Problem sa instaliranjem drivera za graficku
- poruka: 11
- |
- čitano: 4.639
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Malo glupo,ali mozda ak imas windowse xp,a ti si kliknuo da ti instalira za vistu drivere ,ali najvjerojatnije je da 8.7 driveri koji su u bugu nisu WHQL tj da nisu za sve serije samo za nove radeone, drugo nist nemoze biti??
Mislim da ti catalyst 8.7 ne podržavaju radeon 9200.
Ak se ne varam zadnja verzija catalysta za 9200 je 6.11 iz 2006. godine.
Probaj link:
https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/6-11-pre-r300_xp-2k_dd_ccc_wdm_38185.exe
Mislim da ti catalyst 8.7 ne podržavaju radeon 9200.
Ak se ne varam zadnja verzija catalysta za 9200 je 6.11 iz 2006. godine.
Da, odi na ovu stranicu http://ati.amd.com/support/driver.html i tamo odaberi svoj OS, i model kartice, i izbacit će ti odgovarajuće drivere!
Da, odi na ovu stranicu http://ati.amd.com/support/driver.html i tamo odaberi svoj OS, i model kartice, i izbacit će ti odgovarajuće drivere!
naime imam dosta sličan problem sa instaliranjem drivera za grafičku karticu!
već neko vrijeme imam GeForce 6600GT Gainward 256mb ali kompjuter je ne prepoznaje u "sistem properties" isto kao i Everest ,a prilikom pokušaja instalacije nakon pokretanja Wizarda dobijem upozorenje; "this device may not work properly!"
Pokušao sam instalirati i nVidia drivere od 77.77 do poslednjih ali bez uspjeha, a prilikom pokretanja sistema u BIOS-ima mi prikaže Grafičku ?!
inače prije 2-3 mj. grafička je radila normalno na Xp sp2,sad sam skoro instalirao Sp3 i od tada imam problem.
Pomoć!! poludjet ću!
inače prije 2-3 mj. grafička je radila normalno na Xp sp2,sad sam skoro instalirao Sp3 i od tada imam problem.
Pomoć!! poludjet ću!
...Sp3 inače pravi probleme na starijim konfiguracijama...vrati se na Sp2...
uhhh ova moja "kanta" izgleda da već treba u muzej znači nemam šanse sa sp3?
naime imam dosta sličan problem sa instaliranjem drivera za grafičku karticu!
već neko vrijeme imam GeForce 6600GT Gainward 256mb ali kompjuter je ne prepoznaje u "sistem properties" isto kao i Everest ,a prilikom pokušaja instalacije nakon pokretanja Wizarda dobijem upozorenje; "this device may not work properly!"
Pokušao sam instalirati i nVidia drivere od 77.77 do poslednjih ali bez uspjeha, a prilikom pokretanja sistema u BIOS-ima mi prikaže Grafičku ?!
Pomoć!! poludjet ću!
Ne znam kakav ti to Wizard pokrećeš, ali driveri od nvidije imaju svoj setup koji se pokrene i poslije kojeg su driveri instalirani. Ako to iz nekog razloga ne prolazi, možeš provjeriti sjeda li kartica dobro u svom slotu (možda se malo izvukla, zna se desiti) i probati maknuti ostatke starih drivera sa nekim driver cleanerom pa ponovo probati instalirati nove.
...Sp3 inače pravi probleme na starijim konfiguracijama...vrati se na Sp2...
Veću glupost dugo nisam čuo.
Veću glupost dugo nisam čuo.
...o toj gluposti sam čitao u BUG-u broj 187...ali ti vjerojatno vjeruješ samo u usmenu predaju...
...citiram VeloxNex-a: "inače prije 2-3 mj. grafička je radila normalno na Xp sp2,sad sam skoro instalirao Sp3
i od tada imam problem"