Ovako... prijatelju je crko komp , al ne zna od čega i već je kupio novog , a u starom ima bolju grafu od moje i ja sam mu rekel da mi ju da . A pošto ne zna dal je problem u grafi , zanima me dal ikak mogu grafu ispitat prije nego što ju stavim u komp , a ako se ne može isprobat dal bi to moglo naštetit mom kompu . A ako bi sve to prošlo bez problema , dal bi moral nešto narihtat u BIOS-u . Moja grafa je ATI Radeon 9100 Family , a njegova ATI Radeon 9600 ( ne znam dal je PRO ) . Zahvaljujem na svim programima unaprijed .
Problem s novom grafom
- poruka: 11
- |
- čitano: 1.773
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ispitivanje grafullje nemoze nastetiti tvom kompu... samo moras imat drivere da isprobas... za isprobavanje isto mislim da ne postoji ali nisam siguran... možeš probat probirštiftom :)...
Dobro , a kakvu ti imaš i gde opče živiš ?
emerik ovo je spamer.. obični najobičniji...
emerik ovo je spamer.. obični najobičniji...
ispitivanje grafullje nemoze nastetiti tvom kompu... samo moras imat drivere da isprobas... za isprobavanje isto mislim da ne postoji ali nisam siguran... možeš probat probirštiftom :)...
da i onda je svizac smotal joint...
na sto?
Zna li možda netko od vas dali grafička kartica ATI Radeon 9600 SE ima utor AGP 4* ili 8* . Tražio sam svigdje no nisam mogao naći . Hvala unaprijed .
8x
8x