Čovjek igra Spidermena i veže kosu u rep, naravno da mu je lijepa
Vodič za odabir grafičke kartice
- poruka: 41.448
- |
- čitano: 6.178.973
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
meni izgledaju kao da su jestive, gumeni bomboni
Ma, uopće ne kužim ovu plastiku preko ventova, jbt pola kapaciteta hlađenja su blokirali s time.
A i izgledaju baš plastično, ne vjerujem da su te njihove kartice kvalitetno izrađene.
To su najgovnaviji gpu.
ta grafa je super za neku zensku osobu, koja ce imati cijeli bijeli PC vrijednosti samo 500e vise jer jer bijele boje s svim dodacima
neki vole bijelo, neki crno, neki full rainbow rgb, svako po svoj gustu i novcaniku kupuje
Čovjek igra Spidermena i veže kosu u rep, naravno da mu je lijepa
Jel nije bio jedan nedavno zbog izgleda mjenjao 35 fps-a
Nas mariola 25!
Covik je esteta odavno vec...
wizman,,,ima podrsku yeston,ima ih u linksu...yep ja sam se malo unazadio opet s grafom,natrag na 7900xt ali nema veze,za ono sto ja igram i ta je prervise...hmmmm sto se sakura kartica tice boje su mi top ali dizajn je malo koma,recimo hof da se vrati bi bio top
Pa ako kupiš u kineskom dućanu imaš kurčevu podršku nevezano na to ima li ih u linksu ili ne. Zato sam i napisao da ne znam zašto bi itko ih i gledao u tom kina shopu i riskirao, no dobro, ljudi pišu i pitaju 90% bzze samo da nešto napišu bez ikakve namjere i razmišljanja.
Josipe eto ti jednostavnijeg i boljeg rješenja, na kraju i jeftinijeg jer si tax free
Grafička kartica MSI RTX3050 LP 6G OC, 6GB GDDR6, V812-023R
MSI VGA NVIDIA GeForce RTX 3050 LP 6G OC, 6G GDDR6, 1xDP, 2xHDMI | TonerPartner.hr
Pozdrav,
Koliko vidim XFX je uz Sapphire go to proizvođač za AMD, na Iponu je trenutno 7800XT na 580€, kakva su Vaša iskustva s njima? Jel tko kupovao, vraćao?
Pozdrav,
Koliko vidim XFX je uz Sapphire go to proizvođač za AMD, na Iponu je trenutno 7800XT na 580€, kakva su Vaša iskustva s njima? Jel tko kupovao, vraćao?
https://iponcomp.hr/shop/proizvod/xfx-radeon-rx-7800-xt-16gb-gddr6-speedster-qick-319-core-edition-pcie/2205486
šta fali ovoj kod nas za 30% manje, Ipon je ok no ako ces trebati nesto reklamirati ce ti zakomplicirati cijeli zivot!
https://www.futura-it.hr/gigabyte-video-card-amd-radeon-rx-7800-xt-gaming-oc-16g-gddr6-16gb256bit-pci-/233794/product/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
Evo vele odlicna:
https://www.kitguru.net/components/graphic-cards/dominic-moass/gigabyte-rx-7800-xt-gaming-oc-review/6/
Ja sam od njih uzimao na kamare, bilo je i par reklamacija, zapelo na jednoj zbog loše komunikacije no jesmo na kraju došli do povrata, ostalih par reklamacija sve uredno, imaju prikup i vračaju novac ili ide zamjena za nešto po izboru.
Što se tiče 7800xt Boris ti je dobru predložio.
Ta mi je čak i favorit bila, tri ventilatora, a najjeftinija na tržištu uz Asus Dual. Samo je razlika u odnosu na XFX godina garancije manje, a čitao sam da ima jako primjetan coil whine, mada mi to nije toliko bitno jer nosim slušalice kad igram.
Hrvoje hvala na infu, i za reklamacije, i za odabir!
Evo da se ubacim u temu, vidim da se ovdje spominje rx 7800xt. Obzirom da i sam namjeravam uzeti jednu a spominje se i xfx ovdje bi li ova sa amazona bila ok izbor.
gledam da je bijele boje jer je i ostatak kompa u bijeloj boji. A i cijena je povoljnija nego kod nas.
Od bijelih je kod nas eventualno powercolor u ponudi ali on je nekih 80 eura skupji, mislim da nema potrebe dati toliko više ili se varam?
Ma ništa, nisam ni ja znao da je 2g. samo garancija....hmmmm nekako bi radije išao na one sa 3 onda. Jbmu miša ma nači će se neka valjda.
Coal whine ti nije zagarantiran, to je čista sreća/nesreća i ne možeš to znati, individualno je od kartice do kartice.