NVIDIA Lovelace 40xx izdvojena tema

poruka: 3.485
|
čitano: 868.315
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: NVIDIA Lovelace 40xx
DarthMarkus kaže...
Volume kaže...
MF to spakira i pošalje mailboxu, oni samo prosljede

Za njih i pitam zapravo. Paketi s Amazona su mi jebena katastrofa.

kako mislis amazon paketi katastrofa?

fade to gray
3 godine
DarthMarkus kaže...
CU sere sa cijenama, žestoko. Alternate šalje za HR međutim moraš ih tražit ponudu pošto na zadnjem koraku ni ne obračunaju naš PDV. Uglavnom ponuda na kraju bude gora nego da kupuješ u Hr. Strašno koliko je loša ponuda kod nas. Čak ni Links koji je kao neki Gainward reseler nema ništa normalno.

Ne znam što da ti kažem, ukoliko te svrbi novčanik a mene svako malo svrbi, kupi si nešto povoljno, sačekaj grafe da budu barem malo normalnije, ovo je preskupo, budi normalan, ove cijene su bolesne...

Ako si lud, pucaj boli te quqi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.9.2023 20:19 (notloB).
13 godina
Metallic, u zadnje vrijeme što god naručim dobijem loše zapakirano. Doduše, ne uzimam dodatnu zaštitu...
Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Aha, to sam mislio, a ona njihova ambalaza preko, jel to stavis? Kakva razlika u cijeni?

Al cuj svi su grozni s tim. Ja narucio neki show monitor ravno od Samsunga, i poslali ga u nekoj jadnoj kutiji, broken out of the box.

Srecom, kako sam nepovjerljiv snimao sam unbox i dobio bar novac nazad.

fade to gray
13 godina
Ja ploču Asus b650e u dvije kutije bez zaštite . Sen 599 sluške u nekoj njihovoj kutiji i najlonu, prva reakcija mi je bila WTF... Amazon?
Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Moj PC  
1 0 hvala 0
20 mjeseci
protjeran
DarthMarkus kaže...
CU sere sa cijenama, žestoko. Alternate šalje za HR međutim moraš ih tražit ponudu pošto na zadnjem koraku ni ne obračunaju naš PDV. Uglavnom ponuda na kraju bude gora nego da kupuješ u Hr. Strašno koliko je loša ponuda kod nas. Čak ni Links koji je kao neki Gainward reseler nema ništa normalno.

Ja sam bas u procesu kupnje high end gaming kompa nakon dugo dugo vremena, i baš proučavam forume i dučane što naše što njemačke i kod nas je trenutno katastrofa sa cijenama. Vani su high end grafe po 200-250e jeftinije, matične ploče po 100e jeftinije, procesori oko 80e jeftiniji.... Tako da planiram sada za vikend sve iz Njemačke naručiti i čao đaci.

Alternate ne šalje uopče u HR, nedugo sam ih kontaktirao po tom pitanju i rekli su da neznaju kada ce biti dostupna opcija slanja u HR...

Sve mi se čini da ču sve sa Mindfactorya uzet i amen.

PS. Inače Mindfactory ima opciju dodatne zaštite paketa koja se plača 5e, inače samo stave u običnu kutiju i preljepe trakom i to je to, ista stvar i sa Amazonom i Caseking koliko znam, tj mislim da jedino Caeking stavi one zracne jastučiće u kutiju a ne doplačuje za to.

13 godina
Alternate šalje ako ih žicaš ponudu, međutim ponude koje su meni poslali bile su gore cijenama nego kod nas...
Moj PC  
0 0 hvala 0
20 mjeseci
protjeran
NVIDIA Lovelace 40xx

Nemoraš ih ništa žicat kad oni nakon narudžbe prvo provjeravaju sve pa ti pošalju mail za odobrenje narudžbe i potvrdu, a za HR ne šalju neznaju ni kada ce slat.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Meni su rekli da će poslati, ali sa cijenom koja je bila sramota.
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
NVIDIA Lovelace 40xx

Pozdrav! trebala bi mi pomoc planiram prodati 3070 i uzeti 4080 ili 4070 ti koristim 2k monitor...70ti mogu uzeti za 900 eura dok 4080 ima tek za nekih 1500 1600e..što bi mi vi preporucili ili koju graficku...ne razumijem se previse ali mislim da izmedu 4080 i 4070 niej bas tolika razlika kolika je cijena..

