NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 823.757
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: NVIDIA ForceWare - Topic o driverima
darijoman kaže...

Zašto ShadowPlay ometa pokretanje nekih igara a neke opet koje i snimi tj.napravi video tijekom playinga  snimak non stop titra kada ga poslije gledaš ?

ja nemam niti najmanji problem sa shadowplayem ali bukvalno NIKAD,jednom sam skinuo onu betu sa onim uzasnim overlayem u igri i odma sam to izbrisao i vratio se na ovo staro,pustam sve videe sa VLCom bez ikakvih problema

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
darijoman kaže...

Zašto ShadowPlay ometa pokretanje nekih igara a neke opet koje i snimi tj.napravi video tijekom playinga  snimak non stop titra kada ga poslije gledaš ?

Nisam se susreo s problemima kod pokretanja igara, ali sam otkrio da probleme kod gledanja videa najčešće radi sam player, a nije problem u samoj snimci ili shadowplayu. Ali ako probaš više playera i imaš isti problem, onda ti nešto ne štima sa shadowplayem. Prodaj maknuti drivere s DDU i ponovo sve instalirati. Napomena: ostati ćeš bez svih postavki i podešenja u driverima i shadowplayu.

Reinstalacija drivera sa DDU je postala već uobičajena rutina tako da sam to već odradio na samom početku instalacije ali probao sam i sa prethodnom verzijom drivera ali ista stvar. Pa to sam primjetio kod windows media playera tj.ovog koji je integriran u sam windows,ali kad sam prebacio na VLC pošto njega inače koristim za gledanje filmova opet ista stvar. Kod gledanje filmova nema nikakvih problema. Na win.8.1 nisam imao nikakvih sranja ali ćim sam prešao na 10-ku odmah su počeli problemi. Ćim mi je Shadowplay uključen smrzne se windows kod pokretanja nekih igara ili ako pak uđem u igru prije ili poslije me izbaci a video ako snimim poslije kod pregledavanja jako titra.

mrakky kaže...
darijoman kaže...

si možda  stavil kvačicu da preuzme shadow betu?

jer akjesi, meni je bacalo neke erore u event vieweru, a na zo sam alergičan, sam mi snimka bila ok, isto tak i na ovom kojeg sad imam,jedva čekam da itađe iz bete, bilbu skroz ok stvar

Nisam primjetio nikakvu kvačicu za betu.

17 godina
NVIDIA ForceWare - Topic o driverima

onda vjerojatno ni nemaš betu, jer ja sam neko vrijeme isprobavo betu i dešaval se coslovno crkus, bar na mojoj konfi nekima radi odlično, sadašnja verzija je 2,5, a beta je več 2,8 bit če to veliki hop i okolko me sječanje služi nikad ovak dugo nisu radili novu verziju, al ono kaj sam vidiobilo bu mrak, najviše me veseli dtremanje drito na yt.

edit_

ono kaj me najviše veseli tj. poštujem kod njih kod izrade shadowa je odgovor na svaki feedback, znači da ozbiljno shvačaju probleme i rade na riješavanju istih.

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2015 4:39 (mrakky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ma đaba ruši mi svaku igru kad je shadow uključen.

17 godina
darijoman kaže...

Ma đaba ruši mi svaku igru kad je shadow uključen.

a gle, isključi shadow dok ne izađe iz bete ovaj novi, ja ni nemam uključen shadov jer kad sam probal betu ovaj mi nema smisla :) ili probaj skinut betu možda baš sa tvojom konfom radi ok, a i moš se strpit bez šedova :)

edit_

ja sam mako betu iz razloga kaj izbacije 3 errora u event vieweru, a nisam ih mogo izguglat, to je neka bolest u vezi tih errora, pc mi radi noralno, al ja idem riješavat error koji opče ne utječe na rad pc-a evo fotka sadašnjeg stanja, znači kad upalim komp, dobim 2 erora dhcp clients i dns clent events, kolko sam goglal protiv roga ljeka nema, a sa friški instalom winsa dobiš ih 10tak možda anje i tweekanjem po registriju riješim to, velim nesmeta radu kompa, al meni neda mira, eto slika

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2015 6:03 (mrakky).
12 godina

Ponekad koristim shadow i nije mi za sad stvarao probleme,zadnji driveri su savrseno stabilni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Just Cause 3 game ready 359.06

*guru3d forum

Win 7/8 x64

Win 10 x64

Moj PC  
4 0 hvala 5
11 godina

Ljudi šta je ovo ne mogu instalirati nvidia drivere, samo piše nvidia installer failed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Jesi skinuo drivere za odgovarajuču verziju Win. kojeg posjeduješ ?

Probaj iz safe moda.

13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Just Cause 3 game ready 359.06

*guru3d forum

Win 7/8 x64

Win 10 x64

i kad se javi neki amd fanboy i kaze AMD ima bolju podrsku drivera 

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
11 godina
darijoman kaže...

Probaj iz safe moda.

Jesam 

17 godina
Chico12 kaže...
darijoman kaže...

Probaj iz safe moda.

Jesam 

stigli na expiriance, se zna otprilike izlazak iz bete shadowplay-a? a to bi me više razveselilo neg 5-6 fps-a u igrama :)

13 godina
Chico12 kaže...

