Trebam pomoć pri kupnji grafičke kartice

poruka: 7
|
čitano: 2.898
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Trebam pomoć pri kupnji grafičke kartice

Zanima me jel  kod kupnje grafičke kartice moram gledati jel mi je kompjutorska ram memorija ista s grafičkom memorijom

Npr. Imam na kompu 2GB DDR 2 ram  memorije i jel mi mora DDR 2 memorija biti ista s GRafičkom ram memorijom, a da mi je grafička Ati radeon 5670 1GB DDR5 i sta mislite jer to dobra grafička ???

seva
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Trebam pomoć pri kupnji grafičke kartice
seva16234 kaže...

Zanima me jel  kod kupnje grafičke kartice moram gledati jel mi je kompjutorska ram memorija ista s grafičkom memorijom

Npr. Imam na kompu 2GB DDR 2 ram  memorije i jel mi mora DDR 2 memorija biti ista s GRafičkom ram memorijom, a da mi je grafička Ati radeon 5670 1GB DDR5 i sta mislite jer to dobra grafička ???

1. Ne, bitno da je PCI express utor

2. A dobra je {#}

Ofc.
15 godina
seva16234 kaže...

1. Brzina Grafičke memorije nema veze sa RAM-om.

2. Moras gledat kako ti je kolega u postu iznad rekao:"da grafa pase u slot", znaci da ti matična mora imati PCIEx16 slot.

3. HD5670 je čisto solidna grafa, moci ces igrat na pristojnoj rezoluciji (1280x1024) što na medium što na high ovisi od igrice do igrice na solidnim Frame rateovima.

jel od silnog proteina smanjila mi se kara,al glavno da je na bicepsu pukla kapilara|||http://www.youtube.com/watch?v=h1KDYOvecl0&feature=player_embedded#at=60|||
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 22:04 (Brega55).
14 godina
neaktivan
seva16234 kaže...

Ne mora biti ista, naravno, bitno je samo da je utor za grafu PCI-Express. Primjerice, DDR5 grafu bez brige staviš na ploču s DDR2 radnom memorijom.

HD5670 1GB DDR5 je solidna grafa.

Preporučio bih ti ovu ako možeš navući još par desetica: http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-sapphire-pcie-ati-radeon-hd6750-gddr5--512mb128bit-700mhz1ghz-pcie-20-x16-h/44970 jer je jača.

Sapienti sat.
14 godina
neaktivan

Hvala !!! sam me jos zanima vase mišljenje o ovoj kartici Gainward GeForce GT220 1024MB DDR2... jel ta kartica uopće dobra ???

seva
14 godina
neaktivan
seva16234 kaže...

Hvala !!! sam me jos zanima vase mišljenje o ovoj kartici Gainward GeForce GT220 1024MB DDR2... jel ta kartica uopće dobra ???

Ne, za igranje nikako nije dobra jer je preslaba.

Sapienti sat.
15 godina
neaktivan
seva16234 kaže...

Ako trebas za igranje uzmi nesto bolje, ili reci koliko placas pa da ti nesto nadjemo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice