Problem sa Driverom, Grafickom!! Hitno

poruka: 18
|
čitano: 2.634
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Dakle imam HP 250 G3 s NVidijinom grafickom. Barem tako pise na racunu i ima naljepnicu na kompu.

ugl. Komp se vrti na Win7 64 bitnom i skinuo sam sve drivere no kada upalim igricu npr. Pasijans onda mi se pojavi error prozorcic na kojem se spomije  ubrzavanje graficke(slika). Idem provijeriti koju graficku imam i pise mi da je to Standard VGA Graphics Adapter. Skinem ponovo driver za graficku(NVidia) preko HPovog sitea ali i dalje isti problem. What to do? Molim vas pomognite :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Zaboravio sam napisati da bi graficka koja je u laptopu trebala biti nVidia GF 820M 1GB

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

nikada ti u laptopima nece vididi tu graf da pise jer ce uvik pisati da je intergirana tvoja nvidija ce se upaliti kada je potrebno.....progledaj jeli ti je pod POWER OPTION  postavljeno na high preformance....i uvik kada ides igrati pazi da ti je punjac ukljucen neznam ali mislim da se ona samo pali kada ti ustekan na struju ali nemoj me vatat za rijec

FC Barcelona
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Driveri se skidaju sa Nvidia stranice, one na HP-ovoj su vjerojatno prastari. Imaš ovdje najnoviji driver za tvoj OS i grafičku pa skini i isprobaj.

---Life is ours, we live it our way---
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Mogy: naravno da se prikaze koju graficku imas ako imas instaliran driver za nju. Nema smisla da ne bude tako. Meni na svim laptopima prikazuje Graficku jedino me je ovaj naso "zezat" ;)

Skida se driver. Nadajmo se da ce raditi. Hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problem sa Driverom, Grafickom!! Hitno

Htio je reći da se ta Nvidijina grafička pali samo kada se radi o većem opterećenju, za sve ostalo glavnu ulogu uzima ta integrirana. Ne znam kako se namještaju Nvidie na laptopima, nisam se još susreo s tako nečim, ali definitivno u Nvidia Control Panelu mora postojati nešto da odrediš profil i koja će se grafička koristiti za svaki 3D program koji ti je instaliran.

Znam da na šogorovom laptopu za neke stvari mora ručno namjestiti da se koristi AMD HD7670M umjesto integrirke, recimo u PES-u. I da, trebao bi moći namjestiti i da možeš koristiti Nvidiu čak i kad laptop nije spojen na struju, al to će ti puno brže pojest bateriju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2015 16:32 (buljo781).
10 godina
neaktivan

Dakle kada instaliram tj pokusam instalirat novi driver kojeg sam skinuo s Nvidije dode mi error. NVIDIA installer cannot continue. You must install a Intel(R) driver first.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pokreni Windows update, on bi ti trebao instalirati ove najosnovnije drivere, među njima i taj Intelov. Nakon tih svih silnih updatea instaliraj Nvidia driver.

10 godina
neaktivan

Kliknem na check for updates i nista se ne desi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Mora ti ponuditi listu novih updateova,driveri su pod optional.

Bugofil no.1 :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ne ponudi nista u tome i je problem 

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2015 20:40 (mokri).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Daj okači screenshot .

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

evo

12 godina
odjavljen

Klikni na check for updates i sačekaj da završi.Ako nema probaj sa Driver Boosterom 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

mokri: davno sam ima laptop s dvije graf..tako da sam samo tio reci da ta graf u programima kao spooty nikada se neprikaziva jer kao sto je kolega reka aktivira se tek je potrebna ..... a ovaj driver boost je odlucna stvar i mislim da ce ti rijesiti problem jer kao sto se vidi nisi dobro instalira driver za intergiranu.....i nezelim te preprasti ili tako nesto ali kada sam ima taj lap s dvije graf ima sam muke is..ve da instaliram kada sam stavio svoj win a ne win koji sma dobio s lap....uglavno javi sta je bilo nako driver boost

FC Barcelona
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Driver booster upravo updatea drivere pa budemo vidili sta ce se desit :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Silwncer: PUNO TI HVALA! Sve je sada kako treba. Nvidia radi! :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
mokri kaže...

Silwncer: PUNO TI HVALA! Sve je sada kako treba. Nvidia radi! :D

Drago mi je da sam pomogao :) I kažu driver updateri nemaju smisla/svrhe.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice