Zahvaljujem svima koji su mi slali ponude za R9 280(x), ne trebate više. Jučer sam kupio na ebay-u austrijskom GTX670 Direct CU II. Čekam da stigne. Navodno clockana stiže GTX680, bar po techpowerup-u, i njihovom testu TOP modela iste kartice.
Vodič za odabir grafičke kartice
- poruka: 41.846
- |
- čitano: 6.933.599
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta ne uze 7xx seriju, nego staru? Nova generacija u cca 6 mjeseci bu trebala izaci a to i nije toliko pametno kupovati danas ali tvoj izbor

Dobio sam ju ispod 1 000kn sa poštarinom.
da ce stici 680 nece, to zaboravi a jel imas neku garanciju ili je to macak u vreci koliko mi se cini...
da ce stici 680 nece, to zaboravi a jel imas neku garanciju ili je to macak u vreci koliko mi se cini...
TOP model stiže stock 680, znači nekakvih 1050mhz, naviše, za jezgru. Što se garancije tiče, rečeno mi je da ću sve dobiti priloženo, i račun i ostatak garancije (u Beču mislim). BF3 primjer, uz OC.
Ženska ju je koristila, nisam mogao vjerovati, u nekakvom trening i lifestyle-salonu. Od svih ostalih predmeta koje prodaje, nijedan nema veze sa informatikom, sve tlakomjeri, steperi, pilates oprema itd.
Valjda joj je netko rekao da se toga riješi, da joj je nepotrebno.
Vidjeti ćemo kad stigne, što će stići i u kakvom stanju uopće.

Pozdrav! Za frenda.
Traži novu grafu za konfu:
Pentium Dual Core E5220 2.5 GHz
Gigabyte G31M-S2L
2 GB rama
450W PSU
Gainward 9500GT
edit: do 350kn
Na njegovom mjestu ja bi uštedio još 100kn i uzeo HD5850. Osjetno jača od HD5750/70/6750/70, bez obzira na ostatak konfe.
Ako je ograničavajući faktor napajanje, tj. radi se o nekom no-name divljaku, onda ići na te slabije grafe, tipa 5770 i eventualno dodati još 2gb RAM-a, nije tako skup keks.
Nova mora biti zaboravio sam staviti. Do 350kn...
Nova mora biti zaboravio sam staviti. Do 350kn...
Težak odabir, neće profitirati praktički ništa spram 9xxx GT koju posjeduje, dapače, pošto su sve kartice u tom cjen.rangu samo 64-bitne i u pravilu DDR3. To nije ni 50 Eura.
Nek malo razmisli, eventualno odgodi kupnju, do kakve R7 250, za 515kn.
Može svoju prodati za 50-100kn i dodati tih 350, blizu je.
Ta 670 top previse dobro zvuci da bi bilo istinito, a to se ne desava realno zar ne, zato sam skeptik.
S(p)retno

bog. za ati radeon r9 280 3ggb rama. jeli ok napjanje fortron raider 750 w? stim dap ise 750 w na grafickoj da joj je potrebno. al mene zanima jeli ok fortron i oce li biti kakvih problema jer svi kazu da ati r9 280 trosi puno?
bog. za ati radeon r9 280 3ggb rama. jeli ok napjanje fortron raider 750 w? stim dap ise 750 w na grafickoj da joj je potrebno. al mene zanima jeli ok fortron i oce li biti kakvih problema jer svi kazu da ati r9 280 trosi puno?
. I vise nego dovoljno, mozes slobodno i dvi stavit u CF na to napajanje od 750w

