisam ja pogrijesio,vi ste.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 11:04 (zoharbizo).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Daj shvati vise da je onima koji u svom kompu ne zele AMD grafu, a budget im je max 1200 kuna i kupuju novo u trgovini GTX 550 Ti najbolji izbor. Budi open minded person. Ne budi lima tenkre.
14 godina
The Man kaže...
Daj shvati vise da je onima koji u svom kompu ne zele AMD grafu, a budget im je max 1200 kuna i kupuju novo u trgovini GTX 550 Ti najbolji izbor. Budi open minded person. Ne budi lima tenkre.

KLIK.

16 godina
neaktivan
m.bug.hr
13 godina
neaktivan
sigurno je dao link na gtx 560 koja je bolji izbor
Xc
14 godina
The Man kaže...
m.bug.hr

GTX 560 za 1250 kuna.

16 godina
neaktivan
Da naravno, ali nema ih sigurno ispod 1200 kuna. Tom logikom ni HD 6850 nema smisla kupovati, jer imas HD 6870 za malo vise od 1200 kuna, a ona je isto bar 20% jaca od HD 6850.
14 godina
The Man kaže...
Da naravno, ali nema ih sigurno ispod 1200 kuna. Tom logikom ni HD 6850 nema smisla kupovati, jer imas HD 6870 za malo vise od 1200 kuna, a ona je isto bar 20% jaca od HD 6850.

I ne,HD 6870 je jaca od HD 6850 za 10-15%.Nista sto ne mozes nadoknaditi overclockom na stock naponu.I da,ima ih za 1250 kuna,mislim na GTX 560.

14 godina
neaktivan
The Man kaže...

Govoris nekome da bude open minded a u istom postu kazes da ne zelis AMD grafu??

Ajmo to postavit ovako. Ja ne zelim u svom kompu Intela i zato cu drugima nabivat na nos kako je AMD bolji procesor? Pa kad mi svi kazu da pricam gluposti onda cu reci da je MENI bolji AMD?

Ja sam puno naklonjeniji Nvidiji pa opet u ovom slucaju kazem kako je 6850 puno bolja kartica od 550Ti.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice