Evo ovdje se vide fine razlike u korist RT s druge strane fine su razlike u frejmovima na stetu RT-a :)
Evo sastavio sam dvije u PS-u. Kvaliteta je maximalna i to .png 3166 KB je slika.
Offtopic: Upute za kako sastaviti dvije ovakve slike u Photoshopu.
1. Obje otvoriti u PS-u i zapamtiti rezoluciju (u konkretnom primjeru slika je 980 x 551)
2. Na prvoj od slika odabrati opciju Image -> Canvas Size i onda u dijaloškom obliku uduplati 551 rezoluciju koja iznosi 1102px i klikniti na strelicu prema gore. U opciji Height ukucati 1102 a umjesto centimetara treba odabrati pixele. Stvorila se nova slika gdje je gornja polovica prva slika a u donjoj polovici prazan prostor.
3. Na drugoj slici stisnuti CTRL+A (odaveri sve) pa na (CTRL+C) kopiraj i onda se vratiti na prvu sliku i stisnuti CTRL+V (zalijepi) pa alatkom Move Tool (V) [prva odozgo od svih alatki) uzeti drugu sliku i povući je dole. Uklopiće se sama do u pixel osim ako niste vodilice postavili.
4. Snimiti kao .png (OBAVEZNO) i isključiti kompresiju. (Preporuka je da se koristi .png za sve od Instagrama do Facebooka i Vibera, ako koga detaljnije zanima neka pita ali ne u ovoj temi)
To je to. Gornja slika je tvoja lijeva a donja je slika tvoja desna.
Uređivano: Donja slika je sa RT-om i detalje koje sam ja zapamtio (na starom NEC monitoru, Dell-ovi Ultrasharpovi sa IPS-om su mi u radnoj sobi) u gornjem desnom uglu gdje se grana odlomila na sredini debla se vidi crvenkasto-smeđa boja za razliku od non RT slike koja to nema. Isto tako sa lijeve strane slike gdje su one željezne plohe vidi se dosta detalja u RT slici. Isto tako sredina u prolazu ima malo više detalja radi tog RT.
Možda nije najbolji primjer ali eto.. lijepo i to što je kolega pokazao. Mislim koga zanima.