NVIDIA Blackwell 50xx izdvojena tema

poruka: 3.910
|
čitano: 476.520
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: NVIDIA Blackwell 50xx
Ma bez sekiranja. Zna se da nvidija ima najbolje drivere i to će ispolirati odmah.
Moj PC  
0 0 hvala 0
19 mjeseci
NVIDIA Blackwell 50xx

Doom poslao 5000 seriju u Dark Ages. Ko ima 9070 non xt, dajte u zamjenu za 5080. Čist da probate RT malo. 

Timo: "...samo neinformirani krajnji korisnik moze kupiti AMD proizvod, za igranje"
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 23:26 (Inochulum).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Igrat Doom(doslovno closed arkadnu pucačinu) ispod 100fpsa koji izgleda isto ko i zadnja dva nije za nikog win. To mora letit i na mid endu preko 150. Jel Dev ili Nvidia shit ovdje nebitno.

5080 je bolja od 9070xt onoliko koliko je skuplja. Govorim iz prve ruke.

Do sada sve što sam testirao je oko 15 do 20% brže plus oc. RT i DLSS neću ni spominjat.

Ovo s Doomom je teška flopčina drivera, budući da ga još daju u bundleu s karticama od 1.5. 5080 ima na svim postavkama isti fps. It ok

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Poruka je uređivana zadnji put danas u 9:27 (DarthMarkus).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Mislim da se u ovom novom Doom-u ne može isključiti RT, zato je FPS nizak za sve kartice...vjerovatno je development bio lakši zbog toga jer nisu morali ručno štimati "obični" lightning.

Mislim da su preuranili sa tim eksperimentom, trebali su to odgoditi za slijedeći doom (ili čak za drugi slijedeći). Doduše ta odluka je vjerovatno pala prije neke 4 godine kada je započet razvoj...mislili su da će RT biti mnogo manji udar na gpu-ove 4 godine iz budućnosti...WRONG hehe

Poruka je uređivana zadnji put danas u 9:41 (AFARON).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Dolazimo do zaključka da je sve smeće i prodaju nam maglu. Neki manje, neki šleperima u naša žedna usta. 

Moj PC  
5 1 hvala 0
3 godine
DarthMarkus kaže...

Ovo s Doomom je teška flopčina drivera, budući da ga još daju u bundleu s karticama od 1.5. 5080 ima na svim postavkama isti fps. It ok

I ja čekam da mi na Kia Stonic 1.4 konačno stave nove drivere, pa da mi automobil poleti, ali nikako, baš su kerovi. 

Očekujem 100 Ks na 2000 okretaja.

合気道家 - Yondan
13 godina
AFARON kaže...

Mislim da se u ovom novom Doom-u ne može isključiti RT, zato je FPS nizak za sve kartice...vjerovatno je development bio lakši zbog toga jer nisu morali ručno štimati "obični" lightning.

A ja mislio da AMD ne moze RT uopce, kaze Stjepanj da to ide samo na NV, kako onda NV gubi od duplo jeftinije kartice. Ma sigurno AMD masoni namjerno sjebali igru da oblate svete zelene

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
16 godina
Zaporožac kaže...
DarthMarkus kaže...

I ja čekam da mi na Kia Stonic 1.4 konačno stave nove drivere, pa da mi automobil poleti, ali nikako, baš su kerovi. 

Očekujem 100 Ks na 2000 okretaja.

Moj 9 god stari SUV jer jucer dobio poziv da dodjem u ovlasteni servis na dobrovoljni besplatni software update, navodno su optimirali rad motora, ispusnih plinova , ekologia.., zato nikad ne raci nikad.  Naravno da necu ici. Dobar OT

17 godina

Nisi lud kolega, to bi ti bio downgrade 

Dobrodošao ko poziv za vojsku

19 mjeseci
DarthMarkus kaže...

5080 je bolja od 9070xt onoliko koliko je skuplja. Govorim iz prve ruke.

Do sada sve što sam testirao je oko 15 do 20% brže plus oc. 

Ove dvi izjave ti nisu baš kompatibilne s obzirom da je skuplja 40, a brža 15%... osim u nekim igrama gdje niije uopće brža 

Timo: "...samo neinformirani krajnji korisnik moze kupiti AMD proizvod, za igranje"
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice