NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 824.863
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: NVIDIA ForceWare - Topic o driverima
dennocro kaže...

koji su trenutno najbolji driveri i da su stabilni? u pitanju je Asus GTX 690

Zadnji.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina
neaktivan
novi update za nvidia shadowplay je stigao
http://www.geforce.com/geforce-experience/shadowplay

update ako vam vec nije,mnogo novih opcija kao snimanje u 30 fpsa custom rezolucije itd itd
15 godina
NVIDIA ForceWare - Topic o driverima

Izašli novi beta Geforce driveri 334.67 (ovo su za seriju 6 i x64 UK).

Moj PC  
1 1 hvala 3
12 godina
odjavljen

Jel tko isprobao ove nove drivere? Po mogućnosti netko sa 7xx serijom (cyber?)

Don't these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there's one you're bound to divide it .....Right in two!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ja uvjek skinem nove bili beta ili sluzbeni i za sad standardno nikakvih problema....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
eywa33 kaže...

Da. Odigrao cijelonocnu partiju BF4 i ni jedan problemcic.

Ali nema nikakve primjetne razlike izmadju njih i onih starijih.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
12 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
eywa33 kaže...

Da. Odigrao cijelonocnu partiju BF4 i ni jedan problemcic.

Ali nema nikakve primjetne razlike izmadju njih i onih starijih.

Evo instalirao nakon pred-predzadnjeg koji mi je bio bombon i nisam ga tia mijenjat...i kako si i rekao, nikakva razlika nit u performansama ni temperaturi...odvrtio par bencheva, sve isto. ostavit ću ga pa ćemo vidit

Don't these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there's one you're bound to divide it .....Right in two!
13 godina

Znači ne primijete se neka poboljšanja?

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Nazalost moram ispravit svoj prijasnji navod,nakon par sati igranja dozivio sam 2 puta nestabilnost svog overclocka koji inace koristim 24/7 i javi mi prestanak rada drivera i vrati mi grafu na stock postavke i tako radi sasvim normalno tako da se ja vracam na sluzbene prije ove bete.Ako je kojim slucajem uzrok bio nesto drugo i to mi se desi i na sluzbenim driverima javit cu vam ovdje a naravno ako se nista ne desi opet cu vam javit da znate da su uzrok nestabilnosti ova beta.

Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina

Meni u Photoshopu CS6 bacalo error u vez 3d-a.

Ostalo sve ok radi :)

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
MEGATAMA kaže...

Nazalost moram ispravit svoj prijasnji navod,nakon par sati igranja dozivio sam 2 puta nestabilnost svog overclocka koji inace koristim 24/7 i javi mi prestanak rada drivera i vrati mi grafu na stock postavke i tako radi sasvim normalno tako da se ja vracam na sluzbene prije ove bete.

Hvala! Prilicno vrijedna informacija!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
12 godina

Evo da javim da su definitivno bili u pitanju beta driveri koji su stvarali nestabilnost mom overclocku.

Moj PC  
0 0 hvala 4
11 godina
protjeran

Pozdrav, nitko nespominje Mantle ovdje, ili neki n vidia ekvivalent tome ?

Do it

0 1 hvala 0
12 godina
odjavljen

Evo da se i ja javim. Ovi novi beta driveri mi nisu još uvijek pokazali neku nestabilnost ili bugove. Jedino sam primjetio da mi kad startam LoL bude crni ekran par sekundi (što prije nije bilo) no ne znam jel to do drivera il novog updejta. što se oc-a tiče, nisam previše ni ekspreimentirao. držim na +25/+250 odn. 1200/7500 i sve ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stari Forumaš kaže...

de prestani pisat gluposti po forumu pa jel ti tlines godina?

sto imamo spominjat mantle u nvidia temi o driverima

odavno svako zna mantle je za AMD i tamo je tema upravo hotttt i tu i i citaj

nema ekvivalenta za nvidiu tu

mantle je pametna stvar koju je AMD izmislio i njihovo i jeste

13 godina
Stari Forumaš kaže...

NVAPI. Al nis posebno.

http://wccftech.com/battlefield-4-frostbite-3-support-amd-mantle-nvidia-nvapi-apis-pc-optimizations/

Nvidia bi mogla koristiti Mantle da plati AMD-u.

eywa33 kaže...

Evo da se i ja javim. Ovi novi beta driveri mi nisu još uvijek pokazali neku nestabilnost ili bugove. Jedino sam primjetio da mi kad startam LoL bude crni ekran par sekundi (što prije nije bilo) no ne znam jel to do drivera il novog updejta. što se oc-a tiče, nisam previše ni ekspreimentirao. držim na +25/+250 odn. 1200/7500 i sve ok.

Kod mene isto sve OK.

Ja sam imao taj problem s kratkim crnim ekranom u BF3 kod jedne promjene drivera.

Situaciju je rjesio reinstall s potpunim brisanjem starih drivera.

