Ako nekoga još uvijek muči sučelje na slovenskom jeziku, to se lako da rješiti instaliranjem GeForce Experiencea i promjenom jezika u engleski u dotičnom programu. To će promijeniti jezik i za Control Panel.
NVIDIA - Topic o driverima
- poruka: 2.925
- |
- čitano: 822.195
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nepomaze i dalje je slovenski
nepomaze i dalje je slovenski
Koja verzija drivera? Meni na 320.14 i 320.18 radi. Ako je GeForce Experience na engleskom, bit će i kontrolna ploča.
320.18 a GF-X je na engleskom
bdw meni su winsi na hrvatskom moze da je do toga
320.18 a GF-X je na engleskom
bdw meni su winsi na hrvatskom moze da je do toga
I moji su na hrvatskom, ali je promjena postavke u GFE sve rješila.
hmm neznam u cem je problem onda mozda je do 8mice
hmm neznam u cem je problem onda mozda je do 8mice
Može biti. Bilo bi dobro kada bi netko mogao testirati.
jel instalacijom novih drivera ima pomaka u benchmarcima...ja sam jos na 314.22
jel instalacijom novih drivera ima pomaka u benchmarcima...ja sam jos na 314.22
za benchmarke neznam, ali u ovim novijim igrama ima pomaka
jesu stabilni?
Ja nemam nkakvih problema u novijim igrama...
pozdrav posjedujem gtx 470 i imam instalirane najnovije draivere sad u bettlefeild 3 mi se zna desiti cuden boje texsture crvene boje puske i tak to jel moze to biti do draivera jer nakon sto sma ziadjem i udjem odma nestane grafika neprealzi 67 c
pozdrav posjedujem gtx 470 i imam instalirane najnovije draivere sad u bettlefeild 3 mi se zna desiti cuden boje texsture crvene boje puske i tak to jel moze to biti do draivera jer nakon sto sma ziadjem i udjem odma nestane grafika neprealzi 67 c
Dosta ljudi ima sličan problem. Zasada je jedino rješenje povratak na staru verziju drivera.
Meni se redovito dogada ovo iz slike dok igram BF3, zadnjih nekoliko drivera ali se ne sjecam od kada tocno...
Updateao sam DX ali ne pomaže, windowsi 8.
Može biti zbog Windowsa 8, odnosno drivera za njih. Probaj instalirati neku od prijašnjih verzija drivera, pa vidi kakva je situacija.
Opisao sam negdje problem, meni je rijesen tako da sam iskljucio obican AA (i u driverima i u igri) te ukljucio FXAA, prestalo je i crashanje i prestali su artefakti.
Novi driveri. Beta, doduše, ali navodno popravljaju većinu problema.
Ja sam ih stavio kad sam vidio video od xfactora na yt. Na mojoj Gigabyte GTX 670 OC se za sada ponašaju odlično. U BF3 temp ne prelazi 58 stupnjeva
Arazer, opraštam ti što si jučer proglasio moju grafu za "bacanje u smeće" Uglavnom, novi beta driveri na ZOTAC GTX670 AMP!, BF3 start runde 3 sekunde(doslovno) kasnije same old same old; pucaju teksture. Još jednom sam pokušao nakon restarta i tu su izdrzali jedno 3-4 min i onda opet pucanje tekstura. Rollback na 310.xx; i sve radi bez problema.
Evo 320.49 whql, nisu beta.
Navodno rješavaju probleme, na koje su se neki žalili kod prethodne verzije.
Taman stavljam za GTX670.
Kod mene problemi s teksutrama u Battlefieldu 3.
Tih problema nema s verzijom 310.xx
ja nemam nikakvih :)...za sada bilo sli ili single mode kad igram nes
ako ces igrati bez smaa i upalis samo fxaa neces imati problema sa teksturama na novijim driverima
Unreal engine?!
unigine, unigine.
unigine, unigine.
Hehehe...ma u žurbi sam tipkao,nadam se da nećeš zamjeriti
Unigine Heaven benchmark 4.0
kad je izasao sam mislio da je unigine kratica od Unreal engine i da je i ti samo da poveze "un" i "gine" .
ako ces igrati bez smaa i upalis samo fxaa neces imati problema sa teksturama na novijim driverima
Malo se drugacije zovu, pa ako mozes reci sto da tu slozim :)
Hvala!
Ili se postavke moraju sloziti u Windowsima u Nvidia panelu?