0 0 hvala 0
4 godine
Dametime kaže...

Pozdrav! trebala bi mi pomoc planiram prodati 3070 i uzeti 4080 ili 4070 ti koristim 2k monitor...70ti mogu uzeti za 900 eura dok 4080 ima tek za nekih 1500 1600e..što bi mi vi preporucili ili koju graficku...ne razumijem se previse ali mislim da izmedu 4080 i 4070 niej bas tolika razlika kolika je cijena..

4070ti idealna, 4080 prevelika razlika u cijeni u odnosu na perfomanse!

4 godine

tako sam i mislio nekako...ali mi je trebalo neko misljenje drugo hvala :)

13 godina
Al pazi, 4080 u Njem možeš naći za oko 1200-1300 eura, ali i 4070ti ti je odlična za 2k
Moj PC  
0 0 hvala 0
20 mjeseci
protjeran
NVIDIA Lovelace 40xx

Pa imas po ~ 1100e 4080 u Njemi za naci. Naravno jeftinije su i 4070ti, vec po 800e... kod nas kupiti grafičku u današnje vrijeme žali bože

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.9.2023 15:50 (Jacked).
Moj PC  
0 1 hvala 0
4 godine

da ali mi je to problem..zbog toga sto bi uzeo na 2-3 rate 

4 godine

i jedino cega me je malo strah je vrama

4 godine
Dametime kaže...

Kakav strah? ja sam na 4k preko 6-7g i naigrao sam se na rtx 3060ti prije ove 4070ti, sad valjda u svakoj igri imam lock od 200fpsa, dlss on

7 godina
neaktivan
Boris grozni kaže...
Dametime kaže...

Kakav strah? ja sam na 4k preko 6-7g i naigrao sam se na rtx 3060ti prije ove 4070ti, sad valjda u svakoj igri imam lock od 200fpsa, dlss on

jel to ono tvoje igranje "4k" na 1440p panelu, ili konacno imas pravi 4k monitor  ?

a kolega gore, kupi 4080 za iste pare u njemackoj, mozes i tamo na rate, recimo na casekingu

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.9.2023 19:37 (3dfx).
4 godine
3dfx kaže...
Boris grozni kaže...
Dametime kaže...

jel to ono tvoje igranje "4k" na 1440p panelu, ili konacno imas pravi 4k monitor  ?

a kolega gore, kupi 4080 za iste pare u njemackoj, mozes i tamo na rate, recimo na casekingu

Da prije 10g malo si hibernirao, sad na 4k ekranu se moze potegnuti s FSR-om i do 16k +ako igra u sebi ima skaliranje rezolucije. Mislim koliko moze biti tesko ako imas grafu donekle sposobnu to vrtiti pa probaj i sam, vizualna dobit je zapanjujuca no kolicina fpsa i vram usage je abnormalan

20 mjeseci
protjeran
NVIDIA Lovelace 40xx

Taj VSR i DSR  (FSR 1 je malko bolji od ova dva jer skalira i UI sučelje od igre) o cem ti pricas i umjetno dizanje rezolucije niie nista nego efekt nabija ja AA u igrama, a pikseli na ekranu su fizička stvar nemozes ih umnozit ni povecat ni smanjit, PPI ostaje kakav je i to je to, svjetlosnim godinama od pravog ekrana sa nativnom vecom rezolucijom i samim time vecim PPI. Furaš spike zaostale razmišljanju iz 2010te...

A ovo za 4070ti i sve igre 200 lock sa dlss na 4k cu demantirati iduci tjedan kad ces vidjeti da to ninsa 4090 i 7800X3D nije moguce 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.9.2023 20:44 (Jacked).
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
Da se ubacim, dsrom je zgodno eliminirati bn. Efekat kao aa DA, ali ako imate loš CPU, a turbo GPU, vrlo dobro dođe. Ja sam ga koristio u Total Waru zbog usranog Warscape enginea.
Moj PC  
1 0 hvala 0
20 mjeseci
protjeran
NVIDIA Lovelace 40xx

Tad prije u doba tih spatial upscalera je postojao i supersampling, sjecam ga se iz Witcher 2 i Ryse Son of Rome, dan danas sa tim postavkama zakoljes flagship grafu

Moj PC  
0 3 hvala 0
4 godine
Jacked kaže...

Taj VSR i DSR  (FSR 1 je malko bolji od ova dva jer skalira i UI sučelje od igre) o cem ti pricas i umjetno dizanje rezolucije niie nista nego efekt nabija ja AA u igrama, a pikseli na ekranu su fizička stvar nemozes ih umnozit ni povecat ni smanjit, PPI ostaje kakav je i to je to, svjetlosnim godinama od pravog ekrana sa nativnom vecom rezolucijom i samim time vecim PPI. Furaš spike zaostale razmišljanju iz 2010te...

A ovo za 4070ti i sve igre 200 lock sa dlss na 4k cu demantirati iduci tjedan kad ces vidjeti da to ninsa 4090 i 7800X3D nije moguce 

Ako imas neki 27"/32" min 1440p monitor ili nedaj boze 4k probaj pa vidi razliku, izgleda bolesno kad poduplas ili triplas rezoluciju od nativne neznam koliko teško moze bit upaliti Dsr i staviti smoothness na 0!

20 mjeseci
protjeran
NVIDIA Lovelace 40xx

Davnih dana sam to isprobao i kako kazem piksel je takav kakav je i nemozes ga mijenjat takvog kakvog ga vidis ce uvijek bit na ekranu, a 4k na 27" neznam tko danas gleda, mislim da ih ni ne proizvode vise, plus sta tamo definitivno netreba nikakav umjetni AA jer je PPI ionako abnormalno visok i tek tu neces vidjeti apsolutno nikakvu razliku. Obican placebo efekt za ove koji imaju monitore manje rezolucije pa misle da mogu gledati nesto slicno monitorima prave vece rezolucije, dok zaoravo ne vide kako stvarno izgleda nativna veca rezolucija na pravom ekranu.

Ps.

Vidim ti i neki kobajagi profil mi stavljate TD na nekoliko zadnjih poruka u više tema, sta ti je to backup account?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 12:49 (Jacked).
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
moderator
Jacked kaže...

Ps.

Vidim ti i neki kobajagi profil mi stavljate TD na nekoliko zadnjih poruka u više tema, sta ti je to backup account?

Peti dan i već počinju prozivke?

Ako misliš voditi neke ratove, sam se odjavi s foruma...

...
20 mjeseci
protjeran
NVIDIA Lovelace 40xx

Nisu to nikavi ratovi niti sam se dosao bakcati sa takvim stvarima i ljudima. Napomena je samo jer koliko vidim na komentare gdje linkam službene vijesti (intel opća tema za primjer) dobijam TD kao i na ostake komentare slične prirode, mislim da je to po pravilima spam ili tako nesto ako sam dobro procitao...

Nema veze

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 15:18 (Jacked).
Moj PC  
0 4 hvala 0
20 mjeseci
protjeran
NVIDIA Lovelace 40xx

Ou yeaaahh, pripremite se na ciščenje zaliha gaming grafi 

NVIDIA’s AI GPU Shortage Could Last Till 2025 Due To Supply Constraints, Says TSMC

Meni danas stigla 4090, sada se čeka ostatak slagalice 

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
Najs
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
NVIDIA Lovelace 40xx

Kako praktično.... taman kad su postali prisiljeni smalo spuštat cijene evo novog problema sa proizvodnjom.... a tako je to kad imaš 80% tržnog udjela, moš radit šta te volja.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
U zadnje vrijeme pratim malo cijene kod nas i primjetio sam da su digli cijene za RTX4070Ti u rasponu od 50-100 eura po kartici, ovisno o proizvođaču.
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice