MSl HD 4670 (ADM)
- poruka: 39
- |
- čitano: 5.420
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Eh da uskladite procesore za početak?
Ajde brzo hodi ovamo
daj molim te napravi nesto tako, al top -10 ...tu bi ja sa svojojm downclocanom 7300gt asus-icom, bio medju prvima
, ovako nije fora
jel imaš neki drugi link, jer taj nikako da mi se otvori...
ili još bolje, koja je od ovih triju?
jel imaš neki drugi link, jer taj nikako da mi se otvori...
ili još bolje, koja je od ovih triju?
Ova pasivna se neda niš clockat i temp. su joj dosta visoke, druga je ok al joj je hladnjak prebučan. Savjetujem ti od Gigabyte-a novu 4670 s Zalmanovim hlađenjem.
http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=7091
Najbolja izvedba te kartice, da se super clockat, hladna je i tiha.
Hvala za ovo. Gledo sam po ADM-u al mi je ova promakla.
EDIT: Ipak neću kupovat u ADM-u. Kupovat ću uz to i monitor i još neke stvari pa bi starci to uzeli na čekove. Uzeo bi to u Ventexu al su mi na njihovoj stranici za oko zapele 2 verzije HD4670. VTX i Gigabyte koja je ista ko ova iz posta iznad. Kolko vidim VTX ima veći takt radne memorije (1750 MHz) od Gigabyteove (1600 MHz). Takt GPU-a je isti. Cijena je ista ( ae ima 2 kn razlike). Pitanje je koja bi od njih bila bolja?
Hvala za ovo. Gledo sam po ADM-u al mi je ova promakla.
EDIT: Ipak neću kupovat u ADM-u. Kupovat ću uz to i monitor i još neke stvari pa bi starci to uzeli na čekove. Uzeo bi to u Ventexu al su mi na njihovoj stranici za oko zapele 2 verzije HD4670. VTX i Gigabyte koja je ista ko ova iz posta iznad. Kolko vidim VTX ima veći takt radne memorije (1750 MHz) od Gigabyteove (1600 MHz). Takt GPU-a je isti. Cijena je ista ( ae ima 2 kn razlike). Pitanje je koja bi od njih bila bolja?
Zanemari takt memorije jer gigabyte s zalmanom oc-aš za tih 150mhz bez problema. Ja sam svoju stavio na 1850 i niti se grije puno više niti je nestabilna. I još gigabyte je ipak jedan od najvećih proizvođača a vtx je mlad i neiskusan i sumljam da se može nositi s gigabyteom (nekažem ni da su loši al ipak je to gigabyte...).