Ja sam davno imao HD 5770 koja je li la sa HD 4870 i presao sam na HD 6850 i nisam osjetio razliku.. Moja preporuka je da sparas i kupis nesto jace!
Kako mislis nisi osjetio.?!
Ja sam davno imao HD 5770 koja je li la sa HD 4870 i presao sam na HD 6850 i nisam osjetio razliku.. Moja preporuka je da sparas i kupis nesto jace!
Ja sam razliku sa 5770 na gtx 460 osjetio,tako da vjerujem da ces i ti sa 4870 bar malo ako ne puno...
Pa u vecini igara na istim postavkama nisam osjetio veliku razliku, nije bilo vrijedno nekog upgrade-a... Mozda je stvar kod mene sto je bila manja rezolucija, neznam... ://
Razlika između ove i preporučene HD7850? Razlika ispada taman za G-Skill kit od 2x4Gb na akciji u Linksa.
Razlika između ove i preporučene HD7850? Razlika ispada taman za G-Skill kit od 2x4Gb na akciji u Linksa.
GTX 650 je slabija oh HD 7770, GTX 650 Ti je mrvu jača od 7770, a 7850 je klasa više.
vasa misljenja o ovoj kartici http://www.gigabyte.com.hr/products/product-page.aspx?pid=4290#ov
vasa misljenja o ovoj kartici http://www.gigabyte.com.hr/products/product-page.aspx?pid=4290#ov
brza,hladna,mozda se malo jace cuje(doduse ne skroz tiha) i ima dobar oc potencijal
Bolji izbor od "obične" OC verzije, samo je, koliko vidim, nedostupna kod nas.
Kako ti nevidis da ja tvoje poruke nikada nekomentiram prvi, jel se pitas iz kojeg razloga je to tako ... (ovo je retoricko pitanje, nemoj odgovarati ili me vise komentirati molim te)
Inace imas u temi o hardwerskim problemima gdje je autor potavio temu i napisao da ce pokusati to sa ramima -
- to je bar pokusaj rijesavanja problema - za razliku od ovog tvog ... bas si ti naporan Tomice, (''NAJ BRZI NACIN DA OSTVARIS SVOJE SNOVE JEST DA SE PROBUDIS'')
Moze preporuka do 650 kn? moju konfu pogledajte pod moj pc!
Zanima me gdje su danas po jačini Msi 3870 512mb gddr4 u crossfiru s obzirom na nove grafe tj u rangu kojih su
Edit: Ako nešto znači kartice su oc edition
Zanima me gdje su danas po jačini Msi 3870 512mb gddr4 u crossfiru s obzirom na nove grafe tj u rangu kojih su
HD 5770, malo slabije, to je u najboljem slucaju.
Moze preporuka do 650 kn? moju konfu pogledajte pod moj pc!
hd 7750 ili hd 6770 - koju se moze naci za 550kn - 650 kn je nezgodna cijena da tako kazem jer za 100 kn vise mozes dobit puno jacu karticu a za 100kn manje odprilike istu kao i za 650 - mislim na hd 5770...
hd3870 je po snazi tu negdje sa 9600gt a dvije takve su negdje sa hd 5770 mozda malo jace...
Pozz!
Sutra idem po novu grafičku, a htio bi kupiti neku s kojom ću biti miran cca. 2-3 godine, tj kad prođe garancija. Gledao sam HD7870 i GTX660Ti, no nVidia mi je ipak preskupa jer sam računao max da bi potrošio 2200 kn, ali ne znam da li mi se to isplati. Većina kaže da je Sapphire 7870 za 1870 kn dosta, ali ima 2 god garancije, dok MSI 7870 Hawk ima 3 godine. A opet, koliko sam čitao po netu, kažu da je 7870 Hawk po jačini kao MSI 660Ti Power Edition.
A opet, neki govore da mi procesor neće iskoristiti GPU 100%, a zašto ne bi???? Ja vjerujem da će jedan i5 2500k bolje iskoristiti tu grafu, ali opet, zašto mi kažu da je max što trebam stavit na svoju konfu 7850, ali ponavljam, oću nešto odma jače u startu da sam malo dulje vremena miran jer ne mislim više ulagati u komp.
Hvala!
Pozz!
Sutra idem po novu grafičku, a htio bi kupiti neku s kojom ću biti miran cca. 2-3 godine, tj kad prođe garancija. Gledao sam HD7870 i GTX660Ti, no nVidia mi je ipak preskupa jer sam računao max da bi potrošio 2200 kn, ali ne znam da li mi se to isplati. Većina kaže da je Sapphire 7870 za 1870 kn dosta, ali ima 2 god garancije, dok MSI 7870 Hawk ima 3 godine. A opet, koliko sam čitao po netu, kažu da je 7870 Hawk po jačini kao MSI 660Ti Power Edition.
A opet, neki govore da mi procesor neće iskoristiti GPU 100%, a zašto ne bi???? Ja vjerujem da će jedan i5 2500k bolje iskoristiti tu grafu, ali opet, zašto mi kažu da je max što trebam stavit na svoju konfu 7850, ali ponavljam, oću nešto odma jače u startu da sam malo dulje vremena miran jer ne mislim više ulagati u komp.
Hvala!
kupi hd 7870 - pusti price, procesor ce ti biti dobar - nece trajati kao graficka jer iz nje nece izvuci bas 100% ali ce biti dobar - kad skupis za proc onda to a sada definitivno hd 7870
Dobar dan kolege,
pročitao sam prvi post, ali svejedno, bolje pitat dva put nego jednom..
Kupio sam konfu:
AMD Phenom 2 x2 555BE i otključat ću ga na x4 b55 (3,2ghz)
8gb DDR3 1600mhz rama
500W mushkin PSU
Sada je na red došla grafička kartica.
Bavim se video produkcijom (Adobe Premiere, Photoshop/Sony Vegas itd..) ali ponekad i pokoju igricu nabacim tek toliko iz užitka.
Cijenovni rang za grafičku mi je cca. 1000kn; ne želim uzimati novu iz dućana, neka korištena (sa garancijom/bez)...
Htio bih čuti vaše prijedloge koju da uzmem.
Hvala, pozdrav!
Pozz!
Hvala!
Otkljucaj taj procesor u x6 malo ga clockni pa ces vidit kako se iskoristava i 7870...Sto se tice grafe kupi naravno 7870 a koji kazu neku drugu ne slusaj ih...
Dobar dan kolege,
pročitao sam prvi post, ali svejedno, bolje pitat dva put nego jednom..
Kupio sam konfu:
AMD Phenom 2 x2 555BE i otključat ću ga na x4 b55 (3,2ghz)
8gb DDR3 1600mhz rama
500W mushkin PSU
Sada je na red došla grafička kartica.
Bavim se video produkcijom (Adobe Premiere, Photoshop/Sony Vegas itd..) ali ponekad i pokoju igricu nabacim tek toliko iz užitka.
Cijenovni rang za grafičku mi je cca. 1000kn; ne želim uzimati novu iz dućana, neka korištena (sa garancijom/bez)...
Htio bih čuti vaše prijedloge koju da uzmem.
Hvala, pozdrav!
Posto zelis rabljenu , nađi neku GTX560 / GTX560 Ti , HD6950 - trebale bi se naci po toj cijeni !
Pozz!
Hvala!
Pogledaj si i MSI 7870 Twin Frozr III , također s 3 god. jamstva ili jeftinija HAWK naspram ADM-a !
Pogledaj si i MSI 7870 Twin Frozr III , također s 3 god. jamstva ili jeftinija HAWK naspram ADM-a !
Hvala! Budem danas popodne otišo do IQ-a pa ćemo vidjet kakva je situacija.
3 | crossfire |
---|---|
1 | jača grafa |
Ni jedno ni drugo, CF je naprosto neisplativ sa dvije HD 4850, a procesor ti je usko grlo za jednu noviju karticu koja bi bila dostojan upgrade sa HD 4850.
Reci mi sa koliko novca raspolazes?