Kako na HD4850 staviti ovaj hladnjak.Da li moram skidati masku na grafičkoj i da li time gubim garanciju? Ako znate neki hladnjak bolji od ovoga za sličnu svotu, navedite ga.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pod prvo...na stranici od AC kaže da taj ne podržava tu grafu...drugo..moraš skinuti masku...i mislim da gubiš garanciju...
a kako je ta grafa nova...mislim da je malo hladnjaka koji mogu se postaviti na nju...nisam siguran...guglaj malo
Koliko ja znam podržava 3850 i 3870 a oni su u većini slučajeva istog oblika kao HD4850, ako ovo nije točno neka me netko ispravi.
Koliko ja znam podržava 3850 i 3870 a oni su u većini slučajeva istog oblika kao HD4850, ako ovo nije točno neka me netko ispravi.
onda uredu...stock hladnjak moraš skinuti...i garancija se gubi...ako nije točno nek me netko ispravi...
a kako postaviti....mislim da upustva dođu s hladnjakom
onda uredu...stock hladnjak moraš skinuti...i garancija se gubi...ako nije točno nek me netko ispravi...
a kako postaviti....mislim da upustva dođu s hladnjakom
Moze se staviti, rezultati su (barem po ovom linku) impresivni, 49 stepeni manje u loadu, sa 88 na 39. Covjek ju je clockao na 700 MHz, sto je nesto ispod 4870, a sve za 150 kuna koliko kosta accelero.
Takodjer, vidi se sa slika kako to sve izgleda (vent je privezan plasticnim vezicama :))
Ati-ju je upala sjekira u med s ovim grafama.
Kad smo već kod garancije...dal "oni" mogu ikako znati dal je cooler s grafe bio skidan?
Ako se pažljivo skine valjda ne.
Obavezno sačuvaj stari hladnjak, ak ti nekaj crkne, kaj ga vratiš da ne izgubiš garanciju.