Kako radi ova zadnja vezija drivera 334.89 WHQL drivers ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako radi ova zadnja vezija drivera 334.89 WHQL drivers ?
Nisam isprobao, al se mogu kladiti da potpuno isto ko i ova prije, i mozda daje lagani boost u nabrojanim igrama
Da, uglavnom sam preko starih instalirao. No zadnjih par sam radi sli-a radio clean install. I opet nikakve razlike. Instalirao sam nove ove drivere preko starih i dobri su za sad. Crysis3 mi se čini bržim, odnosno sa manjim usageom na istim frejmovima, bez ikakvog moduliranja sli profila. Još par igara sam zavrtio i sve kako triba.
Nisam isprobao, al se mogu kladiti da potpuno isto ko i ova prije, i mozda daje lagani boost u nabrojanim igrama
Super !
Ne igram niti jedan od navedenih
Mislim bitno da neprave neke tehnikalije..a za boost mi nije toliko bitno...
Da, uglavnom sam preko starih instalirao. No zadnjih par sam radi sli-a radio clean install. I opet nikakve razlike. Instalirao sam nove ove drivere preko starih i dobri su za sad. Crysis3 mi se čini bržim, odnosno sa manjim usageom na istim frejmovima, bez ikakvog moduliranja sli profila. Još par igara sam zavrtio i sve kako triba.
E, SLI ti je los, trosi puno struje. Daj meni jednu karticu, da te spasim.
Zašto se bojite WHQL drivera.? Čak i ako nema većih poboljšanja uvijek je bolje imati najnoviju verziju. NVIDIA-ini driveri su uglavnom stabilni, čak i beta verzije, a ako i postoji ozbiljniji problem, on se najčešće otkrije u roku od nekoliku sati i ispliva na Internetskim bespućima.
E, SLI ti je los, trosi puno struje. Daj meni jednu karticu, da te spasim.
Kupi si 120Hz monitor, pa se onda javi.
Kupi si 120Hz monitor, pa se onda javi.
Evo aj mi ga ti uzmi pa ti javim . Uzimat ću novi monitor kroz narednih par miseci. No 770ke u sli-u nisu sposobne za izgurat punih 144/120herca, odn. fpsa sa lockom bez smanjivanja detalja. Ne znam, tu je izgleda dvojba i sa jačim setupima: manji detalji + fps lock na 120fps ili ultra sa lockom na 60, il nešto više ako je hw sposoban. Nisam nikad uživo vidio razliku između 60 i 120 al ljudi govore kako je teška rasturačina i da se razlika vidi. Ne znam, meni 60hz za sad izgleda jaaaako dobro s obzirom da sam do prekjučer ko student pokušava gejmat na laptopu i 30fps na crysisu na low mi je bilo UOOOOAOAAAAAAA
tek sam sad skužia da se može postavit u sli-u da ti jedna grafa radi samo AA i anizotropiju. neki frajer tako namjestio na fc3 sa x16 msaa i afilter. pa sam probao, i izgleda dobro no ništa previše različito od standardnog sli profila...bar na mom 21.5' monitoru.
Evo aj mi ga ti uzmi pa ti javim . Uzimat ću novi monitor kroz narednih par miseci. No 770ke u sli-u nisu sposobne za izgurat punih 144/120herca, odn. fpsa sa lockom bez smanjivanja detalja. Ne znam, tu je izgleda dvojba i sa jačim setupima: manji detalji + fps lock na 120fps ili ultra sa lockom na 60, il nešto više ako je hw sposoban. Nisam nikad uživo vidio razliku između 60 i 120 al ljudi govore kako je teška rasturačina i da se razlika vidi. Ne znam, meni 60hz za sad izgleda jaaaako dobro s obzirom da sam do prekjučer ko student pokušava gejmat na laptopu i 30fps na crysisu na low mi je bilo UOOOOAOAAAAAAA
tek sam sad skužia da se može postavit u sli-u da ti jedna grafa radi samo AA i anizotropiju. neki frajer tako namjestio na fc3 sa x16 msaa i afilter. pa sam probao, i izgleda dobro no ništa previše različito od standardnog sli profila...bar na mom 21.5' monitoru.
U svakom slučaju je bolje imati više frameova nego ljepšu sliku. Ja svoj držim overclockiranim na 75Hz i osjetim razliku, a mogu samo zamišljati kako bi lijepo bilo na 120Hz ili 144Hz.

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=VG248QE
Samo zato jer podrzava G-Sync
A sto se tice 120Hz, ja sam vidio kako to izgleda
Od kad mi je pokazao kako izgleda pomicanje prozora u Windowsima, pa do BF3...
Ako treba, igrao bi i na LOW, bez ikakvog razmisljanja!
Za sada radi isprobano u titanfallu i infestation survivor stories i u dota 2 danas igrao cijeli dan za sada sve 5 isto dobrio kao prosli whql javim ako sta pode po zlu
A sto se tice 120Hz, ja sam vidio kako to izgleda
Od kad mi je pokazao kako izgleda pomicanje prozora u Windowsima, pa do BF3...
Ako treba, igrao bi i na LOW, bez ikakvog razmisljanja!
To je zato što se smanjuje delay. Na 60Hz delay je 16.66 ms, na 120Hz 8.33 ms, a na 144 Hz 6.94 ms. No, prestanimo s ovime prije nego nam netko daruje kartone.
Nakon instalacije novih drivera dobio sam plavi ekran ali sam reinstalirao i za sad je dobro, vidjet ćemo danas još kako će se ponašat, a što se tiče performansi nikakve razlike ali na svojoj kartici ih niti ne očekujem osim eventualno kod novih igrica.
Testirao nove drivere,bf4 isto ko i na beta driverima,flash video i browseri ne frezaju(gtx 560 poznati problem s starijim driverima),insurgency ko igra imao sam chrasheve s betom za sad ok radi,bo2,cod4,mw2,bf3,bfbc2,cs:go sve ok šljaka osim cs:go malo trza al to mislim da je do updeata igre same makar sam i to uspio minimalizirat pomoću nvidia control panela i custom postavkama.
3d mark 11 isti score ko i s betom.
To je to kaj sam ja istestiral pa ak kome pomogne.

Instalirao i probao nove drivere...Za sada sve radi perfectno
Blagi porast performansi u Heaven benchmarku 4.0 i FurMark-u.
Potvrđujem porast kod iskoristivosti sli-a na Heavenu. U prijašnjim bi usage na drugoj kartici znao past povremeno na 60ak %, sad su obje zakucane :)
Osobno imam problema s najnovijim drajverima naime Fallout NW ( koji trenutno igram ) freeza i nikako nije moguće igrati, povratkom na stare drajvere problem nestaje.
Sve ostale novije igre rade cakum pakum bez problema.
Danas novi Nvidia driveri za TitanFall.
http://www.geforce.com/whats-new/articles/nvidia-geforce-335-23-whql-titanfall-drivers
To volim kod nvidie,instant podrska za sve vece,bitnije naslove.
Bok svima...treba mi pomoc...trebao bih smanjiti clock na grafickoj,pa ako mozete preporuciti neki program kako da to napravim...hvala
Zna me zezati kod igranja npr.Diablo 3 ili Dishonored...sve normalno i odjedanput stane i spusti mi igru,mogu samo komp restartati,ako imate neko drugo rijesenje slobodno kazite...grafa je gtx 260(dao mi je frend,ali on ju je clockao)tako da nikada nisam to radio i nadam se da mi to stvara probleme
Bok svima...treba mi pomoc...trebao bih smanjiti clock na grafickoj,pa ako mozete preporuciti neki program kako da to napravim...hvala
Zna me zezati kod igranja npr.Diablo 3 ili Dishonored...sve normalno i odjedanput stane i spusti mi igru,mogu samo komp restartati,ako imate neko drugo rijesenje slobodno kazite...grafa je gtx 260(dao mi je frend,ali on ju je clockao)tako da nikada nisam to radio i nadam se da mi to stvara probleme
http://www.guru3d.com/files_details/msi_afterburner_beta_download.html
Kako rade ovi zadnji driveri ?
Kako rade ovi zadnji driveri ?
Odlično, kao i svi u zadnje 3 godine.
E to volim....Evo skidam
To samo za seriju 7 graficke?
za sve dx11 grafe
Jucer pricam sa frendom i kaze mi da je vratio na neke prethodne drivere sa zadnjih jer je imao lag/stuttering na desktopu prilikom koristenja misha,ima gtx 670.Stvar je da sam i ja imao taj stuttering podosta cesto u jednom danu na desktopu prilikom koristenja gtx670 i kasnije gtx680 i to sa svim verzijama drivera koje su dolazile pa sam pretpostavio da mi je mish falican a kad sam presao na radeon taj stuttering je nestao pa sam i zaboravio na taj problem.
Definitivno je vezano za nvidia drivere i dali netko ima ideju kako da on to rijesi i dali ima rijesenje?