Ja drzim na +107/+155

13 godina
neaktivan

Bez obzira njihov mante sta vec nividia je vrh sta god oni izmilsili nividia ce to bolje odraditi

lisnjic
Moj PC  
2 6 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozdrav ljudi, jedno pitanje na temu maximum pre-rendered frames opciju

na laptopu, i3 3120m 2,5 ghz i nvidia 710m graficka , igra se guild wars 2, sad znam da je cpu botle neck, igra nije graficki zahtjevna kad je sve na low detalji negi treba jaki procesor da izugra kad je na ekranu hrpa ljudi. 

sad mene zanima max pre render frames kako da podesim. neki govore ako stavim na 1, najbolje je, neki ako stavim na 2, neki pak na 8, i tako dalje.

sad na 1 bi trebao biti cpu najmanje opterecen jelda?

mene samo zanima posto igram s adaptive vsync ukljucen, i igra se vrti oko 15-30 fps kad su fightovi 60protiv60protiv60 koju opciju da odaberem za maximum pre rendered frames.

hvala

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Djozaa kaže...

pozdrav ljudi, jedno pitanje na temu maximum pre-rendered frames opciju

na laptopu, i3 3120m 2,5 ghz i nvidia 710m graficka , igra se guild wars 2, sad znam da je cpu botle neck, igra nije graficki zahtjevna kad je sve na low detalji negi treba jaki procesor da izugra kad je na ekranu hrpa ljudi. 

sad mene zanima max pre render frames kako da podesim. neki govore ako stavim na 1, najbolje je, neki ako stavim na 2, neki pak na 8, i tako dalje.

sad na 1 bi trebao biti cpu najmanje opterecen jelda?

mene samo zanima posto igram s adaptive vsync ukljucen, i igra se vrti oko 15-30 fps kad su fightovi 60protiv60protiv60 koju opciju da odaberem za maximum pre rendered frames.

hvala

nemoj uopće stavljat više od 1. Nepotrebno i samo ćeš povećat input lag, a na mmo igrici je to baš poželjno{#}

12 godina

Ja drzim na 1

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 8
12 godina

Kako volim kad procitam "performance boost"  i vidim ove postotke: {#}

GeForce GTX 770/780/TITAN/780Ti:

•  
    • Up to 19% in F1 2013
    • Up to 18% in Sleeping Dogs
    • Up to 16% in Hitman Absolution
    • Up to 15% in Company of Heroes 2
    • Up to 10% in Assassin’s Creed 3
    • Up to 7% in BioShock Infinite
    • Up to 6% in Sniper Elite V2
    • Up to 5% in Total War: Rome 2
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 18:35 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sandro HR Zagorje kaže...

Kako volim kad procitam "performance boost"  i vidim ove postotke: {#}

GeForce GTX 770/780/TITAN/780Ti:

•  
    • Up to 19% in F1 2013
    • Up to 18% in Sleeping Dogs
    • Up to 16% in Hitman Absolution
    • Up to 15% in Company of Heroes 2
    • Up to 10% in Assassin’s Creed 3
    • Up to 7% in BioShock Infinite
    • Up to 6% in Sniper Elite V2
    • Up to 5% in Total War: Rome 2

Nista ljepse od toga. ^^

12 godina
Almin94 kaže...

Nista ljepse od toga. ^^

Definitivno :P

13 godina
Frenkyca kaže...

Šljakaju li ?

Jesi probao?

12 godina
odjavljen

Ekipa jel pravite clean install drivera svaki put il samo preko starih bubnete nove? Nekad napravim clean preko safe moda, nekad samo preko starih i nisam primjetio neku razliku, bugove i slično. Jedino mi je tlaka preko nvidia inspectora ponovno namještat profile za sli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
eywa33 kaže...

Ekipa jel pravite clean install drivera svaki put il samo preko starih bubnete nove? Nekad napravim clean preko safe moda, nekad samo preko starih i nisam primjetio neku razliku, bugove i slično. Jedino mi je tlaka preko nvidia inspectora ponovno namještat profile za sli.

Jednom u godini je dobro napraviti čistu deinstalaciju (pomoću Display Driver Uninstallera) jer se nakupi podosta smeća u registryju. Općenito, s čistom instalacijom drivera možeš dobiti maksimalno 2 sličice u sekundi više.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 20:55 (NiramX).
15 godina
neaktivan
eywa33 kaže...

Ne, samo preko strarih puknes. Kod Nvidie automatski brise stare prije instaliranja novih, dok kod AMD-a nije tako.

13 godina
protjeran
Almin94 kaže...

Ne, samo preko strarih puknes. Kod Nvidie automatski brise stare prije instaliranja novih, dok kod AMD-a nije tako.

Istina, ali kao što sam rekao u prethodnom postu, neke stvari zaostanu u registryju.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
13 godina
NiramX kaže...
eywa33 kaže...

Jednom u godini je dobro napraviti čistu deinstalaciju (pomoću Display Driver Uninstallera) jer se nakupi podosta smeća u registryju. Općenito, s čistom instalacijom drivera možeš dobiti maksimalno 2 sličice u sekundi više.

Tako je. Nvidija je u updateima  prilicno dobra. I ako nemas vec hrpu smeca koja se skupljala godinama, onda nemas nikakvih problema snimanja preko starih drivera.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice