Nema je ni u magazinRS-u, sad upravo dobio mail. Dal da čekam kad će doći il neku drugu 6850 da kupim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nema je ni u magazinRS-u, sad upravo dobio mail. Dal da čekam kad će doći il neku drugu 6850 da kupim?
Kupi najobičniju MSi 6850 za 1K Kn u Protisa, naklokaj je na 900MHz i uživaj. Soolidan je hladnjak. Teško da će Cyclone biti dobavljiv više.
Može li mi tko reći, ima li bolja grafička od MSI r6850 Cyclone, a da je do 1100kn?
A gle frende, OVA nije bolja, ali je jednako dobra.
bradonja_85, ako imaš money onda definitivno Sapphire zemi. MSI mi je second choice, VTX je krš, a XFX je povoljan, ali se čuje.
Okej seriozan, ali pripazi da ne ispadneš predmet sprdnje u ovom topicu jer naginjaš polako, ali vrlo sigurno k tome.
Komentar kojim si uokvirio post je i više nego suvišan.
Stavi se u poziciju da netko od tvojih radi tamo, bi li i dalje isto tvrdio? Ne znaš ništa po tom pitanju i nemoj srljati ko guska u maglu (Izvor: Radić Stjepan), već razmisli prije nego bubneš glupost i živ ostaneš.
Može li mi tko reći, ima li bolja grafička od MSI r6850 Cyclone, a da je do 1100kn?
Jok, nema bolje za te novce
daleko najbolja grafa.
Evo još mi samo pomozite koju od ovih sa slike? Stvarno se ne kužim a ne želim krivo kupit. Bitan je što tiši hladnjak
MSi uzmi, solidan hladnjak,isplati se svakako.
Drugi izbor neka ti bude ovaj VTX, također solidan hladnjak, također tvornički OC, + novost je igra Dirt3 na poklon.
Oba dvije grafe su super izbor.
A gle frende, OVA nije bolja, ali je jednako dobra.
bradonja_85, ako imaš money onda definitivno Sapphire zemi. MSI mi je second choice, VTX je krš, a XFX je povoljan, ali se čuje.
Joj daj ne baljezgaj. Ništa lošiji od MSija što se generalno kvalitete tiče, niti bilo kojeg drugog manufacturera.
Svi na jednog, jedan na sve.
The One, predaj se!!
Tip je hebeno dosadan.I uporan sa tim smecem od GTX 550TI koja nije ni u snovima u rangu kartice tipa HD 6850.I sad mu ni VTX ne valja kao ni Protis.
ako frajer nije windowse reinstaliro a zatrpo ih je smece kao i registar cak se i ne cudim a ko zna jel nesto na maticnoj ostetio i kakvo napajanje ima
VTX ne valja kao ni Protis.
Sorry frende, ali to su činjenice.
VTX ne valja kao ni Protis.
Sorry frende, ali to su činjenice.
VTX je super, pogotovo za svoju cijenu, a kakvu ti imaš karticu, za tebe ni MS nije smeće.
Ne vrijeđaj VTX, imaju odlične coolere, pristupačnu cijenu, jedino im je bundle loš, u svemu ostalom su dobri.
To sam ti iz inata rekao, Asus DirectCU je odličan, ali kartica ti nije dobra ;)
I'm sorry
Takve nove dođu preko 1000kn, a kartice u njenom rangu su oko 700kn.
"Pošto je to NVIDIA kartica, s njom ti igre rade bolje (ljepša slika) i brže (stabilniji framerate) nego na AMD karticama". Ovo je jedna od najglupljih izjava koje sam vidio na ovom forumu definitivno !! Imao sam unatrag godine dana 3 AMD, i 3 Nvidia grafe, i ovaj tvoj citat nema veze sa pameću ama baš nikakve !!
Tip je hebeno dosadan.I uporan sa tim smecem od GTX 550TI koja nije ni u snovima u rangu kartice tipa HD 6850.I sad mu ni VTX ne valja kao ni Protis.
550ti smece ?!? Da ti TU nisu dali multici na forumu ?!?! Meni sve uredno radi na njoj, bez problema sa prastarim dualcem.
Vi ste meni opako smijesni. Prepucavate se oko toga koja je brza za duljinu jezika, a cinjenica je da, ako jedna 'stuca', da ce 'stucati' i druga.
Sto je to i tih cak velikih 20% ?!?!? Na 30ak fpsova je to povecanje na 36... Ako ima 20, onda je to 24. Ako pak ima 50ak, koga briga za povecanje.
Dakle ?!?! Realno se gotovo nista ne dobija. Pogotovo jer dropovi u FPS-ovima znaju biti poveliki.
I ovo bi trebao biti vodic za odabir, a ne ovo u sto ste pretvorili temu. Svako vuce na svoj mlin ne obaziruci se na 'value for money'...
550ti smece ?!? Da ti TU nisu dali multici na forumu ?!?! Meni sve uredno radi na njoj, bez problema sa prastarim dualcem.
Vi ste meni opako smijesni. Prepucavate se oko toga koja je brza za duljinu jezika, a cinjenica je da, ako jedna 'stuca', da ce 'stucati' i druga.
Sto je to i tih cak velikih 20% ?!?!? Na 30ak fpsova je to povecanje na 36... Ako ima 20, onda je to 24. Ako pak ima 50ak, koga briga za povecanje.
Dakle ?!?! Realno se gotovo nista ne dobija. Pogotovo jer dropovi u FPS-ovima znaju biti poveliki.
I ovo bi trebao biti vodic za odabir, a ne ovo u sto ste pretvorili temu. Svako vuce na svoj mlin ne obaziruci se na 'value for money'...
Podebljano...
Obaziremo se za novac, zato i ne preporučamo GTX 550Ti.
20% je ogromna razlika.
GTX 550TI je slabija od HD 6850 mnogo vise nego 20%.No totalno nebitno,sto ima veze.Nisam ja pogrijesio,vi ste.

GTX 560 za 1250 kuna.
I ne,HD 6870 je jaca od HD 6850 za 10-15%.Nista sto ne mozes nadoknaditi overclockom na stock naponu.I da,ima ih za 1250 kuna,mislim na GTX 560.
Govoris nekome da bude open minded a u istom postu kazes da ne zelis AMD grafu??
Ajmo to postavit ovako. Ja ne zelim u svom kompu Intela i zato cu drugima nabivat na nos kako je AMD bolji procesor? Pa kad mi svi kazu da pricam gluposti onda cu reci da je MENI bolji AMD?
Ja sam puno naklonjeniji Nvidiji pa opet u ovom slucaju kazem kako je 6850 puno bolja kartica od 550Ti.