Jel jos netko imao BSOD s zadnjim driverima? nisam stigao vidjeti no bilo je nesto nvxxx..
Ja nisam imao nijedan BSOD, a koristim ih od prvog dana.
Jel jos netko imao BSOD s zadnjim driverima? nisam stigao vidjeti no bilo je nesto nvxxx..
Ja nisam imao nijedan BSOD, a koristim ih od prvog dana.
Zadnji BSOD sam imao tamo negdje 2003. kada sam imao SIS chipset...fakat ne kužim da netko ima nesreću i to doživi u 2016.
Ja nisam BSOD imao, al driveri crashaju - riječ je o GTX 670 koja je normalno šljakala do prije par dana kad je updejt stigao....
Ni krešanje nisam vidio barem dest godina, zadnje sam imao sa aticom 3850 i to tek kad je izašla i sa prvih par vezija drivera. Ili ste nešto prekolokali ili ste na nekim starim windowsima. Ali sve je moguće, pa i to da ja griješim
Ni krešanje nisam vidio barem dest godina, zadnje sam imao sa aticom 3850 i to tek kad je izašla i sa prvih par vezija drivera. Ili ste nešto prekolokali ili ste na nekim starim windowsima. Ali sve je moguće, pa i to da ja griješim
ak ne mjenjas i ne prckas po kompu naravno da nebus nikad nista vidio...
Pa prčakm i mijenjam kad mi treba ali stabilnost je boj 1. Što se drivera tiče uvjek je gore zadnja verzija i nikad problema. Hebiga ja puknem svježu instalaciju windosa jednom godišnje obavezno. Sa desetkom je to sad brže nego ikad.
Meni radi bez BSOD.
Pa prčakm i mijenjam kad mi treba ali stabilnost je boj 1. Što se drivera tiče uvjek je gore zadnja verzija i nikad problema. Hebiga ja puknem svježu instalaciju windosa jednom godišnje obavezno. Sa desetkom je to sad brže nego ikad.
ja sam držao jednu te istu sedmicu otkad je izašla sve donedavno kad sam je upgrejdao na desetku i također bez problema uvijek s novim driverima
u zadnje ih vrijeme ne žurim stavljati jer mi se čini da na ovu 570 i prije na 550ti imaju sve manje utjecaja
jbga, to je valjda kako koga strefi
Imao sam dva black screena u 2 dana...morao sam hard reset napravit!
GeForce Game Ready Driver 361.75 (WHQL)
http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/97765/en-us
changelog:
nema niceg novog, nekoliko SLI profila i optimizacije za Rise of the Tomb Raider i Tom Clancy’s The Division (Beta).
i s njima sam imao black screen! bas bi volio da mi grafa rikne...
Zasto da rikne?Istjece gara ili?
ma ne, cisto da nadoplatim na nesto jace!
Dobra ideja.Meni fino prosli mjesec kihne xfx r9 280x,dva mjeseca poslije isteka garancije.A pola godine se premisljo da ju prodam pa uzmem nesto jace i fino mi utjera bananu
Ja nisam BSOD imao, al driveri crashaju - riječ je o GTX 670 koja je normalno šljakala do prije par dana kad je updejt stigao....
i meni crasha na gtx 670, i to zadnja 2 drivera, a rijesio sam tako da sam napravio downclock na normalne vrijednosti buduci imam tvornicki OCanu.
Hahaha... I sam kontam da poželim takvo što xD... Nedavno mi se dogodilo da kad udem u neku 3d aplikaciju pocne davat cudne boje... Pomislio odma da je jedna od grafa riknila, reko TO! Kad ono sli bridge se malo odvojio dok sam cistio :( ... Imam jos god garancije na gignu i 7mjeseci na msi... Kontam da mi rikne msi prije isteka gare, onda prodam gigu i nadoplatim nekog pascala :P e to bi bilo ko budali šamar.
zanimljiva sitacija, kak mi se ne vrte ventovi dok ne pojačam u ab na 90% tad krenu, reko kad se več tak vrte idem bubnut modani bios koji daje više struje gpu i boosta ju na 1202mhz reinstalirao drajvere i kaj je najzanimljivije u igrama se vidi boost u fps-u, a u 3d čmarku manj rezultat nego kad se vrtila na 1130-1150mhz zanimljivo zar ne, probat ču još na taj modani bios dodat mhz, al kaj je najbitnije oc memorije radi bez beda, nema rušenja drajvera najviše kaj sam išo je +300.
danebude totalno offtopic, iskreno sa ovom grafom nikad nikakvih problema, kaj se tiče drajvera.
tak da i imam novaca za novu 960 dvaput bi promislil dal bi ju kupil, kolko Vas ima problema nekakvih sa drajverima.
edit>
vjerojatno juče nije bilo nekaj uredu, danas sam joj podigo zeru takt i na memu stavio + 300 i u 3d čmarku najbolji rezultat ikad, slike ispod, prvi je gpuz sa majim klokom, drugi je gpuz sa višim klokom i treče je rezultat, neloše za jednu gtx 660?
Novi Nvidia driveri
http://www.guru3d.com/files-details/geforce-361-91-whql-driver-download.html
je probao to ko, kak se ponaša u ostalim igricama?
edit:
jel potreban uninstal predhodnih drajvera?
edit:
evo ja bas kupujem igru
edit:
evo ja bas kupujem igru
si isprobao, kakve su performanse u drugim igrama?
na njihovom forumu niko niš nije napiso o tim drajverima
Nvidia je bome brza
http://wccftech.com/nvidia-geforce-vulkan-drivers-launch/#ixzz40MESBSZI
U standardnim igrama nisam primjetio nikakve razlike.
Ali, kakav im je to broj drivera? Prema broju (356) su stari pola godine.
I Exerience nudi update.
Izvinjavam se što upadam ovako kao padobranac u temu koju, priznajem inače ne pratim, ali imam jedno pitanje: Da li je nvidia riješila bug/problem kod očitanja količine GPU memorije i njene radne brzine kod nekih aplikacija i igrica? Ako jeste, kako?
Hvala!
Izvinjavam se što upadam ovako kao padobranac u temu koju, priznajem inače ne pratim, ali imam jedno pitanje: Da li je nvidia riješila bug/problem kod očitanja količine GPU memorije i njene radne brzine kod nekih aplikacija i igrica? Ako jeste, kako?
Hvala!
pa to ti nije stvar u driverima vec u doticnim programima koji s updejtovima azuriraju nove senzore ili ispravljaju one koji su to krivo radili!lp
Čisto me interesira ovaj slučaj pa zato i pitam. Već dugo nisam na nvidiji (od vremena 9800GT) pa ne pratim ih baš. Negdje sam pročitao na brzinu da neki novi beta driver ispravlja taj "bug". Da li imaju još koji poznat "bug"?
Koristi li netko ovaj Multi-Frame Sampled AA ?
To je nešto novo ?
To je par mjeseci,koristio sam ja
Aha....jesi primjetio kakva poboljšanja ?
Aha....jesi primjetio kakva poboljšanja ?
Da,ali procitaj kako ga koristis i u kojim igrama