Stvar je u monitoru od 144hz, imas isti kao i ja pa sam istrazivao taj problem. Na starim driverima je postojao problem flickeringa i black screenova kod monitora od 144Hz , problem su rijesili ako se ne varam sa driverima 16.9.1 tako sto su namjestili da je memorija uvijek u full loadu kad je refresh nmonitora 144 ili veci. Problem se jedino moze rijesiti ako stavis na 120 hz ili manje. Ajde bas probaj pa onda stavi sliku iz GPU-Z.
A jesu ga rijesili, svaka im cast
Da rjesenje im je malo zesce.
Stvar je u monitoru od 144hz, imas isti kao i ja pa sam istrazivao taj problem. Na starim driverima je postojao problem flickeringa i black screenova kod monitora od 144Hz , problem su rijesili ako se ne varam sa driverima 16.9.1 tako sto su namjestili da je memorija uvijek u full loadu kad je refresh nmonitora 144 ili veci. Problem se jedino moze rijesiti ako stavis na 120 hz ili manje. Ajde bas probaj pa onda stavi sliku iz GPU-Z.
Kolika je tebi idle temperatura na 470? Izgleda da je pomoglo, pala mi je na 43 stupnja iako core i dalje divlja puno je bolje nego prije. Na koliko ti držiš svoj monitor?
Drzim ga na vecinom na 120 i tad su temp 47 stupnjeva, na 144 ga stavim samo u nekim igrama i sad bas gledam temp dode do 59 stupnjeva sa ugasenim fanovima. Ako ces drzati na 144 hz i temp u idle ti je 60 stupnjeva mozes si slozit neki custom curve da ti se fanovi pale i ujedno gase na 61, na taj nacin neces morat cekat da padne na 58, mislim da je to neki princip na kojem radi wattman da ih pali na jednoj a gasi na drugoj temp, nisam se njime bas koristio vec Sapphire Trixxom od prvog dana.