Pozdrav,
mene zanima koliku bi ja snagu od R7 260x dobio na asusovoj p5g41t-m lx2 s pentiumom e5700? Planiram prebacit na neku od asroka i i3...
vise se bavim multimedijom, tu i tamo bacim samp, rust, war thunder i cod4.... Hvala
Pozdrav,
mene zanima koliku bi ja snagu od R7 260x dobio na asusovoj p5g41t-m lx2 s pentiumom e5700? Planiram prebacit na neku od asroka i i3...
vise se bavim multimedijom, tu i tamo bacim samp, rust, war thunder i cod4.... Hvala
Treba mi mala pomoc. Imam i7 3770 procesor i koristim njegovu hd4000 grafiku. Neki dan sam sam nabavio monitor, Samsung bx2450 LED 24", i slika mi je poprilicno losa. Boje su kao isprane a svjetlost je jaka, gotovo da smeta ocima. Interesuje me da li to ima veze sa grafikom i da li bih mogao da rijesim problem sa HIS HD 7790 grafikom. Igrice mi nisu bitne. Tv, filmovi i malo rad sa grafikom.
provjeri da li su instalirani driveri od matične,shipseta,grafike...
Pozdrav,
u postotcima?
ako planiraš pikati uskoro i3 i novu ploču, memoriju...onda ok, slobodno zemeš 260x
iako je tebi dosta 7770, za to što tu i tamo odigraš
Svi su driveri instalirani
Da, otprilike....
imam 8 gb rama tak da to necu mjenjat. A za maticnu i cpu nisam siguran posto ovaj cpu dobro vrti win 8.1
Svi su driveri instalirani
Pa onda provjeri konektor ili nešto jer ti slika mora biti normalna. Ja sam par dana koristio integriranu na svom procesoru i slika je bila normalna kao i sa grafom isto kao i HD filmovi te youtube.
Preko cega si uopce spojen na integriranu, VGA ili HDMI?
Ako si s HDMI-em pokusaj popraviti problem s najnovijim driverima ako imas starije.
- Posudi negdje neku vanjsku grafu i probaj, tako brzo budeš vidio gdje je problem.
Monitor je spojen sa HDMI kablom. Danas sam odnio monitor do prijatelja koji ima Ati Hd4580 1gb 256bit. Boje su bile mnogo jace, nisu blijede kao kod mene i imam osjecaj da manje isijava svjetlost. U jednom trenutku smo pojacali brightness na 100 % i moglo se podnijeti dok je kod mene tesko gledati u monitor i kada je brightness na 50 %. Tako da mislim da bi graficka kartica rijesila problem.
Pa nije to do Intelove grafike kad je ona sasvim dovoljna za normalnu sliku. Nešto drugo te zeza.
Pozz. Ne znam koju bih graficku karticu kupio za pc. Maticna je Asrock Conroe 1333-d667 r.1.0.zelim kupit jednu graficku od 512 mb ili 1gb. Sad neznam koja je bolja nvidia ili ATI Radeon.molim pomoc.
Ati 4670 ili 6670 512 ili 1tb, koju god nađeš
Asus naravno, kartica je doslovno u svemu bolja(nepotrebno je nabrajati) od najobicnije i plasticne Msi Gaming(iako na pogled izgleda jako ljepo:)!
vidim ima uvrijedenih no na stranu neznanje i subjektivan dojam, cinjenica je da asus nema skart(cak i low graficke su im iznad svih standarda) odnosno jeftinih modela Gpu-ova za razliku od svih ostalih ne samo msi-a...LP
Asus naravno, kartica je doslovno u svemu bolja(nepotrebno je nabrajati) od najobicnije i plasticne Msi Gaming(iako na pogled izgleda jako ljepo:)!
Nije plasticna nego ALUMINIJSKA!
Hrci24- Koju god uzmes neces pogrijesit! I jedna i druga imaju 3 godine jamsta te se jako dobro clockaju. A hladenje je podjednako, nema ti neke razilke. Asus je skuplja jer je to ipak ASUS...placas naziv brenda, odnosno samo ime
neznam kolega ja sam dobio plasticnu gtx770 gaming(znaci mislim na onaj dio oko ventova)...lp
graficki cip isti, samo placas ime vise.
Ali mislim da je razlika u cijeni nikakva i ja bih licno isao na Asus, kad vec placas preko 2k idi na najjaci brend.
graficki cip isti, samo placas ime vise.
Ali mislim da je razlika u cijeni nikakva i ja bih licno isao na Asus, kad vec placas preko 2k idi na najjaci brend.
gaming izvedba je osnovna i najeftinija izvedba od msi-a to je cinjenica i tako je! a ne neka moja predpostavka, to je prije bila tf3 sad su je pofarbali u crveno i dodali tog ljutog zmaja i nazvali gaming(znaci i dalje ostala tf3 ispod boje i slika)...kokice su se nasle uvrijedene...oprostite ali to mi nije bila namjera! covjek je pitao asus ili msi ja sam mu odgovorio
evo jos jednom tko nezna;
lpneznam kolega ja sam dobio plasticnu gtx770 gaming(znaci mislim na onaj dio oko ventova)...lp
Moja stara 660TI PE oc je bila aluminijska, od frenda gtx 760 isto aluminijska, sadasnja 770 u kompu isto aluminijska, na stranici od MSI pise da nije plasticna...a kak si ti dobio plasticnu ja neznam xD... Jedini dio na TF4 koji je plastiican jesu ventovi
neznam kolega ja sam dobio plasticnu gtx770 gaming(znaci mislim na onaj dio oko ventova)...lp
Moja stara 660TI PE oc je bila aluminijska, od frenda gtx 760 isto aluminijska, sadasnja 770 u kompu isto aluminijska, na stranici od MSI pise da nije plasticna...a kak si ti dobio plasticnu ja neznam xD... Jedini dio na TF4 koji je plastiican jesu ventovi
kolega sandro ti imas Lightning koja JE aluminijska, ja govorim o Gaming verziji! i DA tf3 modeli su oduvijek bili Aluminijski vise NE! (pe je ostala kak je i bila Al)
kolega sandro ti imas Lightning koja JE aluminijska, ja govorim o Gaming verziji! i DA tf3 modeli su oduvijek bili Aluminijski vise NE! (pe je ostala kak je i bila Al)
Ovo na 660TI pe , 760,770 su TF4 hladnjaci a ne tf3
naravno da su tf4! ali tf3 vise ne postoji zamjenio ga je tf4 ali plasticni(na gaming verziji koja je sad osnovni model u seriji 7xx: kao sto je to bio tf3: u seriji 6xx) i od tud moje negodovanje...LP
naravno da su tf4! ali tf3 vise ne postoji zamjenio ga je tf4 ali plasticni(na gaming verziji koja je sad osnovni model u seriji 7xx: kao sto je to bio tf3: u seriji 6xx) i od tud moje negodovanje...LP
Sve je to meni jasno. Ja sam i dalje siguran da na gaming verziji TF4 je aluminij. Frend mi ima gtx 760 gaming, a hladnjak je identican hladnjaku gtx 770 gaming! Upravo sam ga pitao pa cu javit kaj je reko...
al ja sam 100% siguran da jedino sto je plasticno na TF4 hladnjaku, su ventilatori i postolje
nemas sta birati najlosija izvedba neke asus graficke je u najmanju ruku kao Hawk izvedba od Msi-a...nemas tu sta razmisljati ASUS je moja preporuka trenutno u ovom pitanju izbora! i obje su crvene :)
imam palit gtx 770
hladjenje odlicno (ne prelazi preko 65C), grafa necujna, jeftinija od Asusa
super sam zadovoljan s njom.
pa da, sveto trojstvo po balkanski - golf, lewi's i asus, drugi ne trebaju niti proizvoditi ništa i najbolje da stave ključ u bravu, jer i najslabiji golf 1.2 bez opreme je bolji od astre opc ili tamo neke honde s bijesnim motorom i full opremom, jer golf je ipak golf ...
Pozz ekipa. Eo da ne otvaram novu temu, zanima me ovo: Imam jedan stari komp aj služi mi tako za pogledat neki film, youtube i sl. na njemu proc atlon 64 x2 i 2gb rama ddr , matična je ecs nforce3-a939 riknula mi je grafička e sad pošto je to dosta staro takvih grafički ima dosta ne ebayu a i nije im pretjerana cijena. Zanima me koja najjača grafička može ić u takvu matičnu? Pa neke preporuke s linkom od ebaya.
pa da, sveto trojstvo po balkanski - golf, lewi's i asus, drugi ne trebaju niti proizvoditi ništa i najbolje da stave ključ u bravu, jer i najslabiji golf 1.2 bez opreme je bolji od astre opc ili tamo neke honde s bijesnim motorom i full opremom, jer golf je ipak golf ...
Asus nije nikad bio balkanski proizvod jer na balkanu uglavnom zivi sirotinja(ne doslovno naravno), a asus je naveliko poznat po precijenjenim proizvodima ali samo sto se tice cijene pa prema tome niti je mogao biti popularan kod nas, u koleginom izboru cijena je skoro ista za msi i asus pa prema tome i krajnji izbor je ocigledan "uzeti ono bolje"...a prijevod tvoje usporedbe bi bio ne uzeti golfa 1,2 bez opreme i lagati sam sebe da je bolji od tamo neke honde ili opc nego za istu cijenu golfića1,2 uzeti golfa gti-a...LP
Asus je No1 sto se tice komponenti, kratko i jasno. Da ce asus ili msi biti brzi za nekih 10-15% jedan od drugog nece, to su tako minorne razlike da stvarno.....
ako mene pitas ja bih to zayebao i kupio AMD grafu. I rayban cvike za kusur.
Asus nije nikad bio balkanski proizvod jer na balkanu uglavnom zivi sirotinja(ne doslovno naravno), a asus je naveliko poznat po precijenjenim proizvodima ali samo sto se tice cijene pa prema tome niti je mogao biti popularan kod nas, u koleginom izboru cijena je skoro ista za msi i asus pa prema tome i krajnji izbor je ocigledan "uzeti ono bolje"...a prijevod tvoje usporedbe bi bio ne uzeti golfa 1,2 bez opreme i lagati sam sebe da je bolji od tamo neke honde ili opc nego za istu cijenu golfića1,2 uzeti golfa gti-a...LP
ajd da se ne svađamo, nigdje nisam rekao da je asus balkanski proizvod jer se tu i ne proizvodi, isto kao što to nisu niti golf niti lewi's (jer se jedan proizvodi u švabiji, a drugi u sad-u, ili barem otamo originalno potječu), riječ je o balkanskom sindromu ne balkanskim proizvodima i referirao sam se na ovu tvoju izjavu:
"nemas sta birati najlosija izvedba neke asus graficke je u najmanju ruku kao Hawk izvedba od Msi-a",
dakle, ovdje nisi spomenuo "ako je ista cijena, bla, bla" već tvrdo balkanski - najgori asus bolji je od najbolje bilo koje druge kartice, što je upravo isto kao i moja usporedba golfa 1.2 sa bilo kojim drugim "hawk" autom
...jer i asus, kao i drugi proizvođači, u komade hw-a s nižom cijenom stavlja nižekvalitetne komponente i neš naći u nižerazrednim asusicama iste skupe komponente kao u onim više klase...sve ostalo je balkanizam i uopćavanje