Je ali klokni je i vidjeces kako lijepo radi :)
Nvidia GTX 700 info
- poruka: 595
- |
- čitano: 93.012
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Je ali klokni je i vidjeces kako lijepo radi :)
Klokneš i 660TI pa lijepo radi.
Za sada je i ova prilicno 'povoljna'. :)
cijena će bit za
Taman sam uzeo GTX670, miran sam bar 3 godine :D :D
duplo jača nego gtx680? klik
Impresivno, ali stvarno impresivno ako je ovako.
Ispade duplo i vise jaca od gtx680 malo mi ovo preambiciozno u istom proizvodnom procesu da naprave duplo jacu kartu.
Ako bude tacno onda kapa dole prejako.
Koliko ce biti impresivno ako odem sa 460 na 760Ti?
Koliko ce biti impresivno ako odem sa 460 na 760U najmanju ruku impresivno!
Koliko ce biti impresivno ako odem sa 460 na 760Ti? uberprekoimpresivenoimerzivnoakoipromjeniscijelikopm
A tek da si slozis SLI.
bilo bi jako impresivno, ali prvo rađe pricekaj da grafa izađe na trziste :P
780 GTX ftw ! nista puno losija od titana ali ce zato i znatnije manje kostat
jedva cekam da zeleni opale cjene za te gtx-ice... dam se kladit da ce gtx760ti prebacit 3k kn..
Baš bi volio vidjeti da AMD kojim slučajem izbaci svoj high end koji bi recimo bio nekih 20% jači od titana pa ćemo onda vidjeti kako će se to odraziti na imenovanje nvidia kartica. GK110 je od samog početka trebao biti samo GTX 680, a ovako su pompozno izabrali ime titan i masno mu nabili cijenu jer jednostavno nema konkurencije što se tiče single chip arhitekture. Svima su u seriji 6xx podvalili 680/670 kao high end dok su u principu to trebale biti mid range kartice. Vidim da opet prodaju istu priču kod 7xx serije sudeći po specifikacijama na linku iznad.
Baš bi volio vidjeti da AMD kojim slučajem izbaci svoj high end koji bi recimo bio nekih 20% jači od titana pa ćemo onda vidjeti kako će se to odraziti na imenovanje nvidia kartica. GK110 je od samog početka trebao biti samo GTX 680, a ovako su pompozno izabrali ime titan i masno mu nabili cijenu jer jednostavno nema konkurencije što se tiče single chip arhitekture. Svima su u seriji 6xx podvalili 680/670 kao high end dok su u principu to trebale biti mid range kartice. Vidim da opet prodaju istu priču kod 7xx serije sudeći po specifikacijama na linku iznad.
sve je to uobičajeni plan zvan rebranding, nema veze šta amd nema čime uzvratit jer se ništa ne mijenja osim naziva
Kada se može očekivati izlasak nove generacije? Ono, otprilike rečeno...
I isplati li se čekati da izađu pa da se nabavi nešto iz 6xx generacije? Ono, cijena bi se trebala nešto osjetno spustiti?
ova gtx780 je taman za mene, malo nvidie za promjenu
GTX 780 izgleda kao puna šaka brade. Sve ispod nje je po meni previše osakaćeno, šteta.
pa nije bas osakacena ova 770 je malo nabildana 680 a i iskreno nista ti jace netreba od potonje za sada na ful hd ;)
tako da ako uzmes 770 si miran barem 2 godine na high , very high postavke reze koje sam naveo..
recimo mi koji imamo 680 se neisplati prec dok na 780 vec da i tu ces e po ovim speckama vijdet pomak ;)
Kad bubu rudarile jednako brzo kao i HD, ja uzimam odmah dvije.
Mislim da će od 'nove' serije najzanimljivije biti GTX 780 i GTX 760Ti. GTX 780 će bit nešto slabija od Titan, ali zato do 400$ jeftinija.
GTX 760Ti će bit još primamljivija za širu publiku, hardverski jako slična GTX770 odnosno GTX 680, a očekivana cijena je samo 300$. Jedini problem je što se još ne zna točni datum izlaska, ali očekuje se tokom ljeta. Ako bude prema planiranom, imat ćemo performanse jedne GTX680, uz nižu potrošnju i zagrijavanje za svega 300$, cca. 2400kn u najgorem slučaju.
Šta mislite koliko bi mogla koštati gtx780? Ufff kad bi bila oko 4500-5000 mogla bi se cak i ubosti hehe
Gledaj cijene u dolarima, ostavi istu cifru ali sa valutom u eurima, dodaj oko 15%.
Samo me zanima koji su mi hobbiti dali tri TD-a, nista nisam slagao, bavim se coin rudaranjem, tj. ne igram nikako, nvidia je pljuga u tome, amd ih ubija, da se poprave stavio bih nvidiu u razmatranje.
Boze sacuvaj kojih likova ima na ovome forumu.
600€ x 7.5 = 4500kn + (4500x0.15)= 5175 kn . Dosta