Nova grafička - da ili ne?

poruka: 4
|
čitano: 1.803
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen

Imam jedan PC

Procesor: DualCore AMD A4-5300 (3600MHz) koji ima integriranu AMD Radeon HD 7480D (512 MB) grafiku.

Matična: ECS A55F2-M3 (1 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)

RAM: 4GB DDR3-1333 memorije

PSU:450W

Pošto planiram kupiti novi monitor i to Full HD zanima me da li će mi integrirana AMD Radeon HD 7480D (512 MB) grafika biti dovoljna da za nesmetan rad na Full HD 1920X1080 rezoluciji?

Ono bitno je da se PC ne koristi za igranje već kao poslovno računalo (Office, Internet, Skype), te da nebude sporosti kada se npr gledaju videi na youtubu (nedešava se to sada, samo napominjem).

Ukoliko je ovo nedovoljno koju grafiku preporučavate? Nešto jeftino (jer se nikada neće igrati igrice ovdje) kao npr R5 230 ili Geforce 210 za oko 300kn?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Raditi će ti sve uredno sa trenutnom integriranom ali ne vidim zašto panika? Ako i ne radi zar je problem kupiti garfičku naknadno nakon što isporobaš novi monitor na trenutnoj? Pa nije zec pa da pobjegne.

Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina

Max. podrzana rez od te graficke je 2560x1600,mislim da ne bi trebao imat problema.

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
Re: Nova grafička - da ili ne?
XXX kaže...

Raditi će ti sve uredno sa trenutnom integriranom ali ne vidim zašto panika? Ako i ne radi zar je problem kupiti garfičku naknadno nakon što isporobaš novi monitor na trenutnoj? Pa nije zec pa da pobjegne.

Nema panike, samo pitam da budem siguran 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice