Evo dosla 380.Moram priznat da ima razlike izmedju nje i stare 6850.
Vodič za odabir grafičke kartice
- poruka: 41.846
- |
- čitano: 6.933.793
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e zezno sam ispravio mislio sam na gigu onda pada giga,,puno mi je 300 kuna davat jos za jacu,,,ova ce moc pokrenut novije igre,na gledljivioj slici ,
Zanimam me je li bolje kupit gtx 970 u 6 mjesecu ili cekat da izađe nova serija nVidia grafickih "1000 series:
cekaj nove
Zanimam me je li bolje kupit gtx 970 u 6 mjesecu ili cekat da izađe nova serija nVidia grafickih "1000 series:
pricekaj jos malo pa odi odma na 9xxx seriju!
Da, te budu jako dobre
vis da pise da cuda radi(čitaj čuda:)
http://www.geforce.com/hardware/technology/cuda
dajte lik trola vec tjednima...
Pozdrav, zanima me koje graficke kartice mogu bez problema raditi na ovom kompjuteru,dole sam napisao spec i jos imaju slike od iste. Gledao sam HD 6670, HD 7730, GT 240 1GB GDDR5, da li bi mozda neke od navedenih normalno radile? Ne planiram kupovati napajanje, ne bi ni graficku uzeo da mi ne treba, znaci ako moze prijedlog/pomoc oko odabira graficke kartice koja bi radile na navedenom kompjuteru do 300kn, polovna. Hvala, LP.
-AMD A8-3850 X4 2.9GHz
-AMD Radeon HD 6550D (intergrirana)
-ECS A75F-M2
-6,00GB 1333MHz
Pozdrav, zanima me koje graficke kartice mogu bez problema raditi na ovom kompjuteru,dole sam napisao spec i jos imaju slike od iste. Gledao sam HD 6670, HD 7730, GT 240 1GB GDDR5, da li bi mozda neke od navedenih normalno radile? Ne planiram kupovati napajanje, ne bi ni graficku uzeo da mi ne treba, znaci ako moze prijedlog/pomoc oko odabira graficke kartice koja bi radile na navedenom kompjuteru do 300kn, polovna. Hvala, LP.
-AMD A8-3850 X4 2.9GHz
-ECS A75F-M2
-6,00GB 1333MHz
HD7770 / GTX650
-AMD A8-3850 X4 2.9GHz
-ECS A75F-M2
-6,00GB 1333MHz
Kako da stavim te kartice kada je za svaku potreban onaj pin utor na napajanju a ja to nemam?? Meni je dosta i HD 6670, 7730 ili GT 240 1 GDDR5 koju mu nudi jedan deko za 220 Kn, samo me zanima ako bi i jedna od te tri radila normalno na napajanju sa slike...
Kako da stavim te kartice kada je za svaku potreban onaj pin utor na napajanju a ja to nemam?? Meni je dosta i HD 6670, 7730 ili GT 240 1 GDDR5 koju mu nudi jedan deko za 220 Kn, samo me zanima ako bi i jedna od te tri radila normalno na napajanju sa slike...
sam si dao najbolji odgovor - uzimi hd 6670 i to je to - do 300kn za to napajanje nista drugo nemas
Imas za 20kn u trg molex to 6pin adapter i problem rijesen.
Moze si jos trazit i 7750 kao dugorocniju opciju samo pitanje je hoce li ju naci za cca 300kn, po meni se isplati ulozit dodatnih cca 100/150kn za 7750 u odnosu na 6670 jer je osjetno jaca.
Imas za 20kn u trg molex to 6pin adapter i problem rijesen.
Koliko je to pametno raditi na škart napajanju je sasvim druga stvar, moglo bi mu sve u dim otići.
Čini mi se da ovo napajanje ne spada baš u onu najgoru kategoriju napajanja (codegen, ms, intertechenergon itd).
Kako god bilo, slažem se sa Valentin da na njega ne bi stavio karticu koja ima dodatni konektor za napajanje.
Decki kroz jedno mjesec dana imat cu viska nekih 5k pa bi ubo novu grafu i proc..mb nebu mjenjao makar je gara istekla..mislio sam piknut fx 8xxx neki e sad neznam koju bi grafu....sad imam 760 oc gaming od msi..uzimat gtx 960 i nije neka razlika..pikiram 970 jer bi mi to bilo dosta...sad neznam jer se ati sto popravio jer zadnje sto sam njihovo imao je 7950 i nisam nekako sretan bio...kaj dolaze nove nv kartice uskoro? Pa mozda da cekam njih pa mozda 9 seriji cijena padne pa da piknem 980 pa sam miran 2 godine?

Decki kroz jedno mjesec dana imat cu viska nekih 5k pa bi ubo novu grafu i proc..mb nebu mjenjao makar je gara istekla..mislio sam piknut fx 8xxx neki e sad neznam koju bi grafu....sad imam 760 oc gaming od msi..uzimat gtx 960 i nije neka razlika..pikiram 970 jer bi mi to bilo dosta...sad neznam jer se ati sto popravio jer zadnje sto sam njihovo imao je 7950 i nisam nekako sretan bio...kaj dolaze nove nv kartice uskoro? Pa mozda da cekam njih pa mozda 9 seriji cijena padne pa da piknem 980 pa sam miran 2 godine?
Sacekaj da izadju nove serije radije ako ces vec na ljeto uzimati, jer evo prvi dx12 naslov AMD je jaci 25% od konkurencije u vrhu nvidia ponude tako da...ne zuri polako :)
Može molim vas sugestija kod odabira grafičke
Processor: Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00 GHz
System model: P35-DS3
Do sada sam imao 1024MB ATI ASUS R5 230 Series i razmišljam o promjeni
Može neke sugestije do 400-500 kn?
Zahvaljujem
Koje napajanje imas?
Sacekaj da izadju nove serije radije ako ces vec na ljeto uzimati, jer evo prvi dx12 naslov AMD je jaci 25% od konkurencije u vrhu nvidia ponude tako da...ne zuri polako :)
Slažem se, ja isto čekam sad razvoj situacije, čini se kako AMD ima prednost u DX12 - a za CPU - FX 8300 ili FX 8320.
Evo ovako, pisao sam da trazim graficku za odredjenji kompjuter (prosla stranica,zadnji post) i zahvalan sam na preporukama i savjetima. Iskrsnulo je za HD 7750 1GB GDDR5, frend nasao od nekog poznanika, voljan mi je prodati za 350. Nije mi problem dodati jos 50 kn ali je pitanje da li bi ta kartica normalno radila na mom kompjuteru? Do sad sam imao ponude za HD6670 i GT 240 a ova je osjetno jaca od njih pa pitam za svaki slucaj da se ne bi zaletio sad i kupio, a nakon 2 mjeseca mi sve pregori.
HD7750 trosi oko 55w tako da nebi trebalo biti nikakvih problema.
Evo ovako, pisao sam da trazim graficku za odredjenji kompjuter (prosla stranica,zadnji post) i zahvalan sam na preporukama i savjetima. Iskrsnulo je za HD 7750 1GB GDDR5, frend nasao od nekog poznanika, voljan mi je prodati za 350. Nije mi problem dodati jos 50 kn ali je pitanje da li bi ta kartica normalno radila na mom kompjuteru? Do sad sam imao ponude za HD6670 i GT 240 a ova je osjetno jaca od njih pa pitam za svaki slucaj da se ne bi zaletio sad i kupio, a nakon 2 mjeseca mi sve pregori.
Uzmi tu 7750 za 350kn
pozdrav, trebam pomoć oko odabira grafičke za prijatelja,
proc je Phenom 955 OC na 4.0, 8gb rama, gigabyte 970A UD3p i corsair cx430, sad ima 6870, igra vecinom WoT, CS i GTA V, ali i za novije naslove da može pokretati, planira uzeti i drugo napajanje i s vremenom proc
od 1000 do 1200kn ako može, hvala unaprijed

proc je Phenom 955 OC na 4.0, 8gb rama, gigabyte 970A UD3p i corsair cx430, sad ima 6870, igra vecinom WoT, CS i GTA V, ali i za novije naslove da može pokretati, planira uzeti i drugo napajanje i s vremenom proc
to može ić na to napajanje ili treba upgrade?
taman ima oko 1200 kn na nabava.hr u par trgovina