Ljudi šta je ovo ne mogu instalirati nvidia drivere, samo piše nvidia installer failed.

Ako ne upali reinstalacija sa DDU probaj napraviti sistem restore.

12 godina

Najnoviji driveri rade odlicno i iako nije navedeno primjetim lagani framerate boost u Falloutu 4,nista specijalno ali uvjek dobrodoslo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MEGATAMA kaže...

Najnoviji driveri rade odlicno i iako nije navedeno primjetim lagani framerate boost u Falloutu 4,nista specijalno ali uvjek dobrodoslo.

malo niži rezultat u čmarku, al evo recimo cs go kaj stalno igram na starima sam imal konstantno 200 fps-a na 1080p, a sad 220 na 1080p s tim da mi sve na high nakucano jer volim da mi tp lijepo izgleda, nije neka igra za mherenje jačine, al etio 20fps-a više skroz ok, još da mogu nako ocat monitor da nu herce digbnem bar ba 75, što sam uspio, al je slika bila sva neka uhebana, to prek nvidia software centra, možda bi išlo i još, jel ko probal ovaj tv/monitor samsung syncmaster2770hd, dič imalo. to sam prek dvi kabla radil, jer prek hdmi-a je vjerpjatno nemoguča misija

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2015 12:29 (mrakky).
17 godina

Kada bi driveri davali 20 FPSa više nitko nebi kupovo jače kartice.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Kada bi driveri davali 20 FPSa više nitko nebi kupovo jače kartice.

hm, a jesi pročito o kojojigri je riječ?

edit:

sam da ti pomognem, pogle koji je preporučen hw za tu igru

• Processor: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better 
  • Memory: 2 GB RAM 
  • Graphics: Video card must be 256 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 3.0 
  • DirectX: Version 9.0c 
  • tako da je moj pc i overkil nad overkilovima za tu igru, tako da je moguč skok od 20 fps, ne pičam o wičeru novom, di nebi dobil ni jedan fps.

još pitanje, hdmi ili dvi, nejde mi glazba preko hdmi-a, probo prek dvi-a ocat, al stane 62 herca i posle bude bude shebana slika, dvi mi nekak svjetlike dosta,kaj bi viprporu;ili za gaming?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2015 13:00 (mrakky).
13 godina

Inače nepratim više boost novih drivera naspram starijih, ali evo kad je se već spomenulo primjetio sam boost zadnjih drivera naspram prethodnih u igri tomb raider 1 fps :)

Uglavnom driveri rade odlično.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
darijoman kaže...

Inače nepratim više boost novih drivera naspram starijih, ali evo kad je se već spomenulo primjetio sam boost zadnjih drivera naspram prethodnih u igri tomb raider 1 fps :)

Uglavnom driveri rade odlično.

1 fps. i jel si primjetio razliku 

http://postimg.org/image/66ddp72db/
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2015 19:51 (zagy15061984).
13 godina
zagy15061984 kaže...

1 fps. i jel si primjetio razliku 

I te kako ;)

16 godina

Gdje naci samo driver bez experience, 3dvision i tog bloatwera ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kod instalacije izaberi custom i odčekiraj što nećeš da ti instalira.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

uf na to sam i zaboravio

10 godina
neaktivan

Prije mjesec dana sam tu na temi objavio ovaj post. Pošto nisam dobio odgovor, odustao sam od zezancije sa time, vratio sam na zadnje drivere koji su mi radili, a pošto nisam igrao ove nove igre koje su izlazile, nisu mi bili potrebni ti game ready driveri za te igre. Ugl. danas išao opet malo čačkati i čini se da ima puno ljudi sa sličnim problemima. Nvidia je ispravila taj problem (barem meni radi sad cs 1.6 :D) sa novim driverima koje se može skinuti ovdje. Više o temi na forumu koga interesira ovdje. Eto, za sve koji imaju 860m i probleme sa njom (ako ima takvih ljudi). Ovo su najnoviji driveri za 860m (359.12), znači noviji od zadnjih službenih 359.06.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 10:14 (AirLive).

0 0 hvala 0
12 godina
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2015 15:51 (Fanu).
Moj PC  
2 0 hvala 5
15 godina
neaktivan

Zasto mi driveri vide monitor kao HDTV a ne monitor, spojen mi je monitor preko HDMI?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Zasto mi driveri vide monitor kao HDTV a ne monitor, spojen mi je monitor preko HDMI?

to je ajme reći normalno. Prosurfaj malo za postavljanje drivera u slučaju korištenja hdmija. Imaš mislim i u ovoj temi. 

15 godina
neaktivan

Nisam nista nasao sto bi mi pomoglo. Medutim kad prebacim RGB range na full onda imam crush black na Asusu VX279h-w monitoru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Praetorian1 kaže...

Nisam nista nasao sto bi mi pomoglo. Medutim kad prebacim RGB range na full onda imam crush black na Asusu VX279h-w monitoru.

a kaj se to traži?....https://pcmonitors.info/articles/correcting-hdmi-colour-on-nvidia-and-amd-gpus/

The Time is always righT
13 godina
protjeran

Jel jos netko imao BSOD s zadnjim driverima? nisam stigao vidjeti no bilo je nesto nvxxx..

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice