Slažem se,prva opcija.
Da ti taj i7 doista treba,već bi uzeo kombinaciju sa njime-ne bi nas pitao.
Slažem se,prva opcija.
Da ti taj i7 doista treba,već bi uzeo kombinaciju sa njime-ne bi nas pitao.
Prva opcija.
Čudno da mu ti to preporučaš s obzirom da si uspio doći u situaciju gdje te i5 bottlenecka.
Upravo sam kontaktirao ADM i čini se da nemaju verziju grafičke kartice GTX 670 Windforce sa 3X ventilatora(koju sam naveo u anketi u prijašnjem postu) nego samo sa 2 ventilatora.
U tom slučaju bih vas molio za savjet da li uzeti i5 3570k i GTX 680 Windforce ili i7 3770k i neku GTX 670 karticu koja je dostupna u ADM ponudi(vaša preporuka).
ja bi uzeo i7 i msi gtx 670 power edition koja je tvornički overclockana te u rangu 680
Prva opcija.
Čudno da mu ti to preporučaš s obzirom da si uspio doći u situaciju gdje te i5 bottlenecka.
Druga je prica to, u mene su ipak dvije grafe, i to clockane.
Upravo sam kontaktirao ADM i čini se da nemaju verziju grafičke kartice GTX 670 Windforce sa 3X ventilatora(koju sam naveo u anketi u prijašnjem postu) nego samo sa 2 ventilatora.
U tom slučaju bih vas molio za savjet da li uzeti i5 3570k i GTX 680 Windforce ili i7 3770k i neku GTX 670 karticu koja je dostupna u ADM ponudi(vaša preporuka).
ak imaš para na bacanje onda se razbacaj i isprsi kešom pa uzmi drugi proc i prvu grafu
ja sam uzeo i5 3570k i plavog safira 7850 1gb štok. pretpostavljam da bum još zadovoljniji neg sad kad je kloknem DAMI MAJNKRAFT MOŽE U 60 FPSA SA SONIK ŠEJDERIMA I OPTIFAJNOM.
ja bi uzeo i7 i msi gtx 670 power edition koja je tvornički overclockana te u rangu 680
Kontaktirao sam ADM i kažu da će GTX 670 Windforce 3X doći za oko 10-tak dana jer je trenutno dostupan samo GTX 670 Windforce 2X (2 ventilatora). Jeli GTX 670 Windforce 3X bolja od MSi GTX 670 Power Edition i isplati li mi se čekati?
ja imam 670 oc edition windforce x3, bolja je ova msi par %..sada dal ti se isplati il ne to sam odluči..tvoji novci - tvoj izbor
Kontaktirao sam ADM i kažu da će GTX 670 Windforce 3X doći za oko 10-tak dana jer je trenutno dostupan samo GTX 670 Windforce 2X (2 ventilatora). Jeli GTX 670 Windforce 3X bolja od MSi GTX 670 Power Edition i isplati li mi se čekati?
evo, pročitaj review pa vidi dal ti se sviđa. uz to msi daje 1 god. garancije više što nije za baciti
Giga je malo bolja klokerica...sta se tice hladnjaka tu su negdje jednino sta ti je i kolega rekao imas 3 godine garancije sa msi...
uglavnom koju god uzmes neces pogrijesit, jucer sam dobio msi 7970 lightning i odusevljen sam...
evo tu imas gigu i msi..
http://www.zagria.hr/index.php?route=product/category&path=15_28_30&sort=p.price&order=DESC
evo ti i review jedan cisto da vidis koja je razlika u klokanju po meni ja bi msi radi gare obzirom da su mi dvije 7950 rikle u roku 2 tjedna a nis nisam prcko...
http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_670_Power_Edition/31.html
pozz, ima problema sa svojom gtx 660 ti phantom, točnije sa driverima. dok igram bf3 (jbg trenutno je samo to opterećuje) nakon nekog vremena display driver stopped working.. to se javilo pred par dana a dosad nije bio problem. ništa nije novo na kompu, možda se igrom slučaja prije nije dešavalo. prijatelj imao sličan problem sa svojom gtx 670 i asus maximus v pločom, prebacivanjem slota na pcie 2.0 problem je bio rješen.. da probam isto ili?
Ili ju probaj malo downclockati/povećati napon ako možeš kao privremeno rješenje dok ne izađu stabilniji driveri za karticu? Ako to ne upali, prebaci na drugi utor pa probaj.
idemo ovak jucer mi stigla fantomka 670 kako nariktam da mi radi adaptive vsync? i zasto je on u principu dobar..
vjerujem da to pise u ovoj temi ali tolko strancia i postova ima da nemam volje sve to procitat...
idemo ovak jucer mi stigla fantomka 670 kako nariktam da mi radi adaptive vsync? i zasto je on u principu dobar..
vjerujem da to pise u ovoj temi ali tolko strancia i postova ima da nemam volje sve to procitat...
U driverima pod 3D settings imas na dnu. On radi tako da se pali samo kada framerate prelazi frekvenciju monitora, umjesto da je stalno upaljen, na taj nacin ne utjece negativno na performanse.
U driverima pod 3D settings imas na dnu. On radi tako da se pali samo kada framerate prelazi frekvenciju monitora, umjesto da je stalno upaljen, na taj nacin ne utjece negativno na performanse.
to znaci da u igri vsync mora biti off, te preko drivera forsiram adaptive vsync?? znaci da teoretski ja mogu imat 100 frejmova a da nema tearinga?
to znaci da u igri vsync mora biti off, te preko drivera forsiram adaptive vsync?? znaci da teoretski ja mogu imat 100 frejmova a da nema tearinga?
Tearinga uvijek ima kad je broj sličica veći nego frekvencija osvježavanja ekrana. Ako imaš 120Hz monitor onda sve do 120fps nećeš imat tearinga. U igrama drži vsync off a u driverima forsiraj Adaptive na sve aplikacije. Ima ih par koje još ne funkcioniraju dobro, al malo ih je.
kako ti se cini u odnosu na 7970?
kako ti se cini u odnosu na 7970?
nisam imao tolko vremena.. jucer u 19h sam si to sve porikto gledo sam kup uefa... i tak to..
danas sam na poslu od jutra do 20h pa kada dodem doma cu malo detaljnije usporedit..
ali vidio sam bf3 cini mi se da je tu gtx 670 nesto bolja ali to je zanearivo par frejmova na ultra postavke..
heaven je hd 7970 puno jaca stock na stock.. mislim da je nekih 500 bodova razlika
dok u 3dmarku 11 je gtx 670 nesto bolja.. to je to sto sam stigao vidjet e da mw3 radi identicno
ali malo mi se cini ostrija slika na hd 7970 tj ko da je contrast bolji :( to je samo onak na prvu...
definitivno je asusovka tisa u opterecenju dok u idleu se ne cuje niti jedna.. potrosnja ide na stranu gtx 670 sto je logicno ipak je to 2 x 6 vs 2 x 8 pin
ajde je klokaj na stock vrijednosti od 680gtx pa kad ces moc postaj reze tu ;)
jel mora to ic jos gore s obirzom na tvoju trenutnu rezu koji si napisao u postu...
ajde je klokaj na stock vrijednosti od 680gtx pa kad ces moc postaj reze tu ;)
jel mora to ic jos gore s obirzom na tvoju trenutnu rezu koji si napisao u postu...
recimi na koje vrijednost pa cu nastojat tako napraviti..
Što želite od testova?? f1 2012 mi radi identično tj imam 2 frejma bolji min fps na stock postavkama nego sa hd 7970
Gpu 1006 Memory 1502 i Boost 1059 ;)
moze i F1 tj bilo koju igru ti se da ubaci tranu... a mozes i pokoju PhysX igru
Gpu 1006 Memory 1502 i Boost 1059 ;)
moze i F1 tj bilo koju igru ti se da ubaci tranui... a mozes i pokoju PhysX igru
cek pa moja je default na tim postavkama tj boost je 1085 sve ostalo je isto
http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-670-test-review,3217-4.html
bate kako mali PCB, a masivni hladnjak ima 670 phantom
Najmanji pcb od 670gtxica.. a dere ko velika :)
LOL PCB je manji od 7850.
Mogu zamisliti ugradnju jednog arctic cooling Accelero Xtreme 3 na tako mali PCB.
LOL PCB je manji od 7850.
Mogu zamisliti ugradnju jednog arctic cooling Accelero Xtreme 3 na tako mali PCB.
a cemu? i ovako je dosta tiha i hladna, a vjerovatno bi strgo pcb :)
a cemu? i ovako je dosta tiha i hladna, a vjerovatno bi strgo pcb :)
Dovoljno je tiha i hladna, no npr. da netko krene stavljati takav cooler gore, puko bi PCB :-).
Najmanji pcb od 670gtxica.. a dere ko velika :)
Pa kad sam ja isao kupit svoju covjek mi izvadi kutiju i ja podignem i kazem da unutra nema kartice,e lagana ko pero.Stvarno sam mislio da je prazna kutija.Btw toxic drago mi je da si dosao do nje,pozz
Pa kad sam ja isao kupit svoju covjek mi izvadi kutiju i ja podignem i kazem da unutra nema kartice,e lagana ko pero.Stvarno sam mislio da je prazna kutija.Btw toxic drago mi je da si dosao do nje,pozz
a slušaj nasprem asus hd 7970 koja tezi nesto vise od kilu ova je pero :)
a slušaj nasprem asus hd 7970 koja tezi nesto vise od kilu ova je pero :)
bas pero da,imao sam tf3 tako da je ova mini mi za nju haha ajde neka si ti nju dobio kad si tako zelio
pozz, ima problema sa svojom gtx 660 ti phantom, točnije sa driverima. dok igram bf3 (jbg trenutno je samo to opterećuje) nakon nekog vremena display driver stopped working.. to se javilo pred par dana a dosad nije bio problem. ništa nije novo na kompu, možda se igrom slučaja prije nije dešavalo. prijatelj imao sličan problem sa svojom gtx 670 i asus maximus v pločom, prebacivanjem slota na pcie 2.0 problem je bio rješen.. da probam isto ili?
Ne mora biti,ali meni je na 6970 isto javljalo driver stoped working,dok nisam skužio da je to do temperatura...znači driver sam po sebi je kontrolirao vrtnju ventilatora na grafičkoj i nije dizao previše okretaje dok temperatura ne bi došla do ~ 83-85 stupnjeva i samo se ugasi i javlja tu poruku. Kad sam stavio od msi afterburner profil za vrtnju ventilatora,naravno nije se rušilo,jer temperatura nije dolazila do tih vrijednosti.
Ako nisi uspio riješiti do sada ovaj problem,probaj namjestiti vrtnju ventilatora u msi afterburneru i igraj bf3,ja mislim da je ona krivulja u redu,da ne trebaš mijenjati,pusti na defaultu pa vidi.