jel ima ko kakih prijedolga što se grafa tiče...nebitno jel ati ili nvidia...al više bi volio nvidiu...al eto vrijeme je tako da se nemože birat?!hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel ima ko kakih prijedolga što se grafa tiče...nebitno jel ati ili nvidia...al više bi volio nvidiu...al eto vrijeme je tako da se nemože birat?!hvala
Za 1300Kn najbolje je uzeti HD4890 ili od Nvidie GTX260
uzmi sapphire hd 4890 i gb imam je i prezadovoljan sam ona ti je oko 1300 kn ne bitno dodaj kolko god treba neces pozaliti.
znači hd 4890...a šta je sa nvidinim 250s gts ili 9800gt...nedoimaju se loše...al i ja sam kontao ili 4890 ili 260
na kojoj rezi igraš?
ova. tvornicki clockana, custom hladjenje.
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=05180306&id_artikl=051.803.573
4890 je bolja od 260 a kamoli od 250. Tako da nemoj ni razmišljati o njima. uzmi 4890
HD4890 i probaj ubost ovaj VTX-ov iz protisa. Kakvo napajanje imaš jer ono je vrlo bitno kod ovakve grafe da nije neko smeće. Inače evo ti link za karticu http://www.protis.hr/artiklprozor.aspx?ID=23788
pa ovako slažem si komp sve novo...pa ono...nebi sad htjeo davat previše novaca za grafu tipa nvidia 295 ili 285...rađe bi dao više novaca za napajanje i kučište i hardove procesor... tak nešto...zato kažem neka dobra do 1300 kn...nikad nisam imao atija...pa eto svi mi ga preporučuju mislim da če bit 4890...za godinu dana kupim mal bolju...
Ako igraš na rezoluciji od 1280x1024 onda je 4890 overkill, bolje uzet 5770 i dobiješ DX11 i sve igre ti rade na toj rezi sa full detaljima. Ako misliš igrat na vecim rezama kao 1920x1080 onda rađe uzmi 4890.
pa htjeo sam si uzet monitor sa full hd...22 incha
Odlična grafa za tu cijenu i omjer uloženo/dobiveno, a i nemaš neki izbor u tom cjenovnom rangu eventualno 260 GTX od Gainwarda model
koji je u toj klasi ako ga nađeš, kako cijenom tako i snagom.Radi se o ovoj grafi.
pa ovako slažem si komp sve novo...pa ono...nebi sad htjeo davat previše novaca za grafu tipa nvidia 295 ili 285...rađe bi dao više novaca za napajanje i kučište i hardove procesor... tak nešto...zato kažem neka dobra do 1300 kn...nikad nisam imao atija...pa eto svi mi ga preporučuju mislim da če bit 4890...za godinu dana kupim mal bolju...
nemoj za godinu dana kupovat novu negu uzmi matčinu takvu da moš stavit dvi grafe pa onda za godinu stavi još jednu 4890....osim ako ne želiš dx 11
nemoj za godinu dana kupovat novu negu uzmi matčinu takvu da moš stavit dvi grafe pa onda za godinu stavi još jednu 4890....osim ako ne želiš dx 11
crossfire sa 4890?
Pa kad mu već preporučuješ dotični cross zašto ga ne upoznaš za zagrijavanjem dotičnih...vrm-ovi i sl. Pogotovo jedna pokraj druge.
Ako bi išao na 4890 onda eventualno neka vapor-x i sl. Al općenito bi mu ta grafa bila i overkill na 1280x1024.
Tako da...nekakva 5770, gts250 ili gtx260 bi bile dobre.
pa htjeo sam si uzet monitor sa full hd...22 incha
Za 22 inch je super koristiti HD4890. Zaš ne u crossfire poslije? Pa ako se griju grije se i jedna sama. Nebitno kad su več jedna pokraj druge ili manje relevantno sa stajališta grijanja. Jedino da si uzme novu 5xxx serije radi 40nm i DX11 te ostalih grafičkih noviteta igraće industrije?
Ukoliko ide neka opcija sa crosfire onda bi radije gledao grafe novije generacije tipa 5750/5770 što je ipak bolji izbor glede igranja,noviji proces proizvodnje,manje zagrijavanje,DX11 i bilo
koje dvije uparene grafe su odlične za pokretanje bilo koje igre na very high sa max. detaljima.
vidjet ćemo...ili 4890...ili 260 od nvidije...ak bude neka klada upala...sutra prekosutra...možda bude i neka još bolja...hvala vam...eto idem otvorit na procesorima temu da vidim šta misle o procesoru koji mislim uzet...
vidjet ćemo...ili 4890...ili 260 od nvidije...ak bude neka klada upala...sutra prekosutra...možda bude i neka još bolja...hvala vam...eto idem otvorit na procesorima temu da vidim šta misle o procesoru koji mislim uzet...
Iskreno, nadam se da češ se odlučit za HD4890 i probaj ubost onu od VTX-a .
vidjet ćemo...nekak mi se čini da če tako i biti...sam da procesor sam nadjem evo otvorih i temu