REVIEW - Gainward GeForce GTX480 by Oly_E3

poruka: 246
|
čitano: 123.395
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: REVIEW - Gainward GeForce GTX480 by Oly_E3

Postavke imaš, igre znaš i vrti se na 1920 x 1080, CPU @ 4GHz, HD5850 @ stock

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
15 godina
protjeran
Oly_E3 kaže...

Postavke imaš, igre znaš i vrti se na 1920 x 1080, CPU @ 4GHz, HD5850 @ stock

auf onda ja nemogu dok neubodem novi proc i matičnu xD

čekajte me..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
17 godina
protjeran

Ni ja..srySramim se Meni je monitor rezol. 1680 i nemam sve igre..

free speech for the dumbxD
16 godina
protjeran
Zuja kaže...
VirtUoso kaže...

Pa cini mi se jako malo. Neodlučan

Mozda zato jer igrica tjera graficke na sam rub? Iznenađen

Mislim da je to više od (ne)optimiziranosti nego ''bolje'' grafike od Crysis-a.

Diabolic, I’ll supply the higher wattage via fibre optic wire, Until you acquire some kinda knowledge.
16 godina
neaktivan
epic kaže...

Mislim da je to više od (ne)optimiziranosti nego ''bolje'' grafike od Crysis-a.

Nije do toga, Metro je dobro optimiziran, ali ono što ju čini zahtjevnijom od Crysisa je DX11 API koji koristi teselaciju i još neke điđe. U DX10 API-ju ide dosta bolje nego Crysis, a i dalje je oku (pre)ugodna grafika Cool

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
16 godina
neaktivan

@Epic: Metro je izvrsno optimiziran i može samo služiti kao primjer ostalim developerima Egine-a.

Nađi mi igru koja če se na 25FPS-a izvodit toliko fluidno kao Metro i Crysis Warhed.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.5.2010 23:25 (microman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tek sam sad vidio review, odličan posao Oly... zanimljivo i pregledno!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen

Baš sam sada pratio malo Metro. 1920X1080 Very High (tj. max postavke) DX10   16xAF = Vrti se sve oko 30 FPS. Igra neopterecuje memorijsku sabirnicu koliko samu VRAM memoriju. Skoro pa 100% od 896MB je iskoristeno kod mene.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo, odvrtio sam prolouge- max: 68Fps

min: 16fps

avg: 36fps

Bolje ispasti kreten nego iz aviona
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
microman kaže...

@Epic: Metro je izvrsno optimiziran i može samo služiti kao primjer ostalim developerima Egine-a.

Nađi mi igru koja če se na 25FPS-a izvodit toliko fluidno kao Metro i Crysis Warhed.

Igro sam je malo, ali isto mi je u krize ljepša grafika...

Evo GTX465, još treba sačekat netko da je s foruma nabavi da baci review: (Opet primječeno odlično skaliranje u SLI)

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-465-sli-review/1

Diabolic, I’ll supply the higher wattage via fibre optic wire, Until you acquire some kinda knowledge.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 19:40 (epic).
17 godina
neaktivan

Di si ukrao tu igračku Oly? Smijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Di si ukrao tu igračku Oly? Smijeh

Imam rođake u Somaliji koji se bave piratstvom, pa sam ih zamilio ako bi mogli orobiti brod kojim stiže IT roba... Eto orobiše ga... Bio sam skorman pa sam tražio samo jednu da mi pošalju Cool

15 godina
protjeran
Oly_E3 kaže...

Imam rođake u Somaliji koji se bave piratstvom, pa sam ih zamilio ako bi mogli orobiti brod kojim stiže IT roba... Eto orobiše ga... Bio sam skorman pa sam tražio samo jednu da mi pošalju Cool

može i meni modularno od Corsaira 1000w? Smijeh

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
neaktivan

Oly, samo se strpi do petka da prođe ovaj tjedan, onda ću ja napraviti bench navedenih igara sa svojom HD5770. :)

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Oly, samo se strpi do petka da prođe ovaj tjedan, onda ću ja napraviti bench navedenih igara sa svojom HD5770. :)

Ok kada stigneš, odvrti, nema problema... Samo mislim da ćeš naići na jedno ograničenje... Potrerbna frekvencija CPU-a je 4GHz (ti probaj koliko maksimalno ide) i reza je 1920 x 1080

Igre znaš koje su i  na kojim postavkama se vrte

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
4ucker kaže...

Ok kada stigneš, odvrti, nema problema... Samo mislim da ćeš naići na jedno ograničenje... Potrerbna frekvencija CPU-a je 4GHz (ti probaj koliko maksimalno ide) i reza je 1920 x 1080

Igre znaš koje su i  na kojim postavkama se vrte

To za procesor si dobro kazao, jer i sada se mrzne pri opterećenju sa otklj. jezgrama, kada stigne Mugen II, ili pak Performa onda će biti druga priča...

Ispričavam se na OTu ali koliko ću morati dići volatažu pri dizanju (možda mogućem) na 4GHz?

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

To za procesor si dobro kazao, jer i sada se mrzne pri opterećenju sa otklj. jezgrama, kada stigne Mugen II, ili pak Performa onda će biti druga priča...

Ispričavam se na OTu ali koliko ću morati dići volatažu pri dizanju (možda mogućem) na 4GHz?

Možda bolje da niti ne forsiraš toliko CPU, ipak je to AMD, a ne ide svaki na 4GHz... Ako možeš digni ga barem na 3.4-3.6GHz @ X4. Ioanko nema razlike na ovim rezama

16 godina

Ovo se pretvorilo u đumbus,usred 6 stranica ima par reviewa grafi.Iz review GTX480 se pretvorilo u review i ATi  grafa.Neodlučan

I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

tocno tako, trebalo bi napraviti temu uporedba high-end grafickih kartica

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zaki kaže...

Slazem se. Na netu i ovako ima premalo testova. Neodlučan lol

The critic has to educate the public; the artist has to educate the critic.
15 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
zaki kaže...

Slazem se. Na netu i ovako ima premalo testova. Neodlučan lol

I ja se isto slažem, bilo bi super kad bi se svi testovi napravili na jednom sistemu, znači svaki bi svoju grafu donio kod onog na čijem sistemu se testira tako da bi rezultati bilo što vjerodostojniji.

16 godina

Da, to bi bi super, ali OLY (ako se ne varam) zivi na Krku, a on je jedini u HR koji je kupio GTX480 :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zaki kaže...

Da, to bi bi super, ali OLY (ako se ne varam) zivi na Krku, a on je jedini u HR koji je kupio GTX480 :D

Na Cresu.

I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles
16 godina

Bio sam blizu ;D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Oly evo službena slika od nvidije koliko bi novi driveri (koji stižu uskoro iz bete u finalnu verziju) trebali popravit perfomanse.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Oly evo službena slika od nvidije koliko bi novi driveri (koji stižu uskoro iz bete u finalnu verziju) trebali popravit perfomanse.

Ja također osjećam da novi driveri donose dost poboljšanja 

15 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

ja osjećam da nvidia kenja (tj. da su pretjerali sa postotkom)

živi bili pa vidjeli

posebno mi lijepo izgleda onih 25 % kod just causea Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 18:52 (patch123).
15 godina
odjavljen

Da su ova predviđanja točna, to bi onda ovako nekako izgledalo:

CRYSIS Warhead: Average FPS sa starim driverima: 29,2  - Sa novim (+4%) =   30.36

CoD Modern Warfare 2: Average FPS sa starim driverima: 187,3 - Sa novim (+5%) = 196,6 

Metro 2033: Average FPS sa starim driverima: 21,2  - Sa novim (+7%) = 22,6

Far Cry 2: Average FPS sa starim driverima: 85,5 - Sa novim (+9%) =   92,8

STALKER Call of Prypiat: Sa starim driverima: 56 - Sa novim  (+8%) = 60,4

Naravno to neznači da će nužno biti ovakvi rezultati, ali jedan prikaz kako bi moglo donekle izgledati stanje sa novim driverima.  

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Oly_E3 kaže...

ja osjećam da nvidia kenja (tj. da su pretjerali sa postotkom)

živi bili pa vidjeli

posebno mi lijepo izgleda onih 25 % kod just causea Smijeh

Imaš ne predhodnoj stranici test koji sam odvrtio sa novim driverima... Usporedi to sa rezultatima iz drugog posta... Također ti kažeš da ne osjećaš napredak sa 9.9 na 10.5... Hebote imaš prespor CPU da bi osjetio ikakav napredak Belji se

15 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
Imaš ne predhodnoj stranici test koji sam odvrtio sa novim driverima... Usporedi to sa rezultatima iz drugog posta... Također ti kažeš da ne osjećaš napredak sa 9.9 na 10.5... Hebote imaš prespor CPU da bi osjetio ikakav napredak Belji se

napredak se osjeti ali nije ništa kardinalno,posebno jer su noviji driveri usredotočeni na dx11 grafe...

a vidit ćemo kakve će rezultate dati driveri

tako je i ati sastavio punu listu poboljšanja pa je od toga ispao qrac (i nisam ja benchao,nego drugi sa foruma)

a i nemam ja 4500kn da ispljunem za novi procesor kako bi dobio 5 fps-a više

svaka čast nvidiji ako ostvare ono što su napisali,ali ja sam prilično siguran da su neke brojke uvećali (ne bi bilo prvi put)

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 19:06 (patch123).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice