hoce li napajanje CORSAIR 400watt gurati ovo cudo....ssd,athlon quad core,4gb rama su jos u igri
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probaj pa javi
mislim da je minimalno preporuceno za nju oko 600w. a nisi ni napisao koji corsair 400w...
hoce li napajanje CORSAIR 400watt gurati ovo cudo....ssd,athlon quad core,4gb rama su jos u igri
Nažalost neće.
moj VX550 bi ubio boga u njoj
znaci jos troskova :// ...sutra sam recimo dogovorio razmjenu...ssd corsair 120gb dajem za tu grafu plus jos jedan hard dajem
nece ti biti dovoljno..preslaba struja na 12v railu za ovu graficku. uostalom, zasto ta grafa? stara je i dosta se grije...a da ne govorim da mozes bolje kupiti za vjerojatno isto novaca
edit: lol, brijem da te lik posteno zeli namagarciti... pa ta grafa dobrih 100€ vrijedi, mozda... a ti ju dajes barem 200€ vrijedan ssd
znaci jos troskova :// ...sutra sam recimo dogovorio razmjenu...ssd corsair 120gb dajem za tu grafu plus jos jedan hard dajem
Odgodi razmjenu , nemoj uzimat tu grafu , trosi ko vrag , stara je , grije se ...
nemam keš....pa je zamjena u igri...
Nemoj to raditi, omg, ta grafa ne vrjedi ni blizu ssd-a od 120gb. Bolje kupi HD 6850 novu za 900Kn sa 3 godine garancije . Nemoj mijenjat, koju grafu sada imas?
radije prodaj za 1000kn ssd pa kupi neku noviju rabljenu grafu... a bolju
evo ti mi daj 800 i nosi ssd :)....u paketu sa western digital blue 320gb hardom za 1000
Nemoj bit lud na tu zamjenu !
stavio bi oglas al nemam staža pa nemogu....ssd corsair F120,plus WD BLUE 320gb =1000kn
evo ti mi daj 800 i nosi ssd :)....u paketu sa western digital blue 320gb hardom za 1000
hvala na ponudi imam ssd :D
taj ssd je novi 850 kuna covjece... ta 295 vrijedi 800 900 max tu na bugu...
taj ssd je novi 850 kuna covjece... ta 295 vrijedi 800 900 max tu na bugu...
ja bi ipak radije taj ssd, nego tu grafu...
Istina... nije los ni grafa dan danas... al gara ispred svega...
Probaj preko Njuške prodat SSD pa si kupi grafu.