1. Nisam omalovažavao kupnju niti sam vrijeđao ikoga tko ju je kupio zato što ju je kupio. Čak ni cryotuduma nisam vrijeđao što ju je kupio već zato što laže i izmišlja. Nitko njega nije vrijeđao što je kupio karticu već zato što je odmah od prvog posta o njoj krenuo s*ati kako su svi glupi što kupuju skupe kartice kad njegova igra 4k raytracing na ultra.
2. 6800 vs 3070 - slične performanse - 8gb vs 16gb. Pa povuci paralelu čovječe sa 5060ti i 9060xt 8gb i 16gb varijantama. Iste specs, nebo i zemlja performanse kako pojačavaš postavke, znači gotovo identična priča. Dok igra ne zauzima više od 8gb vrama, slične su skroz, diži teksture i rezoluciju - fps razlika postaje fps rasjed. Prema tome je logično pretpostaviti razliku između 9070 i 5070. Za 50e razlike nećeš uzeti 5060ti 8gb, uzeo si 5060ti 16gb. Isto tako bi za 50e razlike uzeo 9070.
Reći nekome tudum nije vrijeđanje? Ti baš nemožeš da se ne koristiš takvim izrazima? To dosta govori o tebi i tvoj odgoju i kako su te roditelji i okolina odgojili, znači nikako . Znam da msi afterburner boli jer kad boli laganije se poslužiš takvim vokabularom vrijeđanja, pogotovo ona riječ copium, kakav je to teški krinđ čut /čitat, ono kopium, gdje si to naučio da mi je znat. Eto msi afterburner i dalje laže, jel moguće da neznate čitat brojeve ili je ovo stvarno neka narcisoidna potreba da se držite svojih zabluda? Bogami stvarno zastrašujuće, teški denial.
1. Da nije bilo prozivanja i isčuđavanja zašto sam kupio karticu nebi bilo ni mojih riječi da je sve iznad 300-400 eura porez na budale, moje mišljenje. Vaše/tvoje mišljenje da je 4060ti 8gb drlog, moje mišljenje je da su vas oženili, i idemo dalje. Još si ti sam rekao kako kartica od 500 ne može bit best buy, a nije 500 nego 350, ti si jedan od većih kontraindiktornih na forumu. Malo se može igrat na takvim karticama, pa onda nemože. Teško te je popratit. Uz preporuke da je bolje za 400 eura kupit 3080, malu nuklearku od 300+W, na 100C memorije i bez garancije, uzet savjete od lika koji da 139 eura za tastaturu. Bolje te je na blok stavit. Strašno.