Raideri nisu baš pogodni za dvije grafe :) Znam što si mislio... ali eto samo velim da ne bi stvarno bilo da stavlja :D
Raideri nisu baš pogodni za dvije grafe :) Znam što si mislio... ali eto samo velim da ne bi stvarno bilo da stavlja :D
Moj Raider od 550W je gurao 2 POV GTX660 bez problema zajedno s FX8320, bez ikakve frke, ali to je bilo privremeno, sada ih CX500W gura.
ja znam da raideri imaju manu kada se spajaju dvije grafe sli/cf...
uglavnom ja necu imat problema s jednom ovom svojom?
ne, nemaš brige ni sa slabijim raiderom ;)
poz skvadro ovako riknula mi grafa,i sad imam probrema ne znam sto da uzmem,nebih nesto skupo,ali da mogu recimo igrat
ono dobre igre i druge stvari cemu sluzi znaci zanimaju me grafe od recimo 800kn,do 1000,imali sto dobro.recimo zbunile su me ove r serije, od n vidije nebih nesto skupo,ali me zanima kakve su ove r7 250x,ili r7 260x,recimo imali koja jaca od tih a da je jeftinija,ili recimo gtx 570.zamolio bih vase misljenje i preporuke ali da nije skuplja od 1000kn,a da je dobra.lp
pa evo imas ovdje na bug-u r9 270( to ti je stara 7870ghz edicija)
http://www.bug.hr/malioglasi/prodajem-graficku-karticu-msi-r9-270-gaming-karti/18823.aspx
dakle s njom u paru s tim i5 bus pokretao sve zivo
inace za 800 kn se nadu i odlicne polovne gtx660, 7870 itd
od novih iz ducana za 800+kn najisplativija je r7 260x(30%slabija od 660ti,7870ghz270x)
a za 1000+kn r7 265(hd7850)...
kolega fakedeath zna imati svasa jeftino sigurno te nebu zayebal!
jer to sve imali jos tko kakav komentar o odabiru grafe,e sad koja je bolja i jaca recimo od r9 270ili r7 265 mislim sto je bolja ili imali koji stari model a da je jos bolji od te dvje.

To je ova grafa:
http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-295/specifications
Zahvaljujem unaprijed na odgovoru jer se za te starije grafe ne razumijem :) Inače lik koji prodaje tu grafu je kupil u Švedskoj za Božić prošle godine i to dvije zbog SLI-a pa jednu prodaje za 600kn a dvije za 1000kn.
Bjezi od toga !
Stara ko biblija , em trosi ko vrag , grije se , nije DX 11 ... !
Za te novce se da naci rabljenih HD7770 , GTX650 Ti , mrvicu starije HD6850 , HD6870 , GTX560 , GTX560 Ti ... koje su puno bolji izbor !
Ode XFX R9 280A,za Asus R9 280 svi tvrde da je sprdnja .. tražimo dalje kandidata.
Zapeo sam za MSI GTX 760 HAWK? Vrijedno kupnje?
Ode XFX R9 280A,za Asus R9 280 svi tvrde da je sprdnja .. tražimo dalje kandidata.
Zapeo sam za MSI GTX 760 HAWK? Vrijedno kupnje?
Objasni. Imam tu karticu i nikakvih problema nisam imo.
http://hardforum.com/showthread.php?t=1831273 - Jedan od komentara na kvalitetu 2C coolera.
http://hardforum.com/showthread.php?t=1831273 - Jedan od komentara na kvalitetu 2C coolera.
Znači ti svoju kupnju baziraš na mišljenju nekog nepoznatog lika sa random foruma čiji review asus coolera je "it's shit".
Jbt kad 100 ljudi tvrde 10 različitih stvari. Pa si ti misli što je istina. :(
Jbt kad 100 ljudi tvrde 10 različitih stvari. Pa si ti misli što je istina. :(
Ja ti iz prve ruke tvrdim da je kartica odlična, a između ostalog teško je pogriješit sa GIGABYTE windforce 3x/lightning/MSI twin frozr/ASUS directcu II/sapphire tri-x coolerima, svi odlično hlade.
Max temp pod furmarkom je 68 stepeni kad koristim custom "power saver" (-10% power limit i par procenata spušten clock) profil, na stocku je oko 70 max sa 20% okretaja fan-a, što je nečujno.
Mrzim kupovati. :( Ajd,barem sam sve ostale gluposti rješio. Samo još grafička "zajebava". :(
Mrzim kupovati. :( Ajd,barem sam sve ostale gluposti rješio. Samo još grafička "zajebava". :(
. Ne zajebava grafička nego ti neznaš što hočeš. Ako ti asus nevalja uzmi gigin windforce, ja san ima gigu hd7970 i odlično hladi i nije bučan