Nvidia Fermi info zaključana tema

poruka: 3.061
|
čitano: 430.785
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Nvidia Fermi info

Dakle sudeci po zadnjim reakcijama ljudi ovdje sa foruma, tj onih koji ih imaju izgleda da FAIL ipak nije bas tako velik, nego cak i da je to dosta solidna kartica sta se tice performansi i (ne)zagrijavanja. Znaci ostaje nam jos problem odbavljivosti i naravno cijene...e kad se to lijepo rijesi, pa opet krene snizavanje cijene jedne pa druge starne...uff, jedva cekam, onda idem u shopping i ja.

17 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

Dakle sudeci po zadnjim reakcijama ljudi ovdje sa foruma, tj onih koji ih imaju izgleda da FAIL ipak nije bas tako velik, nego cak i da je to dosta solidna kartica sta se tice performansi i (ne)zagrijavanja. Znaci ostaje nam jos problem odbavljivosti i naravno cijene...e kad se to lijepo rijesi, pa opet krene snizavanje cijene jedne pa druge starne...uff, jedva cekam, onda idem u shopping i ja.

Kako si to zaključio iz onog grafa gdje GTX470 ima 61°C, a 5870 ima 30°C?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
protjeran

Sve u svemu jako usporedivi graf sa onim od radeona HD4870(x2) ili HD4850(x2) starog 55nm procesa.. Ide od 62 do 92°. Kad se još OC-aju..Izlanuo se

sticky boredom with a book:S
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
miki1981 kaže...

Očito je da misli da micromanove load temperature u igrama.

everybody lies
16 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
naxeem kaže...
miki1981 kaže...

Očito je da misli da micromanove load temperature u igrama.

Ja nigdi nisam napisal 61°c več 75°c,a vent na 60%.

I'll be back
16 godina
protjeran
Nvidia Fermi info

Kad će review?

Diabolic, I’ll supply the higher wattage via fibre optic wire, Until you acquire some kinda knowledge.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info
Pa,microman je rekao da testovi dolaze danas.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info
Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 20:44 (P4k1).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

Evo dečki željeli ste usporedbu i dobili ste usporedbu.Nažalost nisam imao dovoljno vremena da testiram na FulHD rezoluciji,al u narednih par dana ču i to učiniti.

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/duel-gtx470-vs-hd5870microman/54195.aspx?page=0&jumpto=936162&sort=asc&view=flat.

NEŠT MI NE RADI SA UREDI POVEZNICOM.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 20:46 (microman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nvidia Fermi info

Zotac priprema nereferentnu GTX 480

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
igy kaže...

Predobro izgleda hladnjak!

Bit će ovo zanimljivo ljeto Smijeh

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
16 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

A sta san van ja reka. TriSlot je novi Dual Slot.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

još će tribat počet proizvodit duže matične sa većim razmakom između PCI utora

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

0 0 hvala 0
15 godina
naxeem kaže...
miki1981 kaže...

Ponajvise iz micromanovih postova, njemu ipak nekoliko i vjerujem, dok za ovu vecino prvih reviewa sto izlaze po netu...to nikad ne znas.

Naravno jako sam daleko od toga da bi kupio Fermi u bilo kojoj varijanti, samo sam sada mišljenja da ipak nije to baš tako ogroman fail u vezi temp i performansi kao što sam mislio prije. I dalje ostaje dobavljivost i cijena, ali to sam i napisao. A zadnja izjava da idem u shopping...fali onaj dio - po neku meni uvijek dražu ATI-cu. Naravno pod uvjetom da se nešto jako ne promijeni u korist Nvidie. Jer osobno oduvijek preferiram ATI, čisto subjektivo, jer nikad ni jednu grafulju nisam iskorištavao do kraja, pa tako ni sadašnju a neću vjerojatno ni buduću, tako da mi neke manje razlike niš ne znače i ako su mi cijenom i performansama odredjena ATI i Nvidia grafe približne onda ja uvijek kupujem ATI, barem do sad.

16 godina
Nvidia Fermi info

Mene samo brine što će trislot ovim tempom postat standard.

Iskreno briga me za aftermarket GTX480, referentna je strašno neisplativa i dosta veliki overkill. Ako već planiraju nešto pametno radit onda neka dođe nereferentna GTX470 po nižim cijenama ili GTX 480 Core 512 sa takvim hladnjacima, sve drugo je po meni promašeno - ta nereferentna GTX480 će bit po cijeni ko HD5970, a definitivno joj ne može parirat, sa druge strane već se sad polako počinje ponovo osjećat blagi pomak ATI cijena prema dole, morat će i nVidia razmislit o tome.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ni meni se ne svidja ideja o trislot grafama...

Jest da je to više subjektivno, ali ne svidja mi se to. Ja koristim SLI i CFX samo kod nekih testiranja ili rijetko kod specifičnih poslova, u običnom radu nikad, ali svejedno mi se ne svidja ta ideja, A pogotovo što će kad polako trislot postane standard sigurno izaći i poneka quadslot kartica, pa tko hoće najjače pa u nekom punom sli-u ili CFx -u morat će kupit rack, jer kućišta više neće bit dovoljno visoka...

Ma dobro, pretjerujem, ali ne svidja mi se di to ide.

15 godina
neaktivan
igy kaže...

Totalna brutala.....sve vise mi se svida Fermi...da...da.. Cool

P.S.

Trislot -> e to mi se bas i ne svida Šutim

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 12:21 (win32).
16 godina
Nvidia Fermi info

Valjda Tripleslot a ne trislot lol

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Isti jarac...zna se o cemu je rijec.

Smatraj "trislot" prevedeno na nas jezik i to je to, sto u biti i je... Belji se

P.S.

Miky1981, Rhodin i ostali -> nije "trislot" vec "tripleslot"....eto, tek da znate i da ne bi bilo "nisam znao"! Namigiva

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 12:42 (win32).
15 godina
neaktivan
win32 kaže...

Smatraj "trislot" prevedeno na nas jezik i to je to, sto u biti i je... Belji se

tri-utorski Belji se

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
15 godina
win32 kaže...
Fake_Alert kaže...

P.S.

Miky1981, Rhodin i ostali -> nije "trislot" vec "tripleslot"....eto, tek da znate i da ne bi bilo "nisam znao"! Namigiva

Istina, vjerojatno bi bilo ispravno triple slot, ali meni je trislot ljepše, kraće...šta ja znam, iako si u pravu, triple slot je ispravno.

win32 -> nije "Miky1981" vec "miki1981"....eto, tek da znate i da ne bi bilo "nisam znao"! Namigiva

Šala mala naravno. uglavnom hvala na ispravku.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 12:46 (miki1981).
16 godina
neaktivan
tro-utorski,ukratko: ova gtx bi se donekle isplatila ako vam je potrebna mini-Tesla za manje pare :)
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...
win32 kaže...

tri-utorski Belji se

Hm...zanimljiva rijec....uvazavam je! :)

miki1981 kaže...
win32 kaže...
Fake_Alert kaže...

P.S.

Istina, vjerojatno bi bilo ispravno triple slot, ali meni je trislot ljepše, kraće...šta ja znam, iako si u pravu, triple slot je ispravno.

win32 -> nije "Miky1981" vec "miki1981"....eto, tek da znate i da ne bi bilo "nisam znao"! Namigiva

Šala mala naravno. uglavnom hvala na ispravku.

NHF "miki1981".....trislot je zakon! Kakav "Tripleslot", pricamo po "naski"....kaj ne!? :))))))

pod009 kaže...
tro-utorski,ukratko: ova gtx bi se donekle isplatila ako vam je potrebna mini-Tesla za manje pare :)

Prihvaceno i "tro-utorski"! Smijeh

OK, sada idemo malo u OT.....ali morali smo dogovorit kako se zove taj "novi standard"! Namigiva

No malo nesto citam po netu i tako i bas me zanima kako ce se razvijati situacija sa cijenama kod tog Fermi-a.......cini se jako zanimljiva graficka!

No samo neka se te graficke vec jednom pocnu masovno "stancat"...i da cijena padne dolje pa da vidimo sta ATI kaze.....i da mi krajnji korisnici budemo zadovoljni i proizvodom i cijenom.

Fermi pati od onih "djecjih bolesti", no sve ce to doci na svoje kroz neko vrijeme....bar se nadam!

15 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

Moj frend ima ove GTX 480 od ZOTAC-a. Ima ih tri komada unutra. Igra Crysis ide čak na 140 - 200 FPS (2560x1600). Inače je ovisnik od video igrama i takvim glupostima. Ma ATI Radeon radi samo "gamerske" grafičke kartice, no nVidia je uvijek bila najjača (ja sam neutralan nisam ni za ATI niti za nVidiu). Ma te ATI i GeForce kartice niš ne valjaju. Najbolja je nVidia Tesla S1070. Sa S1070 može dići Crysis preko 1000 FPS-a (2560x1600).

Novak na Bug Forumu

3 25 hvala 1
16 godina
Radon435 kaže...

Moj frend ima ove GTX 480 od ZOTAC-a. Ima ih tri komada unutra. Igra Crysis ide čak na 140 - 200 FPS (2560x1600). Inače je ovisnik od video igrama i takvim glupostima. Ma ATI Radeon radi samo "gamerske" grafičke kartice, no nVidia je uvijek bila najjača (ja sam neutralan nisam ni za ATI niti za nVidiu). Ma te ATI i GeForce kartice niš ne valjaju. Najbolja je nVidia Tesla S1070. Sa S1070 može dići Crysis preko 1000 FPS-a (2560x1600).

fejspalm

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
17 godina
Radon435 kaže...

Je li ? Taj tvoj frend valjda je zet od direktora HEP-a ? Mora da ima ugovor o izvozu sirovine za neku toplanu... Ajde lijepo odskijaj...

15 godina
neaktivan
Radon435 kaže...

jesi ti svjestan šta si reka

17 godina
Radon435 kaže...

I tada je majka nakon priče za laku noč rekla: "nvidia the way it's meant to be played"! LOL

17 godina
neaktivan
Radon435 kaže...

Koje kemijske supstance koristite ti i tvoj frend?

World championships: 7, GP started: 254, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,379
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 13:35 (F1-IVO).
16 godina
F1-IVO kaže...
Radon435 kaže...

....

Koje kemijske supstance koristite ti i tvoj frend?

Kaj i ti bi malo? Nego zanima i mene Nevinašce

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice