Ta strixica ima jako lose hladjenje vrm-ova i lako dosezu 100 stupnjeva
Imas na jubitubi snimku gdje se to dogadja liku i grafa se ugasi
Da i to mi je palo na pemet!!
Ima li netko problema s novim driverima? Meni se sve crasha otkad sam ih stavio. Igra radi i nakon 5 min samo crni ekran, a zvuk ostaje u pozadini, ostalo radi, ali igre nikako.
Ja sa 358.50 nemam apsolutno nikakvih problema. Za sada radi sve kao sat :)
Ima li netko problema s novim driverima? Meni se sve crasha otkad sam ih stavio. Igra radi i nakon 5 min samo crni ekran, a zvuk ostaje u pozadini, ostalo radi, ali igre nikako.
Jesi ju overkloko možda? Ako jesi vrati na tvorničke pa vidi, meni isto radi 358.50 bez greške
lp
probaj u nvidia control panelu zamjeniti adaptive sa performance mode u global settings
Nije OC-ana. Sve verzije do sada su radile bez greške. Temperature normalne. Performanse u drugim stvarima normalne. Ne znam. Stavio sam stariju verziju, pa ću vidjeti. U Nvidia CP-u je tako podešeno otkad sam kupio GPU.
probaj u nvidia control panelu zamjeniti adaptive sa performance mode u global settings
Fanu@
Ja ne vidim te postavke u Nvidia CP
Misliš na ove:
s lijeve strane klikni na "manage 3d settings" i onda ce ti biti ta opcija..
Pod opcijom power managment mode imas izbor adaptive i performance. Na to misliš ?
da
performance znaci da ce ti graficka cijelo vrijeme raditi na visim (radnim) taktovima (cak i u windowsima, dok ne igras igre)
adaptive znaci da ti graficka u windowsima radi na nizim (idle) taktovima i onda ih u igrama (ili nekim drugim aplikacijama koje zahtjevaju GPU) automatski podigne na radne taktove
nekad s ovim promjenama taktova zna biti problema pa je najbolje postaviti da graficka uvijek radi na radnim taktovima..
vidi hoce li ti to pomoci
Nemam problema sa grafom i driverima. Samo sam pitao za te opcije.
Tnx.
p.s. Kod mene je na adaptive.
Izašao update za Experience. Ponudilo mi je iz samog programa.
Kao, poboljšan stream.
Išao sam isprobati, stream na Twitch, i na Youtube.
0% utjecaja na performanse!
0% utjecaja na ping!
I ja uživam igrajući...
A kad tamo, odam kasnije pogledati video:
Trza ko ludo
E sad, kako su to napravili da nema utjecaja na ping, a sam izbacuje frameove?
Šteta što nema naprednog podešavanja ili bar realtime statistika...
Izašao update za Experience. Ponudilo mi je iz samog programa.
Kao, poboljšan stream.
Išao sam isprobati, stream na Twitch, i na Youtube.
0% utjecaja na performanse!
0% utjecaja na ping!
I ja uživam igrajući...
A kad tamo, odam kasnije pogledati video:
Trza ko ludo
E sad, kako su to napravili da nema utjecaja na ping, a sam izbacuje frameove?
Šteta što nema naprednog podešavanja ili bar realtime statistika...
si siguran da nisi upgrejd na betu dobil, jer meni još nikaj ne pokazuje
si siguran da nisi upgrejd na betu dobil, jer meni još nikaj ne pokazuje
Pa vjerojatno je beta.
Ali u release note-u pise poboljsan stream i snimanje. Tesko da su onda bas to pogrijesili.
Vjerojatno sam ja postavio previsok upload bandwidth, samo ne znam kako se nije povecao ping u igri :)
NVIDIA GeForce driver 358.66 adds Vulkan, Pascal and Volta support
http://forums.laptopvideo2go.com/topic/31826-nvidia-geforce-driver-35866-adds-vulkan-pascal-and-volta-support/
trenutno samo win10 32bit verzija vani
uskoro izlaze game ready driveri
Što je to? Buduće arhitekture?
Zašto ih današnji driveri moraju podržavati?
Što je to? Buduće arhitekture?
Zašto ih današnji driveri moraju podržavati?
Vulkan je nasljednik Mantlea
zamisli DX12 koji radi na svim platformama (android, iOS, windows, linux, etc) ali ima i sve prednosti DX12..
pascal i volta support nemam pojma zasto su dodani vec sad
novi drajveri na mojoj gtx 660 rade ko podmazani, iskreno nikad od kad imam 660 i prije nje 560 ti nikad problema sa nvidia drajverima, čak mi se čini manje zagrijavanje sa ovim novim.
Imas li kakvih poboljsanja u performansama u igrama?
Imas li kakvih poboljsanja u performansama u igrama?
ne igram neke full zahtjevne igre, al ono kaj igram diablo 3, cs go primjetil sam cca 10tak frejmova up, kako na kojim djelovima, vjerujem da ljudi koji imaju jače karice ziher primjete, aj baš idem vidjet 3D mark, mislim da sam odvrtil benč sa prethodnima, pa javim.
edit:
ima poboljšanja, to je reza na def. klokovima msi gtx 660 tf oc, ona je več tvornički kloknuta, al su mi se prestali vrtit ventovi i tek se pale na 85% vrtnje tak da mi u AB narihtano da se več na 40 stupnjeva počnu vrtit na 86% sva sreča pa sa sluškama igram jer bi poludil, trebal bi nekak skinut onu zašzitu za kaj su prčvščeni ventovi stavit jeedan velik, jer brijem da nije stvar u regulaciji na samoj grafi neg je stvar u ventovima, prvo je jedan vrisnul, pa drugi, pisal sam msi-u jer sam mislil da je stvar u biosu, al nije rekli da ak imam garu odem ju zamjeniz, al nemam, nažalost, ovim ak neko ima valjanu garu od bilo kojeg dučana u zg-u za tu msi tf oc karticu nek mi se javi možemo se svakaj dogovorit :)
trebal bi nekak skinut onu zašzitu za kaj su prčvščeni ventovi stavit jeedan velik, jer brijem da nije stvar u regulaciji na samoj grafi neg je stvar u ventovima
ja sam na staroj nvidia 9600gso nedavno skinuo onog zujavog pisdeka od venta i natakario jeftini ali dobar lc airazor, žice prespojio na onaj mali jack na grafi
grafa se doslovno više ne čuje, a i hladnija je par stupnjeva (makar se ni ranije nije bogznašto pregrijavala)
mislim da ću to isto napraviti i sa gtx 550ti prije nego je ugradim klincima u komp, gare ionako nema i bmk kako izgleda
Instalirao nove drivere. Rade perfektno za sada :)
Instalirao nove drivere. Rade perfektno za sada :)
Bas sam htio komentirati isto, nisam na nvidiji mislim zadnja dva drivera, no na svima prije na svim gtx 780 i 970 sam dobivao rusenje drivera, sad sam uzeo jos jednu 970 i stavio zadnje drivere do sad nisam imao nikakvih problema! Nadam se da ce tako i ostati, ono je vec bilo frustrirajuce!(valjda ima veze s driverima)..lp
Meni nikad nije bilo rušenja drivera na stocku,jedino kad imam nestabilan OC,tako da ne znam što svi govore da su NVIDia driveri u kujcu u zadnje vrime!!
a rekao bi da je mozda do samog setupa tj najcesce os-a! no evo do sad nista!
358.91 WHQL, na službenim stranicama još ništa ali GFE javlja da ima update.
Nisam baš pregledavao temu ima li tu rasprave o mobilnim gpu iz nvidie, ali ako nema evo sad će bit :D. Naime imam problem sa novim driverima i cs 1.6. Dosad sam ga pokretao u d3d modu na 860m, ali zadnji driveri koji su mi radili u redu su bili 355.nešto ja mislim. Ako se dobro sjećam ti driveri su bili za killing floor 2. Ugl. svi sljedeći uključujući i ove zadnje za fallout 4 mi rade problem sa cs 1.6 da nakon možda pola minute mi se sruši igra i izbaci mi error. Nakon toga mi sve ostale igre ne rade kako spada, vjerojatno jer mi je onemogućena dgpu pa mi sve radi na integriranoj. Kad napravim win restart, onda ove ostale igre rade kako spada, sve dok opet ne pokrenem cs 1.6 i onda sve po starom postupku kako sam već napisao. Sad sam stavio da mi cs 1.6 radi na integriranoj intel HD graphics 4600 (i5-4210h) u opengl modu jer mi na d3d šteka. Našao sam bio na nekom forumu nešto baš vezano uz moj problem, ali sad nikako da nađem, stavit ću link ako se sjetim te teme. Ima neko rješenje ovog problema?
I jedno pitanje nevezano za ovaj moj problem; zašto sam čitao da treba biti registriran za ove game ready drivere iz nvidije, a meni uredno dolaze bez registracije? Ili sam ja to nešto krivo povezao?
Evo ih službeni 358.91 WHQL