Stavljanje hladnjaka

poruka: 10
|
čitano: 1.820
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Stavljanje hladnjaka

Kako na HD4850 staviti  ovaj  hladnjak.Da li moram skidati masku na grafičkoj i da li time gubim garanciju? Ako znate neki hladnjak bolji od ovoga za sličnu svotu, navedite ga.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Stavljanje hladnjaka

pod prvo...na stranici od AC kaže da taj ne podržava tu grafu...drugo..moraš skinuti masku...i mislim da gubiš garanciju...Cool

a kako je ta grafa nova...mislim da je malo hladnjaka koji mogu se postaviti na nju...nisam siguran...guglaj malo

17 godina
protjeran
Stavljanje hladnjaka

Koliko ja znam podržava 3850 i 3870 a oni su u većini slučajeva istog oblika kao HD4850, ako ovo nije točno neka me netko ispravi.

0 0 hvala 0
17 godina
master gojko kaže...

Koliko ja znam podržava 3850 i 3870 a oni su u većini slučajeva istog oblika kao HD4850, ako ovo nije točno neka me netko ispravi.

Ispravljam te. Nisu u većini slučajeva nego uvijek.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

onda uredu...stock hladnjak moraš skinuti...i garancija se gubi...ako nije točno nek me netko ispravi...Smijeh

a kako postaviti....mislim da upustva dođu s hladnjakom

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2008 12:06 (beziljy).
17 godina
beziljy kaže...

onda uredu...stock hladnjak moraš skinuti...i garancija se gubi...ako nije točno nek me netko ispravi...Smijeh

a kako postaviti....mislim da upustva dođu s hladnjakom

Garancija se ne gubi nego nestaje... xD
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
moderator
Stavljanje hladnjaka

Moze se staviti, rezultati su (barem po ovom linku) impresivni, 49 stepeni manje u loadu, sa 88 na 39. Covjek ju je clockao na 700 MHz, sto je nesto ispod 4870, a sve za 150 kuna koliko kosta accelero.

Takodjer, vidi se sa slika kako to sve izgleda (vent je privezan plasticnim vezicama :))

Ati-ju je upala sjekira u med s ovim grafama.

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stavljanje hladnjaka

Kad smo već kod garancije...dal "oni" mogu ikako znati dal je cooler s grafe bio skidan?

bobo desmra

0 0 hvala 0
17 godina
Stavljanje hladnjaka

Ako se pažljivo skine valjda ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stavljanje hladnjaka

Obavezno sačuvaj stari hladnjak, ak ti nekaj crkne, kaj ga vratiš da ne izgubiš garanciju.

I wanna be a mod too...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice