Quadro k620 vs gtx 760

poruka: 4
|
čitano: 2.165
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Quadro k620 vs gtx 760

Ljudi, gnjavim vas još jednim pitanjem. Ovoga se puta radi o odabiru grafičke kartice. Treba mi za ajmo reć profesionalni rad. Dakle, jednostavniji modeli u ACAD-u, Inventoru,kraće 3D animacije(2-3 minute duljine) te sklapanje jednostavnijih videa bez puno efekata. Ono što mi je najvažnije definitvno da u viewportu nema trzanja,artefakata,čudnih pixela i sl. A slijedeći kriterij je dugoročnost. Kad govorim o dugoročnosti mislim pljunuti za karticu koja treba podržavati gore navedeni način rada slijedećih 4-5 godina.Naravno da će zastarit ali nemam baš za SLI Titanica :) a pri čudesnoj pojavi novaca u mom džepu nadogradio bi po potrebi. Molim ako mi mogu savjete dijelit ljudi koji su u toj branši te su probali raditi konkretne stvari sa pro grafičkim karticama. Hvala puno!(P.S. Znam kolko koja ima CUDA jezgara i koliki je bandwith)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Quadro k620 vs gtx 760

Uzmi Quadro, jer neusporedivo je bolji za profesionalan rad. Kolega radi u Solid Worksu i kaze da jednostavno nemoze vjerovat koliko boosta ima sa pro karticom. Mislim da o tome nemoj ni razmisljati, ako se neces igrati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Quadro k620 vs gtx 760

Da, inače nisam gamer, igram 2 igrice -LoL ponekad i Age of Empires 2 sa frendovima LAN, igrice su mi nebitne jer nemam uopće vremena za njih... Onda uzgleda da ipak quadro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Quadro k620 vs gtx 760

Recimo da je sa quadrom na nekom starom i3 procu imao puno brzi i ugodniji rad u solidu nego na i54690k sa gtx770, onda ti je sve jasno. Nezamislivo je koliko je brze redneriranje modela i samih slika. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice