NVIDIA Ampere 30xx izdvojena tema

poruka: 11.274
|
čitano: 1.884.686
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: NVIDIA Ampere 30xx
hahhaajaads kaže...
3dfx kaže...
hahhaajaads kaže...

Pa i dere, 6800XT je jaca od RTX 3090 u 1080p, znaci za competitive gamere dusu dala, i trunku je iza na 1440p, a s obzirom da su 85%+ svjetske populacije na 1080p monitorima... A za drivere kak znas da ne valjaju ? 5000 serija je imala probleme jer nije bila cistokrvna RDNA arhitektura nego mix sa GCNom, iako za RTX kartice jos gledam ljudi imaju problema.

daj molim te kakav 1080p, pa valjda se GPU performanse mjere na 4k ili vise, gdje je minimalan utjecaj procesora

Pa eto mjeri se u 1440p, gdje je 6800XT bolja od RTX 3080. Jedina je stvar sta ima tisuce i tisuce ljude koji ce kupovat top end kartice za 1080p.

Ova slika je dovoljna...

Nvidijasi na aparatima, da jedan proizvodjac bicikla prestigne RTX 3090 i to jos sa grafickom koja nije najbolja, kad dodje 6900xt pomest ce pod za rtx 3080 i 3090 zajedno 

editeditediteditedit

edit

edit

U svim igrama koje podrzavaju DLSS ali apsolutno svim AMD je trenutno nebitan(pazi cak je i 2080s brza od 6800xt\ sorry i 2600s s RT na ON ) a tamo gdje nema DLSS-a rezultati su od naslova do naslova...

Tko place? 

Inace krivo mi je sto sada i ja ispadam papak jer ovako se sigurno ne zelim razgovarati ali moram jer su pojedinci  usrali Amper temu s paper laucnh  shemama (vidim kako se vratilo i to u jos gorem obliku) + vratilo se onos s vramima jer hebeno je tesko kada na 1440p vodis a imas 16gb vrama i dodes na 4k i  onda odjednom gubis i to bez DLSSa

Bnet: mNik987#2148
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2020 16:44 (toxic).
11 godina
toxic kaže...
hahhaajaads kaže...
3dfx kaže...
hahhaajaads kaže...

Pa i dere, 6800XT je jaca od RTX 3090 u 1080p, znaci za competitive gamere dusu dala, i trunku je iza na 1440p, a s obzirom da su 85%+ svjetske populacije na 1080p monitorima... A za drivere kak znas da ne valjaju ? 5000 serija je imala probleme jer nije bila cistokrvna RDNA arhitektura nego mix sa GCNom, iako za RTX kartice jos gledam ljudi imaju problema.

daj molim te kakav 1080p, pa valjda se GPU performanse mjere na 4k ili vise, gdje je minimalan utjecaj procesora

Pa eto mjeri se u 1440p, gdje je 6800XT bolja od RTX 3080. Jedina je stvar sta ima tisuce i tisuce ljude koji ce kupovat top end kartice za 1080p.

Ova slika je dovoljna...

Nvidijasi na aparatima, da jedan proizvodjac bicikla prestigne RTX 3090 i to jos sa grafickom koja nije najbolja, kad dodje 6900xt pomest ce pod za rtx 3080 i 3090 zajedno 

editeditediteditedit

edit

edit

U svim igrama koje podrzavaju DLSS ali apsolutno svim AMD je trenutno nebitan(pazi cak je i 2080s brza od 6800xt\ sorry i 2600s s RT na ON ) a tamo gdje nema DLSS-a rezultati su od naslova do naslova...

Tko place? 

Inace krivo mi je sto sada i ja ispadam papak jer ovako se sigurno ne zelim razgovarati ali moram jer su pojedinci  usrali Amper temu s paper laucnh  shemama (vidim kako se vratilo i to u jos gorem obliku) + vratilo se onos s vramima jer hebeno je tesko kada na 1440p vodis a imas 16gb vrama i dodes na 4k i  onda odjednom gubis i to bez DLSSa

U svim igrama ? Mislis u sve 4.5 igre ? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2020 16:46 (hahhaajaads).
16 godina
Minneyar kaže...

HC, ADR i Riot na aparatima

TLDR; 

6800 neisplativa pored 3070 8GB s obzirom na 80 USD veci MSRP;

6800 XT na 1440p = 3080, na 4k gubi. SAM je gimmick, +5% performanse i to samo uz najnoviji AMD procesor, i dobit ce ga i NVIDIA i to ce raditi sa svim procesorima. Rage mode također gimmick. Plus nedostatak DLSS i znacajno losiji RT. Teoretski 50 USD manji MSRP, al to cemo vidjet kakva ce bit realna situacija, a ionako se po svemu sudeci isplati doplatiti tih 50 za NVIDIU.

Bas mi tesko pada biti korisnik EOL smeca od kartice RTX 3080 

Da svakako, ili javi se za godinu dana kad se ekipa počne masovno rješavat navedene grafe.

https://forum.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/nvidia-ampere-30xx/265501.aspx?page=202&jumpto=6233088&sort=asc&view=flat

AMD,........is that Epyc or what?
16 godina
hahhaajaads kaže...
toxic kaže...
hahhaajaads kaže...
3dfx kaže...
hahhaajaads kaže...

Ova slika je dovoljna...

editeditediteditedit

edit

edit

Tko place? 

U svim igrama ? Mislis u sve 4.5 igre ? 

U svim

nego ne znam kako su ovo izveli (igra ne podrzava dlss sluzbeno) ali moglo bi tebe zanimati...

ocekujem te uskoro s Nvidia 2 serijom ili 3 serijom... konvertirat ces se

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2020 16:56 (toxic).
9 godina
Minneyar kaže...

HC, ADR i Riot na aparatima

TLDR; 

6800 neisplativa pored 3070 s obzirom na 80 USD veci MSRP;

6800 XT na 1440p = 3080, na 4k gubi. SAM je gimmick, +5% performanse i to samo uz najnoviji AMD procesor, i dobit ce ga i NVIDIA i to ce raditi sa svim procesorima. Rage mode također gimmick. Plus nedostatak DLSS i znacajno losiji RT. Teoretski 50 USD manji MSRP, al to cemo vidjet kakva ce bit realna situacija, a ionako se po svemu sudeci isplati doplatiti tih 50 za NVIDIU.

Bas mi tesko pada biti korisnik EOL smeca od kartice RTX 3080 

Apsolutno nisam na aparatima i slažem se sa svime što si napisao. 6800xt teško razočaranje. 6800 smo znali da je razočaranje i prije benchmarka.

Uglavnom sad nakon 6800xt faila stvarno mislim da ce i 6900xt failat :/

Jedino na cemu i dalje stojim je da je 3080 poluproizvod i mrtva kartica bez prave pozicije. Samo što je 6800xt još mrtvija i još neisplatljivija.

Neću ni spominjati da je ovo vec sada veci paper launch nego nvidia izgleda + cijene su 800+ eura = F A I L

#YOLO
16 godina
NVIDIA Ampere 30xx

Ovo je jako dobar zakljucak po meni

https://www.techpowerup.com/review/amd-radeon-rx-6800-xt/41.html

I ne kuzim tko je konkretno iznenaden. 6800 XT je unutar +- 5% od 3080 u vecini naslova, vise na - strani kad i na -- strani kad je upaljen RT. To je po meni bilo skroz ocekivano. Medutim i dalje stojim iza toga da je PS5 i XSX API pod AMDom veci benefit nego DLSS, mozda ne ove godine, ali za 2-3 godine sigurno i zbog toga bi vise razmisljao o dobroj AIB verziji 6800 XT (ukoliko se moze nabavit za MSRP)...inace nema smisla jos ulijetavat u ovaj segment trzista kad cijene lebde, PS5/XSX jos nisu full isporuceni i to ce kocit AMD, a novih, pravih "next-gen" enginea sa 4K teksturama jos nema na vidiku...

Ova dva launcha su bas pokazala da korporativna spijunaza nije mrtva...i mozemo ocekivat 3060 Ti i nekakav 6700 XT model koji ce bacit 6800 na groblje.

P.S. Po meni tko planira na 4k@60 igrat iduce 3 godine se nece usrecit jos s nijednom od ovih grafa nazalost..

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2020 17:13 (Mitch).

4 0 hvala 0
16 godina
Mitch kaže...

I ne kuzim tko je konkretno iznenaden. 6800 XT je unutar +- 5% od 3080 u vecini naslova, vise na - strani kad i na -- strani kad je upaljen RT. To je po meni bilo skroz ocekivano. Medutim i dalje stojim iza toga da je PS5 i XSX API pod AMDom veci benefit nego DLSS, mozda ne ove godine, ali za 2-3 godine sigurno i zbog toga bi vise razmisljao o dobroj AIB verziji 6800 XT (ukoliko se moze nabavit za MSRP)...inace nema smisla jos ulijetavat u ovaj segment trzista kad cijene lebde, PS5/XSX jos nisu full isporuceni i to ce kocit AMD, a novih, pravih "next-gen" enginea sa 4K teksturama jos nema na vidiku...

Ova dva launcha su bas pokazala da korporativna spijunaza nije mrtva...i mozemo ocekivat 3060 Ti i nekakav 6700 XT model koji ce bacit 6800 na groblje.

1. za 2-3 godine ove kartice ce se ionako mjenjati i biti ce apsolutno nebitne za bilo kakvo mjerilio niti ce itko tih kartica sjetiti kao sto se sada nitko ne sjeca AMD Vege i slicnih kartica

2. DLSS djeluje sada a ne za 2-3 godine...

3. 6800 je vec sad groblje, zao mi je ali je tak

4. Koji launch? karticu ne mozes kupit

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2020 17:14 (toxic).
16 godina
toxic kaže...
Mitch kaže...

1. za 2-3 godine ove kartice ce se ionako mjenjati i biti ce apsolutno nebitne za bilo kakvo mjerilio niti ce itko tih kartica sjetiti kao sto se sada nitko ne sjeca AMD Vege i slicnih kartica

2. DLSS djeluje sada a ne za 2-3 godine...

3. 6800 je vec sad groblje, zao mi je ali je tak

4. Koji launch? karticu ne mozes kupit

Vec sam ti objasnjavao zasto DLSS je "too good to be true", a koristit ga kao proxy da igras 4k dok zapravo halas malo ljepsi upscale 1440p (koji ne radi svugdje, odnosno developeri moraju ukljucit dosta toga u API i generirat motion vectore). Mislim da ce se ti developeri ipak vise fokusirat na PS5 API i DX12U nego na DLSS trenutno ako pricamo o next-gen naslovima. Ako se fokusiraju na temporal antialiasing, onda ce i DLSS 3.0 dobiti boost od toga.

Takoder mislim da je DLSS 2.0 trenutno veci bonus karticama tipa RTX 2060 i 2070, nego sto je bonus Ampere seriji, a sto ce onda Nvidia napravit ce bit poslovna odluka - ili potpuno odhebat 2xxx seriju, ili odrzavat DLSS 2.0 kakav je. Ako planiras igrat igre koje su izasle sada ili prije i podrzavaju DLSS - okej ima smisla, ali ako cekas next-gen igre (tipa 2022.) koje ce dolazit s 3K, 4K i 8K teksturama - DLSS ovdje nema benefita jer ce opet koristit TAA.

Zato sam malo razocaran recenzijama 3080 i 6800 XT najvise zbog toga sto PS5 nije bitno slabiji od ovoga (kako sam ja ocekivao) pa da prisili developere da vise uposle timove sa DLSS, TAA i RT zadacima. Ovako ce se developeri rade zahebavat s koristenjem DualSense na PS5 i njihovim PS5 TAA apijem...

Npr. AC: Valhalla na PS5 drzi 4k@60, izgleda mrvu losije nego PC na tim postavkama, ali zato na PS5 ne pada u dinamickoj rezoluciji ispod 2800x1600, dok na PC ipak padne na 2560x1440 za neke zadatke. 1% low fps ili ti min fps je bolji na PS5....dakle opet je PS5 bitno optimiziraniji i valjda preferencija developera, makar imas vise memorije i TFLOPSa dostupno na PCu.

tl dr; PC ce i dalje patit, ne manje nego cak mozda i vise od istog console-port problema...slicno u magnitudi kao Android vs iOS. Imas jaci hardver i mogucnosti, ali opet developeri ce preferirat ono sto se prodaje bolje, a to je PS5. Hype oko 30xx i AMD 6xxx na koncu ipak nije dovoljan da malo vrati taj "console porting" nazad u balans prema PCu.

10 godina
protjeran
Meni niste jasni kako rtx 3080 neće biti dobar iduće 3 godine??
Itekako će biti dobar najzahtjeniji naslovi su izasli wd legion i ac vanhala i da to nisu naslovi za 144hz da odmah izbijem glupost iz glave.
U ponekim naslovima uključiš dlss i mir Božji.
Radeon je izbacio konkurentne kartice definitivno ali kod rt a padaju ocito njihova tehnologija nije jos usavršena. Svakako su kartice po cijeni oke ako gledamo cijene nvidije.
Ali s obzirom na sve fail ove smatram da amd ako ne spusti cijene imat će kupce jedino zagrižene fanove.
Ako ganjaš 2k kompetative i sp naslove ideš na 3070 čak i na 4k će povući većinu naslova medium high sigurno ali malo koji ultra.
Rtx 3080 je po meni najbolja kartica koju si gamer može dns kupit do 1000 eura i amen 3090 je za ekipu koji imaju viška džepu.
Amd fanovi šta sam ja srao po cijele dane??
Čekaj pošten bench, evo stigao je ajde sada mi jebi nanu naninu
3070 slabija od 6800 doslovno najviše 10 posto a košta 15 posto više temperature doduše nisam gledao i buku ali sumnjam da je hladnija
Bero
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Bero_ng95 kaže...
Itekako će biti dobar najzahtjeniji naslovi su izasli wd legion i ac vanhala i da to nisu naslovi za 144hz da odmah izbijem glupost iz glave.
Radeon je izbacio konkurentne kartice definitivno ali kod rt a padaju ocito njihova tehnologija nije jos usavršena. Svakako su kartice po cijeni oke ako gledamo cijene nvidije.
Ali s obzirom na sve fail ove smatram da amd ako ne spusti cijene imat će kupce jedino zagrižene fanove.
Ako ganjaš 2k kompetative i sp naslove ideš na 3070 čak i na 4k će povući većinu naslova medium high sigurno ali malo koji ultra.
Rtx 3080 je po meni najbolja kartica koju si gamer može dns kupit do 1000 eura i amen 3090 je za ekipu koji imaju viška džepu.
3070 slabija od 6800 doslovno najviše 10 posto a košta 15 posto više temperature doduše nisam gledao i buku ali sumnjam da je hladnija

Zato sto "next-gen" gaming doslovno znaci 4K nativan gaming bez DLSS gimmicka. Prije ces vidjet to nego 8K gaming i to je iduca faza prema kojoj idemo. A za to 3080 nije spremna, jedva je 3090, niti imas igara koje to jos koriste, izuzev Valhalle za pocetak...

6800 XT sa SAM opet u Valhalli u raw performansama ima 1% prednost nad 3080...

Dakle ja tvrdim, a mogu pokrpijepit cinjenicama, da ako development ide u ovom smjeru kojem ide, prije ces vidjet 3080 da na 4K padne u zaborav, nego sto je 1060 pala u zaborav na 1080p.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2020 17:50 (Mitch).
11 godina
Bero_ng95 kaže...

Ako ides na 2k ljudi ce prije birat AMD jer bolje skalira i opcenito ima bolje performanse u triple a igrama, eto ti pogledaj i 1080p.. AMD ubije i 3090tku a kosta duplo manje. Glavno da ti kao i svaki put pricas iz glave a nisi pogledao nista od reviewa nit prezentacije, kao sto si i nedavno pricao da je amd rekao na prezentaciji da je 5700xt rang rtx 2080, a nisi nista odgovorio jer si u krivu.

16 godina
NVIDIA Ampere 30xx

ja da mogu opet ne bih izabrao AMD ispred Nvidie u ovom trenutku

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2020 17:58 (toxic).
Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
hahhaajaads kaže...
Bero_ng95 kaže...

Ako ides na 2k ljudi ce prije birat AMD jer bolje skalira i opcenito ima bolje performanse u triple a igrama, eto ti pogledaj i 1080p.. AMD ubije i 3090tku a kosta duplo manje. Glavno da ti kao i svaki put pricas iz glave a nisi pogledao nista od reviewa nit prezentacije, kao sto si i nedavno pricao da je amd rekao na prezentaciji da je 5700xt rang rtx 2080, a nisi nista odgovorio jer si u krivu.

Netko tko ide na 2K nece slagat vise PC nego ce kupit PS5 ili XSX...matka je jednostavna

16 godina
NVIDIA Ampere 30xx

Mitch  DLSS nije gimick ali je bio u 1.0 ver. priije skoro dvije godine..

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
NVIDIA Ampere 30xx

Palit GeForce RTX 3070 GamingPro 8GB GPU za 550 funti, kupiti da ili ne? ako moze brzinski odgovor dok se ne prodaju, to je najjeftinija 3070

hvala!

sve prodane.....

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2020 18:16 (JuXo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Mitch kaže...
hahhaajaads kaže...
Bero_ng95 kaže...

Netko tko ide na 2K nece slagat vise PC nego ce kupit PS5 ili XSX...matka je jednostavna

uopće ne kužim odakle vadiš ovakve ideje i koja ti je logika. pa ja idem na 2k i slažem PC, kao i more drugih ljudi, šta nije jasno?

16 godina
Pa zasto dati 7k na PC kad mozes igrat PS5 za 3900?

Na 2K nema nikakvih razlika u peformansama i kvaliteti
10 godina
protjeran
NVIDIA Ampere 30xx

Svatko ima izbor pc ili konzola, konzola se uzima smatram samo radi naslova. Pc kvaliteta slike je druga dimenzija definitivno, zato i košta.

Bero
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pa gimmick je kako funkcionira. Kao netkom tko je radio physical computing prije a sad radim u primjeni te statistike u drugim podrucjima, vise me boli to sto nemamo nativan 4K i sto je Moores Law mrtav. U 2014 nisam sigurno mislio da cemo morati koristit deep learning za 4K i 300ppi gaming...
16 godina
Bero_ng95 kaže...

Svatko ima izbor pc ili konzola, konzola se uzima smatram samo radi naslova. Pc kvaliteta slike je druga dimenzija definitivno, zato i košta.

Pa pricamo o 2K. Ne vidim sto to konkretno PS5/XSX ne moze vrtit u 2K sa RT? Mislim ja sam PC masterrace, ali ne kuzim vas.

10.26 TFLOPSa je i matematicki vise nego dosta za to...pa i PS4 Pro roka 1080p maxano skroz...vise od toga ne ide. Zato za 2K i 2.5K nema smisla uzimat nesto bolje za PC od PS5 jer je rezultat na toj rezi identican.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2020 18:29 (Mitch).
11 godina
Mitch kaže...

Zato što se većini povraća od same pomisli na to da igraju igre tipa COD, BF, PUBG, Metro ili bilo nešto slično na kontroleru.

5 godina
NVIDIA Ampere 30xx

6xxx serija razočaranje ? Ne razumijem, performanse su apsolutno očekivane i razumne, sukladne najavljenima. Očekivati da AMD u prvoj generaciji RTa dostigne Nvidiu kojoj je Ampere već druga gen je nerazumno bilo. Meni je launch sasvim ok, pokazuje da imaju odličnu raw podlogu na kojoj mogu raditi dalje. Kolko sam vidio RT perf su bolje od Turinga.

DLSS ekvivalent ? Hajde to je moglo bit u nekom obliku već složeno, no hej, tek je DLSS 2.0 bio upotrebljiv.

Thumbs up od mene, keep up the good work.

Apoc
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Sve te igre koje si naveo PS4 i Ps5 imaju mouse i keyboard support...i to cak BT
11 godina
Apocalypso722 kaže...

6xxx serija razočaranje ? Ne razumijem, performanse su apsolutno očekivane i razumne, sukladne najavljenima. Očekivati da AMD u prvoj generaciji RTa dostigne Nvidiu kojoj je Ampere već druga gen je nerazumno bilo. Meni je launch sasvim ok, pokazuje da imaju odličnu raw podlogu na kojoj mogu raditi dalje. Kolko sam vidio RT perf su bolje od Turinga.

DLSS ekvivalent ? Hajde to je moglo bit u nekom obliku već složeno, no hej, tek je DLSS 2.0 bio upotrebljiv.

Thumbs up od mene, keep up the good work.

RT je bolji na Turingu.

https://eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2020-amd-radeon-rx-6800-and-6800-xt-review?page=5

9 godina
Mitch kaže...

ne mogu igrat za 3900 kn. Prva igra koju uzimam ajmo 600 kn. Drugo, di da spojim PS5, u šupak, pa mi projicira u stomaku? Trebam znači i dobar HDR TV ako se ne varam? Treće, hoćeš igrat online igre, ajmo ps plus plaćaj. 

Slažem se da je konzola generalno nešto jeftinija, ali te priće da za 3900 kn moug šta hoću možeš mačku o rep okačit

15 godina
Cansee kaže...
Mitch kaže...

ne mogu igrat za 3900 kn. Prva igra koju uzimam ajmo 600 kn. Drugo, di da spojim PS5, u šupak, pa mi projicira u stomaku? Trebam znači i dobar HDR TV ako se ne varam? Treće, hoćeš igrat online igre, ajmo ps plus plaćaj. 

Slažem se da je konzola generalno nešto jeftinija, ali te priće da za 3900 kn moug šta hoću možeš mačku o rep okačit

možeš se igrati za 3900 kn. digitalni PS5 je 3000 kn, jedna igra 600 kn i za ostatak godišnja pretplata 

https://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/playstation-plus/1-year-playstation-plus-membership-ps3-ps4-ps-vita-digital-code

na kojoj sad dobijaš hrpu PS4 hitova.

znači ta pretplata je i meni trn u oku kao i cijena igara koje ću kupvati na sniženju kao što kupujem i PC igre, ali cijene novih grafa na kojima igraš te portove su jebenica. nedam i točka. tko ih želi financirati neka navali.

ja si radije kupim GT7 za 600 kn koji ću peglati 3-4 godine i kojeg nema nigdje drugdje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2020 19:22 (forumaš).
15 godina
ibme74 kaže...
Mitch kaže...

Zato što se većini povraća od same pomisli na to da igraju igre tipa COD, BF, PUBG, Metro ili bilo nešto slično na kontroleru.

nisam istraživao ali brijem da ima više igrača na kontroleru nego na mišu i tipkovnicu, PUBG vjerovatno više igra na mobitelu nego na PC-u.

baš danas odigrao par partija BV na mišu i tipkovnici pa ugasio kad vidio lika na vrhu tablice 100/3. koja korist od miša i tipkovnice uz toliko varalica.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2020 19:38 (forumaš).
10 godina
protjeran
NVIDIA Ampere 30xx

Roki moj zato jer je best buy a recimo koliko ih ima i pc i konzolu??

Jednostavno je svatko kupuje za svoj novac sto zeli.

Sto se tiče kvalitete slike daleko su izrazeniji detalji i sjene na pc u.

Gledajući performanse rtx  on amd je cak napravio oke posao s obzirom kakve su performanse bile na nvidiji ali za te novce s obzirom da je razlika u cijeni mala radike biram opciju s boljim raytracingom.

Dobar posao definitivno ali u ovoj situaciji zaista moraš izabrat šta ti je bitnije malo veći fps ili rt .

Svaka čast amd u na founders verziji definitivno su tu bolje posao odradili naspram nvidije

Bero
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
NVIDIA Ampere 30xx

Ima li naznaka možda da će nešto od ovih naslova dobit podršku za DLSS jer kolega mi kvoca zadnjih dana kako već ne može imat 60fps lock na 4K telkaću... Godfall, AC Valhalla, MFS 2020?

EDIT: Asusica RTX3080 u pitanju..

ansha: Pomelo te
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2020 19:53 (Kaby).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kaby kaže...

Ima li naznaka možda da će nešto od ovih naslova dobit podršku za DLSS jer kolega mi kvoca zadnjih dana kako već ne može imat 60fps lock na 4K telkaću... Godfall, AC Valhalla, MFS 2020?

EDIT: Asusica RTX3080 u pitanju..

Kak ne moze imati lock, bas mora biti sve ultra ?

Kolko sam cuo Godfall ce dobiti podrsku ali ta igra ionako ne vrijedi pisljiva boba za ova dva naslova ne znam

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice