Pomoć pri izboru grafičke kartice zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.239
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pomoć pri izboru grafičke kartice

Pozdrav.

Zanima me koja bi grafička kartica iz Linksa bila najbolja za moju konfiguraciju.

Komp najviše služi za igre.

CPU: AMD Phenom II X4 955 BOX Black Edition

MBO: ASUS M5A97 R2.0

RAM: CORSAIR Vengeance 8 GB DDR3 1600 MHz

PSU: CORSAIR CX Series 600W

Monitor: Samsung SyncMaster 710v

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 13:11 (fReakSHOW).

0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jedna Gigabyte HD7850 2GB OC na akciji !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri izboru grafičke kartice

Da, vidio sam to i izgleda mi dobra. Dva ventilatora, 2 GB memorije, OC-ana. Samo bi mi bilo drago da netko tko je ima potvrdi da li je dobra.

I jos me zanima jesu li procesor i napajanje problem, tj. hoce li biti bottleneck-a zbog procesora i da li je napajanje preslabo ili sve je dobro?

12 godina

da ti potvrdim, dobra je...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fReakSHOW kaže...

Da, vidio sam to i izgleda mi dobra. Dva ventilatora, 2 GB memorije, OC-ana. Samo bi mi bilo drago da netko tko je ima potvrdi da li je dobra.

I jos me zanima jesu li procesor i napajanje problem, tj. hoce li biti bottleneck-a zbog procesora i da li je napajanje preslabo ili sve je dobro?

Sve je ok, samo ju kupi. Taj hladnjak je odličan, na toj kartici, nečujan je. Mislim da ćeš biti zadovoljan.

Toni
13 godina
neaktivan
fReakSHOW kaže...

Procesor i napajanje su dobri i nećeš imati problema sa grafom.

15 godina
fReakSHOW kaže...

Da je procesor bottleneck i da je napajanje preslabo , onda ti ju nebih preporucio !Namigiva

Music As A Weapon !!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice