NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 822.925
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
NVIDIA ForceWare - Topic o driverima

GeForce 326.19 Driver ovo ti je zadnja beta........

Osim ako te ja nisam nesto krivo skuzio tojest vidio na tvojoj slici.....

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 22:46 (MEGATAMA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: NVIDIA ForceWare - Topic o driverima
MEGATAMA kaže...

GeForce 326.19 Driver ovo ti je zadnja beta........

Osim ako te ja nisam nesto krivo skuzio tojest vidio na tvojoj slici.....

Da, dobro si vidio...restartao sam komp nakon tih OGROMINH postotaka, i sad  pise 326.19 ..nevjerojatno.. 

15 godina

Izašli novi beta Nvidia 326,41 driveri.

Windows 7 x86 - klik.

Windows 7 x64 - klik.

Uživajte!!!!!!!!!!!

{#}

Moj PC  
2 0 hvala 4
17 godina

SLI Technology

Added SLI profile for Spinter Cell: Blacklist

Added SLI profile for Batman: Arkham Origins{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 23:09 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Na kraju ce izlazit na dnevnoj bazi,nije mi bio problem sa tolikim beta driverima dok mi na prosloj grafi nije izgorio vram.....ja imam garanciju ali sto sa ekipom kojoj je izasla?....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji driver za gtx 760,da je stabilan i da nema nikakvog rizika(MEGATAMA-ov slucaj)
It's not about the money...It's about sending a message
12 godina

To nemozes znat nazalost dok se ne pocnu desavat problemi osim ako ne mislis na poprilicno starije drajvere koje je ekipa vec dobro ispeglala....inace ovo sto se meni i jos nekima desilo ja neznam da se desilo nvidiji do sad.......

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MEGATAMA kaže...

To nemozes znat nazalost dok se ne pocnu desavat problemi osim ako ne mislis na poprilicno starije drajvere koje je ekipa vec dobro ispeglala....inace ovo sto se meni i jos nekima desilo ja neznam da se desilo nvidiji do sad.......

a nista, skinio sam zadnje beta drivere....temperature su ok (max 82C ali uglavnom oko 70C kad igram mozda malo vise)

a i imam garanciju 2 godine pa se valjda ne moram brigat

12 godina
neaktivan

zanima me dali ću morati deinstalirati driver ako instaliram novi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
black2 kaže...

zanima me dali ću morati deinstalirati driver ako instaliram novi

Samo snimas jedan preko drugoga.

OSIM ako ima nekakvih problema s driverima, onda je preporucljivo maknuti stari, i to sa posebnim softverom.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan

Novi Beta 326.58. Probao sam, sve radi kako treba i još se nisu srušili

Moj PC  
0 0 hvala 6
13 godina
neaktivan
ARazer kaže...

Novi Beta 326.58. Probao sam, sve radi kako treba i još se nisu srušili

Zasto ih nema na Nvidi-inoj stranici?

14 godina
neaktivan

e to ne znam {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Zato kaj se rushe :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja igram 2 dana i jos se nisu..vidjet ćemo. Prijašnji svi iz te nove serije su mi se rušili

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam zadnje Beta drivere od Nvidie(329.41) i izbacuje me iz igre Just Cause 2...jel to do drivera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ma kakav je ovo relese note :D nista od igara samo opet GL sheme , pass please {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 15:58 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Izašli su danas novi Nvidia 326.80 Beta driveri, koji konačno imaju pravu podršku za Windowse 8.1, ali i podosta dobra poboljšanja u igrama. Barem oni tako kažu {#}

Windows 7/8/8.1 x86

Windows 7/8/8.1 x64

Release Notes za Nvidia 326.80 Beta

Uživajte!!!!!!!!!!!!!!

Nadam se bez puno grešaka u filterima, black screen-ova i ostalih shit-ova.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 18:24 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina

SLI Technology

Added SLI profile for Spinter Cell: Blacklist

Added SLI profile for Batman: Arkham Origins{#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

isprobao hrpu drivera za gtx 760 sa friskim reinstalom windowsa i nista sve uzalud kada igram neku zahtjevniju igru ventilator pocne brujit sve jace i nakon minutu dvije cuje se "shkljoc" i zacrni ekran pa se vrati slika pa onda u mirovanju na desktopu dok nista neradim nekad zarcni ekran pa mrdnem mis pa se vrati slika .. ma uzas UZAS

provjerio temperature sve ok
napajanje xfx 650w
provjerio konektore na maticnoj i dodatna napajanja sve ok

nigdje nema kratkog spoja

kada igram neku slabu igru poput battlefield play for free nema nikakvih problema al cim nesto zahtjevnije odma katastrofa kao da driveri neznaju upravljat sa gpu frekvencijom ili necim slicnim pa podize gpu do besvijesti, kada zacrni ekran prebacim desktop na  gainward expert toll jednom je cak bila i 1201 mhz a tvornicke postavke su 1072mhz - 1137mhz isprobao sam i najnovije beta drivere i nista ... nista nisam ni clockao sve je na tvornickim postavkama al ocigledno da se nvidia previse zurila s necim pa joj driveri nemaju limit sto se tice podizanja gpua... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kaj sad na kraju, koje drivere furate vi kaj imate gtx 760?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

koristim 320.49

igrao stalkera prva dva,crysis 3,grid 2,borderlands 2 i metro 2033 dosad i nikad problema. sve super radi i nikakvog cudnog ponasanja nisam imal...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Trenutno furam 320.49 nvidia drivere ... uzrok problema kod novih drivera namjenjenih za gtx 760 su losi driveri u kojima memorija graficke tokom igranja padne (meni sa 3100mhz na 324Mhz) i izbaci DXDG error device removed... i to uglavnom na novijim naslovima dx 11 igrama... usput nekome rade driveri i gtx 760 uredno nekima ne barem sam tako zakljucio nakon tonu prelistanih foruma ima korisnika starijih modela nvidia serije 6,5,4 sa novim verzijama drivera i oni rijese problem tako da instaliraju starije drivere a mi koji imamo 7serije preostaje nam cekati nove drivere jer ne podrzavaju starije od 320.18 .. ili nam preostaje modificirati inf file starijih drivera tako da bismo mogli koristiti gtx 7 serije sa starijim driverima tipa 314.22

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 22:57 (baranjacMAN).
17 godina

Jel ko probal stavit 326.80 beta na 760?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ii7scw kaže...

Imam zadnje Beta drivere od Nvidie(329.41) i izbacuje me iz igre Just Cause 2...jel to do drivera?

i mene izbacuje s 326,81 (pod uvjetom da uopce udem :)

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
17 godina

Da se i ja uključim, očito nvidia upravo ima ati time, a ati nvidia time sa drajverima :D nekak mi se čini da su se preokupirali oko onog šilta i zapustili drajvere.

Ugl. kaj se meni počelo dešavat od 326.41, čak su radili kak treba 4-5 dana, fakat sam bil super zadovoljan i odjednom rušenje, nije mi jasan razlog nimalo, ima na nvidinom forumu neki lik napravil program za deinstalaciju drajvera (radi i na ati drajverima) al ono makne sve baš sve i generičke i nakon toga sam ponovo instaliral zadnje oficialne 320.49, al i dalje ista stvar, počinju nekakvi errori u event vieweru oko strimanja na taj šilt i kojekakve gluposti, fala bogu da imam back up i vratil sam prozore na friško instalirane sa 314.22 i sad radi kak treba, neke igre čal i bolje rade fluidnije su nego baš kad su ti drajveri bili izdani, jer sam uključil adaptive v sync i sve se ispegla (preporuka svakome da to napravi super stvar), ponekad imam osječaj da se ventovi budu zapalili i baš kad su se tak čuli ventovi na prijašnjim drajverima su se srušili, al ovi furaju dalje i cjede grafe dokraja.

Ono kaj mene najviše interesira je to kak odjednom može tak nekaj počet kenjkat, sve radi super 5 dana i onda počne rušenje, to mi misterija i nemogu nač pravi odgovor na to, prvo sam pomislio da jedna od grafa krepava, al kak bi onda na ovim starim tak radila.

Odma da napomenem ne klokam ih jer 660 u sli-u nije baš neki kloker, max kaj napravim +20 na core i +50 na mem, sve izndad toga čudaštva se počnu zbivat po ekranu.

Njihov forum je pun kritika, najviše za seriju 7x0 TDR kršenje svaka 36 sata (sramota za nvidiu) sad su navodno to u ovoj zadnjoj bevti ispravili, al i dalje se nađe tu i tam koji ogorčeni kupac sa tim problemom.

Nadam se da budu sad finalni koji budu izašli kozna kad to sve ispeglali, negdije sam čuo da budu drajvere i expirienns sve u jedan "prozor" ugurali sam nemrem nač di sam to pročital i ima da za kaznu dignu performanse od serije 2x0 do 7x0 bar za 40%, to bi bila po mom mišljenju prihvatljiva isprika svojim kupcima. Sam kaj to nebu bilo tak :(

mrakky
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina

326.80 beta, stavil ih gore, ne vidim nikakve probleme, zasad, MSI gtx760..

EDIT: Monitor se ugasil, napravim restart, opet isto..

Uninstall i idem drugu verziju probat 326.41

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 9:42 (zvonac).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

326.41, 326.80 i 326.19, gasi se monitor..

To je prvi problem..

Drugi problme je, pokrenem instalaciju drivera kliknem Agree and Continue i samo nestane, niš se ne događa, u task manageru ne vidim da je pokrenuta instalacija nvidijinih drivera..

Kaj zna ko u čem bi mogel bit problem?

Al to sam djelomično riješil, ručno instaliral prek device managera..

Skinul sam 314.22 ista stvar, neće pokrenut instalaciju, probam prek device managera, al javlja mi da već imam najnovije drajvere..

Sad koristim generičke..

Grafa je gtx760

Zakaj neće pokrenut instalaciju drivera?

http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18488541                Isti problem imam

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 17:50 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

ja sam na 320.49 i sve radi savrseno...necu ni stavljat ove nove

razorblade
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Zvonac WHQL drivere najfriškije ostavi se beta to je druga priča.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice