Problem sa grafickom ?

poruka: 3
|
čitano: 1.182
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Problem sa grafickom ?

Graficka msi cyclone 450

Imao sam drivere koje sam dobio uz graficku ali sam pokusao obrisat i stavit najnovije, problem se nije rijesio.

Pokusao sam ispraviti problem misleci da je do codeca, no niti nova instalacija niti novi ffdshow i klite pack nije pomogao,

Do jutros sam sve super radio na kompu sa istim video zapisima no nakon podneva i nakon novog prebacenog sadrzaja MOV 1920x1080 video zapisa na komp, nemogu ih gledati jer

IMAJU ZELNO CRNE ARTEFAKTE po sebi a ako pomaknem video dok su oni on screen,reboota se pc.

Evo screenshot

Cak i kad pokrenem putem bsplay,vlcplayer,gomeplayer, bilo divx,mvk,mov ili avi, na ekranu su ovakvi artefekti.

http://yfrog.com/jwproblemzyj

GAMER
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa grafickom ?

Pokušaj izbrisati kompletne drajvere sa Driver cleanerom i nanovo instalirati drajvere koje si dobio sa grafom, ako to nepomogne i opet se jave artefakti onda nosi grafu na reklamaciju.

Ukoliko si ju clockao vrati sve na default pa onda napravi gore navedeno.

Intel E2160
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem sa grafickom ?

zdravo!imam problem s grafickom,nvidia  6600 gt ubacim je upalim kompjuter slika je ko isjeckana  desktop je  plave  boje drajvere ima,pokusam opet  restartovat  masinu i opet isto.mozeteli  mi pomoc,jel dotrajala ?! hvala unaprijed

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice