Problem sa instaliranjem drivera za graficku

poruka: 11
|
čitano: 4.629
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
pitanje

Kada želim da sa posljednjeg BUG - a instaliram najnoviji driver za moju graficku (Radeon 9200) javlja mi poruku u privitku!

u čemu je problem i kako da ga riješim?

Problem sa instaliranjem drivera za graficku Problem sa instaliranjem drivera za graficku
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2008 21:12 (kemal_r).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem sa instaliranjem drivera za graficku

Malo glupo,ali mozda ak imas windowse xp,a ti si kliknuo da ti instalira za vistu drivere ,ali najvjerojatnije je da 8.7 driveri koji su u bugu nisu WHQL tj da nisu za sve serije samo za nove radeone, drugo nist nemoze biti??

16 godina
neaktivan

Mislim da ti catalyst 8.7 ne podržavaju radeon 9200.

Ak se ne varam zadnja verzija catalysta za 9200 je 6.11 iz 2006. godine.

Probaj link:

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/6-11-pre-r300_xp-2k_dd_ccc_wdm_38185.exe

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mrgud kaže...

Mislim da ti catalyst 8.7 ne podržavaju radeon 9200.

Ak se ne varam zadnja verzija catalysta za 9200 je 6.11 iz 2006. godine.

Upravo tako, taj driver ne radi na starijim grafičkim karticama.
Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Da, odi na ovu stranicu http://ati.amd.com/support/driver.html i tamo odaberi svoj OS, i model kartice, i izbacit će ti odgovarajuće drivere!

17 godina
protjeran
iMAX kaže...

Da, odi na ovu stranicu http://ati.amd.com/support/driver.html i tamo odaberi svoj OS, i model kartice, i izbacit će ti odgovarajuće drivere!

Odi na ovu stranicu i instaliraj potrebni driver.
Intel Core 2 Quad Q6600, DDR2 2x2048, ATI Radeon Sapphire HD4870, Creative Labs X-Fi Extreme Music
15 godina
neaktivan

naime imam dosta sličan problem sa instaliranjem drivera za grafičku karticu!

već neko vrijeme imam GeForce 6600GT Gainward 256mb ali kompjuter je ne prepoznaje u "sistem properties" isto kao i Everest ,a prilikom pokušaja instalacije nakon pokretanja Wizarda dobijem upozorenje; "this device may not work properly!"

Pokušao sam instalirati i nVidia drivere od 77.77 do poslednjih ali bez uspjeha, a prilikom pokretanja sistema u BIOS-ima mi prikaže Grafičku ?!

inače prije 2-3 mj. grafička je radila normalno na Xp sp2,sad sam skoro instalirao Sp3 i od tada imam problem.

Pomoć!! poludjet ću! Viče

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2010 23:20 (VeloxNex).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VeloxNex kaže...

inače prije 2-3 mj. grafička je radila normalno na Xp sp2,sad sam skoro instalirao Sp3 i od tada imam problem.

...Sp3 inače pravi probleme na starijim konfiguracijama...vrati se na Sp2...Cool

...kaos...
15 godina
neaktivan

uhhh ova moja "kanta" izgleda da već treba u muzejNeodlučan znači nemam šanse sa sp3?

17 godina
neaktivan
VeloxNex kaže...

naime imam dosta sličan problem sa instaliranjem drivera za grafičku karticu!

već neko vrijeme imam GeForce 6600GT Gainward 256mb ali kompjuter je ne prepoznaje u "sistem properties" isto kao i Everest ,a prilikom pokušaja instalacije nakon pokretanja Wizarda dobijem upozorenje; "this device may not work properly!"

Pokušao sam instalirati i nVidia drivere od 77.77 do poslednjih ali bez uspjeha, a prilikom pokretanja sistema u BIOS-ima mi prikaže Grafičku ?!

Ne znam kakav ti to Wizard pokrećeš, ali driveri od nvidije imaju svoj setup koji se pokrene i poslije kojeg su driveri instalirani. Ako to iz nekog razloga ne prolazi, možeš provjeriti sjeda li kartica dobro u svom slotu (možda se malo izvukla, zna se desiti) i probati maknuti ostatke starih drivera sa nekim driver cleanerom pa ponovo probati instalirati nove.

Jurra kaže...

...Sp3 inače pravi probleme na starijim konfiguracijama...vrati se na Sp2...Cool

Veću glupost dugo nisam čuo.

16 godina
neaktivan
Tom69 kaže...

Veću glupost dugo nisam čuo.

...o toj gluposti sam čitao u BUG-u broj 187...ali ti vjerojatno vjeruješ samo u usmenu predaju...Belji se

...citiram VeloxNex-a: "inače prije 2-3 mj. grafička je radila normalno na Xp sp2,sad sam skoro instalirao Sp3

i od tada imam problem"

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2010 15:02 (Jurra).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice