Problemi sa ATI HD 3650 grafičkom

poruka: 15
|
čitano: 3.361
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Cudne stvari???????

Pozz svima. evo juce sam nabavio ATI 3650  512MB DDR3 i kad sam je postavio u komp sve je radilo kako treba dok nisam poceo igrati igricu. Naime i sada sve super radi ali cim pocnem igrati za 5-10 minuta komp jednostavno zaledi i moram ga restartovat. Dosad mi je u kompu bila ATI 9550 256MB i nije bilo nikakvih problema.

Neznam do cega je iako to cijeli dan pokusavam otkriti ali mi neide pa vas molim za pomoc,jeli do ploce,napojne,graficke...........

Konfiguracija:  P4 Prescott 3,06 Ghz ( OC na 3,4 )

ASUS P5VDC-x

ATX 400W napajanje

2 HDD-a (400 i 80 GB)

Evo postavit cu i sliku da vidite sta mi se javlja u ATI Control Centre programu gdje mi nista nije jasno jer vrijednosti su postavljene na skroz druge postavke a GPU-Z i CPU-z mi javljaju skroz druge potavke. Pozz.

Nece pa se upp slike,neznam sto?

Uglavnom slika je trebala prikazati kako je GPU na 800mhz a GPU-Z iCPU-Z pokazuju da je na 110 mhz pa zna li ko do cega bi moglo biti

svi hoce u raj a niko nece da umre.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2009 12:12 (halkan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Cudne stvari???????

jel imaš HD3650 AGP ili PCI karticu?

15 godina
neaktivan
PCI
16 godina
neaktivan
temperature? Prevelik OC?
16 godina

jesi li probao možda pokrenuti i neke druge igre? događa li ti se to samo na jednoj igri ili na svima?

16 godina
neaktivan

Prije nego si je mijenjo, jesi pobriso drivere za staru 9550.

Izzy

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pod009 kaže...

ma temperature su odlicne na grafickoj ne prelazi 40-45 C jer imam postavljen ventilator na njoj a ni procesor nema neku preveliku temperaturu 50-65C pa stvarno neznam sta bi moglo biti jos moram pokusati sa nekim boljim napajanjem samo. neznam sta da joj radim.

15 godina
neaktivan
nkdz kaže...

jesi li probao možda pokrenuti i neke druge igre? događa li ti se to samo na jednoj igri ili na svima?

NA svim novijim igrama posebno Wolfenstein i COD MW2,za 5 minuta se zaledi.

15 godina
neaktivan
RE: Problemi sa ATI HD 3650 grafičkom
EVO kaže...

Prije nego si je mijenjo, jesi pobriso drivere za staru 9550.

Ma jesam nema kako nisam probavao drivere al nece pa nece hehehe.Mršti se

16 godina
neaktivan
halkan kaže...
pod009 kaže...

ma temperature su odlicne na grafickoj ne prelazi 40-45 C jer imam postavljen ventilator na njoj a ni procesor nema neku preveliku temperaturu 50-65C pa stvarno neznam sta bi moglo biti jos moram pokusati sa nekim boljim napajanjem samo. neznam sta da joj radim.

Procesor ti je Pentium 4 na 3.06 Ghz, imaš 2x400 Gb HDD-a, i ovu grafu, vjerojatno nije, jer je dovoljno snažno, i ako radi sa 9550, a radi i sa HD3650, onda sigurno nije.Možda je u monitoru...možda ti radi na prevelikom refresh rate-u kada pokreneš igru.Na koliko ti je Hz postavljen monitor?Jesi provjerio drivere.Koji OS koristiš.

Izzy
17 godina

Stavi zadnji bios za matičnu ploču  i koristi ATI Catalyst drivere.

Te naravno, najnovije drivere za matičnu i ostalo.

Ivan Marijanović, univ.bacc.ing.comp.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2009 0:20 (191x7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVO kaže...
halkan kaže...
pod009 kaže...

Procesor ti je Pentium 4 na 3.06 Ghz, imaš 2x400 Gb HDD-a, i ovu grafu, vjerojatno nije, jer je dovoljno snažno, i ako radi sa 9550, a radi i sa HD3650, onda sigurno nije.Možda je u monitoru...možda ti radi na prevelikom refresh rate-u kada pokreneš igru.Na koliko ti je Hz postavljen monitor?Jesi provjerio drivere.Koji OS koristiš.

Monitor je Samsung SyncMaster 920N 19 inca na 60Hz a Os je XP SP2 Dark Edition a instalirao sam 100 drivera dosad nema koje nisam.

15 godina
neaktivan
RE: Problemi sa ATI HD 3650 grafičkom
191x7 kaže...

Stavi zadnji bios za matičnu ploču  i koristi ATI Catalyst drivere.

Te naravno, najnovije drivere za matičnu i ostalo.

Sutra cu prijatelju to sve uraditi pa cu javiti kako sve izgleda,neznam vise stada joj radim ali na kraju mi ostaje CEKIC hehehhehe.

15 godina
neaktivan

Drustvo samo da vam javim da sam rijesio problem i da vam se zahvalim na pomoci. Ipak su trebali novi driveri (nemam pojma kakve sam pronaso i gdje :) ) i trebala je reinstalacija sistema. sad je XP SP2 i radi ko urica. pozz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kakva ti je grafa u igrama, pošalješ benchmark ili screenshoot iz neke igre.Htio bih kupit baš tu grafu, jer mi ne treba jača(procesor).

Izzy

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice