MSI GTX460 Cyclone (Review by Microman)

poruka: 324
|
čitano: 112.340
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: MSI GTX460 Cyclone (Review by Microman)
Jurky kaže...

malo bas pogledao po nasim ducanima na netu i nigdje nema za 1600kn, najmanje sto sam nasao 1850kn, sad gledajuci za 1600 je kartica isplativa ali bome za 1900+ vec nije.....za 100 kn vise 5850 i deri.....mislim da se kod nas u dogledno vrijeme nece moc nabavit 460 1GB za 1600kn....tko je jamio jamio.....

Normalno da nisi našo kad su sve jeftinije rasprodane. Pogledaj cijenik od ADM-a od četri distributera ostali samo Gainward i Zotac.(najskupljiji)

To je prilično dobar pokazatelj koja če biti navala za te grafe.

Također najeftinija HD5850 u maloprodaji dođe 2200Kn i to ona od sapphirea koja je nekoć bila 2050kn.A naravno imaš i model od 2800Kn.

A GTX470 2600kn. Eto toliko o isplativosti HD5850.I to sam ti dao cijene od ADM-a, a pogledaj šta links radi 2600Kn za HD5850 1Gb.

Ili još bolje 2000kn za HD5830. A HD5870 nemaš ispod 3000kn, a da ne velim da često idu na 3500kn+. Što je previše je previše i molim te nemoj mi o isplativosti Radeonki.

Bile su isplative nekada kad sam ja svoju HD5870 kupio za 2800kn(da,da 2800kn), al sada su cijene toliko lopovske da su strahote.

1800kn za GTX460(1gb) koja je u najboljem slučaju 5FPS-a sporija od HD5850 je gladi bradu. I još Uvijek jedan FPS kod HD5850 neide ispod 80kn.A za 2100kn dobiješ Gainvardovu GTX460 GLH koja ubije boga u HD5850 uzduž i poprijeko.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 21:07 (microman).
15 godina
neaktivan

Šta mislite o ovim najavama da će izać GTX 475 sa GF104 čipom..........to će negdje bit pola od grafulje. Mislim da će mest pod čak i sa GTX 480 uz mali OC.....,a da će mest pod sa ATI 5 serijom 5870 to nemoram ni spominjat

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 23:33 (amano).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
microman kaže...
Jurky kaže...

malo bas pogledao po nasim ducanima na netu i nigdje nema za 1600kn, najmanje sto sam nasao 1850kn, sad gledajuci za 1600 je kartica isplativa ali bome za 1900+ vec nije.....za 100 kn vise 5850 i deri.....mislim da se kod nas u dogledno vrijeme nece moc nabavit 460 1GB za 1600kn....tko je jamio jamio.....

Normalno da nisi našo kad su sve jeftinije rasprodane. Pogledaj cijenik od ADM-a od četri distributera ostali samo Gainward i Zotac.(najskupljiji)

To je prilično dobar pokazatelj koja če biti navala za te grafe.

Također najeftinija HD5850 u maloprodaji dođe 2200Kn i to ona od sapphirea koja je nekoć bila 2050kn.A naravno imaš i model od 2800Kn.

A GTX470 2600kn. Eto toliko o isplativosti HD5850.I to sam ti dao cijene od ADM-a, a pogledaj šta links radi 2600Kn za HD5850 1Gb.

Ili još bolje 2000kn za HD5830. A HD5870 nemaš ispod 3000kn, a da ne velim da često idu na 3500kn+. Što je previše je previše i molim te nemoj mi o isplativosti Radeonki.

Bile su isplative nekada kad sam ja svoju HD5870 kupio za 2800kn(da,da 2800kn), al sada su cijene toliko lopovske da su strahote.

1800kn za GTX460(1gb) koja je u najboljem slučaju 5FPS-a sporija od HD5850 je gladi bradu. I još Uvijek jedan FPS kod HD5850 neide ispod 80kn.A za 2100kn dobiješ Gainvardovu GTX460 GLH koja ubije boga u HD5850 uzduž i poprijeko.

navala znaci vecu potraznju, veca potraznja znaci vecu cijenu.... zaboravi na 460 1GB za 1600kn....to je gotova prica....

u maloprodaji ima 5850 po 2100kn i 5870 za 2800 izvor protis - sto je i dalje skupo isto kao i poluproizvodi 465/470 koje nitko ne zeli ma koliko Nvidija spustila cijenu

links ima vece cijene jer imaju iste cijene kupovao ti na gotovinu ili na kartice/kredit, dok ti adm i protis naknadno obracunaju vecu cijenu za kartice/kredit, tako ako uzimas na rate ti izadje ista cijena i u adm ili linksa

460 za 1900+ po meni nije nikakav bestbuy, a jesu li radeonke skupe - jesu, prvenstveno radi lose konkurencije, ali ja bih radje dao 150kn za tih 5FPS vec kad dajem 2000kn....trenutno ne postoji bestbuy kartica....460 to moze biti ali za 1600kn i ni lipe vise, a takva se vise u nasim ducanima nece pojaviti...

sad u ovom trenutku se neisplati kupovat nista, nego pricekat mjesec dva, tada ce biti veci izbor po nizim cijenama.....tko sad kupi grafu za mjesec dana mu moze biti samo zao,  bila to Nvidija ili Ati svejedno......

edit: koliko ta gtx460 glh ubija boga u 5850 pogledaj ovdje 0-2FPS na 1600rez strasno nesto, dok na 1920 rez  je 5850 jos uvjek bolja oko 1-3fps ako gledamo crysis i metro.....mislim da si s tim ubijanjem boga uzduz i poprijeko u najmanju ruku pretjerao u ovom slucaju....

Google is your friend
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 0:26 (Jurky).
15 godina

Molim malo pomoči oko kupnje gtx 460. Znači zanima me točno koji su modeli dobavljivi u hrvatskoj sa referentnim PCB-om iliti koje su podložne software-skom voltmodu. Usput ako netko zna koji proizvođač daje najduže jamstvo znači 3 godine. Od kad je nestalo gigabyte-ovog modela pao sam u depresiju pogotovo nakon zaključaka forumaša da će cijena bit viša(damn). Znači trenutno pucam na Asus i Gianward al s ovim cijenama ću vjerojatno imat para samo za 768 MB verziju. Nadam se boljoj situaciji na tržištu kroz deset dana. Možda dođe ponovo gigabyte sa ok cijenom(u nadi je spas a nada je ku...pila več gigabyte-ovu 1GB gtxMršti se).

Thanks, pozz.

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
strit kaže...

Molim malo pomoči oko kupnje gtx 460. Znači zanima me točno koji su modeli dobavljivi u hrvatskoj sa referentnim PCB-om iliti koje su podložne software-skom voltmodu.

Pa referentne nisu podložne SW voltmodu?http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-surprised.gif

Ako sam ja u pravu?http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-undecided.gif

edit

sry ja sam krivo napiso...!!!http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-innocent.gif

sweet pandemonium
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 6:09 (stoncin3).
16 godina
neaktivan
Jurky: mene nezanimaju cijene webshopova(ne maloprodaje) poput protisa,magazin RS-a,itd.... Mene zanimaju cijene Trgovina poput Linksa i ADM-a u kojima većina kupuje,a niti ADM niti Links nemaju HD5850 ispod 2200kn.dok je Gigabytova GTX460 došla 1600kn, a moja Cyclone 1800kn, znaci nikakvih 1900kn+ o kojima ti govoriš. Također zanimljivo je kako ste sad okrenuli priču.
Naime u doba GTX260 i HD4870 je bila ista situacija samo sto je onda Nvidia imala 200kn skuplju i oko 5FPS-a brzu grafu.zanimljivo je kako ste prije tupili da se ne isplati davat 200kn vise za 5FPS-a, a sad kad je situacija obrnuta sad se isplati. Još jednom ponavljam HD5850 je odlična grafa no precijenjena kao i ostatak HD5xxx serije.
I'll be back
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Gledam evo http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Order=BESTMATCH&Description=5850&x=0&y=0

1600 kuna dode 5850 u Americi

A gledam evo http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Order=BESTMATCH&Description=460+1gb&x=0&y=0

Znaci 1300 kuna...

Dok je ista cijena http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Order=BESTMATCH&Description=5830&x=0&y=0

za 5830

Kodnas su cijene smijesne eto jedino ova sto je bila za 1600 je bila koliko toliko fer cijena... ovo ostalo je precjenjeno do bola i nazad 7 puta.

Sad bas da vas pitam kako to ide sa time kodnas? Ko postavlja te cijene? Mislim dode mi isto da uzmem karticu u americi i da platim PDV I postarinu i carinu i dodem na istu cijenu kodnas, a gledajuci da trgovci imaju vjerovatno debele popouste na sve ovo gore navedeno nekuzim... Jer drzava pljacka ko gamad, il ovi sto dovoze kartice il kako? Majke mi mile neide mi to nikada u glavu.

Zasto kodnas sve dode doslovno pa skoro 50% skuplje nego u americi?! Kako Starcraft 2 moze doc 500 kuna u jednom algoritmu?!

KAKO DODE 5850 DOSLOVNO 1600 KUNA SKUPLJE KODNAS?! TISUČU JE***IH ŠTESTO?!

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 6:28 (Mew).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Kažeš HD5830 nema šta tražiti pored GTX460 1GB?http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-tongue-out.gif

Realno gledajući ovo ispod što si napiso ti je situacija u dvije države na svijetu: prva je USA, druga smo mi.

Sad Amerika ima jaču ekonomiju od hrvata i puno bolju konkurenciju koja tjera cijene na niže jer će ljudi sigurno ići kupiti kod onoga koji nudi isto za manje dolara.

Kod nas nea puno informatičkih trgovina naspram Amerike gledajući po prosjeku ili po glavi stanovnika.

Ako ti je sada jasnije ovo je samo banalni primjer..http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-cry.gif

Mis čak da jedan NY City ima više informatičkih dućana nego cijela država Hrvatska?

sweet pandemonium
16 godina
neaktivan

http://www.guru3d.com/news/msi-geforce-gtx-460-hawk/

http://www.gamestar.de/hardware/news/grafikkarten/2316786/msi_geforce_gtx_460_hawk.html

znaći 1 ghz, takt je brži 48% od referentnong, temp je max 65 ali hladnjak radi 100%... pošto je microman skoro dotaknuo 900 mhz ovo bi bilo još nekih 10-12%... kad bi buka bila koliko toliko ok mislim da ova kartica šiša 5850 samo tako... samo što će kod nas lopovi dići cijenu u nebo tako da sumnjam u neki best buy

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jurky kaže...
....

edit: koliko ta gtx460 glh ubija boga u 5850 pogledaj ovdje 0-2FPS na 1600rez strasno nesto, dok na 1920 rez  je 5850 jos uvjek bolja oko 1-3fps ako gledamo crysis i metro.....mislim da si s tim ubijanjem boga uzduz i poprijeko u najmanju ruku pretjerao u ovom slucaju....

Evo ti review Gdi je testirana KFA2 GeForce GTX460(1Gb) SOC koja kuca na 810Mhz/4000Mhz, dok Gainwardova GLH kuca na 800Mhz što znači nikakva razlika.

GTX 460 dobiva HD5850 za 4FPS-a na 1920x1200rezi u Crysis-u

A u metrou na istoj rezi je bolja za 1FPS.

I'll be back
15 godina
neaktivan
microman kaže...
Jurky kaže...
....

Evo ti review Gdi je testirana KFA2 GeForce GTX460(1Gb) SOC koja kuca na 810Mhz/4000Mhz, dok Gainwardova GLH kuca na 800Mhz što znači nikakva razlika.

GTX 460 dobiva HD5850 za 4FPS-a na 1920x1200rezi u Crysis-u

A u metrou na istoj rezi je bolja za 1FPS.

micromane sve 5 ali ove oc verzije koje kostaju al pari sa 5850 usporedjujes sa stock 5850 koja je mutava i nemoze se oc, samo sam zelio ukazat da ta kartica vise ne postoji za 1600kn hoce li je biti po jos tim cijenama nevjerujem kad vidim kakve su cijene trenutno u americi, ali krenulo se opet s istim pricama za malu djecu, ukrasni epiteti lete na sve strane (ubija boga uzduz i poprijekoSmijeha razlika 1FPS), cijene padaju svako dva posta (weky kaze sli460 za 3000knSmijeh, realno 3800kn), pa dajte bar malo budite objektivni.... kartica nudi odlicne performanse za 1600kn, za 1900+vec je malo skakljivo, ovo je prva iz serije 4XX koju mozemo nazvat karticom od glave do pete bez ikakvih zamjerki i daj boze da je opet vidimo u nasim ducanima po 1600kn.....

sto se tice protisa dosta sam toga u njih uzeo i nemam nikakvih zamjerki, danas platim sutra mi zvone na vrata .....links mi je skup jer sve kupujem na kes....a u Splitu nema vise niti jednog kvalitetnog ducana u kojem bi nasao stvari koje me zanimaju na lageru po cijenama koje ima protis......

Google is your friend
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 11:34 (Jurky).
15 godina
stoncin3 kaže...

Mis čak da jedan NY City ima više informatičkih dućana nego cijela država Hrvatska?

To je istina al je NY ima 3 i više puta ljudi od cijele RH. Znači koliko vidim MSI iz review-a bez obzira što ima nereferentni dizajn ima mogučnost software-skog voltmoda a koliko se vidi iz pcexpert-ovog GIGABYTE-ova nema tu mogučnost. Ako neko zna još neki model dobavljiv u RH a može se voltmodati molio bih da napiše koji. Thanks. 

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
16 godina

ja bi si uzeo 460 gtx i sad sam ledao u cjenicima neki ko fol poznatijih trgovina kod nas hgšrot, links, adm... i nigdje nevidim onu od msi-ja cyclone u verziji od 1gb a u obzir dolaze još i ona od Gainwrda 460gtx "GS" ili "GLH" koji takodjer nisam našao, pa sad ako neko zna gdje ima i po kojoj cijeni nek kaže i koja bi po vama bila najbolja do te tri??? Hvala

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
15 godina
neaktivan

Ja sam uzeo Gainward GeForce GTX 460 GS 1Gb i prezadovoljan sam .....to je ubiti ista kartica kao i Palit gtx 460 1gb sonic ubiti to su sestrinske firme koliko sam sjužio po stranim forumima pa samo šarafe druge plastike i naljepnice ovisi za koji će brend ić....

jedino što me malo smeta šta nisu mogli stavit  i na ovu GS hladnjak na vrm kao što ima GS-GLH vrzija......

Ali pianje je dali i ta GS-GLH ima hladnjak na vrm, jel Palit je testerima dao kartice Sonic Platinum sa vrm hladnjakom , a kupci su kasnije dobili kartice Sonic Platinum (najača Palit verzija) = GS-GLH (najača Gainward verzija)  koje nemaju hladnjak na vrm

više na

http://www.guru3d.com/news/palit-geforce-gtx-460-sonic-could-have-issues-

Onda su iznali novu veziju biosa jel je vent na kartici radio skoro na max kako bi ohladio karticu zbog nedostatka vrm hladnjaka , Pa su ovi iz guru3d poludili kako su njima poslali kopletan proizvod koji su oni recezirali ,a kupcima poslali polu proizvod koji nema iste karakteristike temperature i buke kao ovaj tesni primjerak .......

Kod  Gainward -a je isti slučaj tako da su i oni izbacili novu verziju biosa.......zbog istog problema.......

plačena 1650kn ta Gainward-ca bila je zdanja uzeo sam je prošli tjedan ..... preko frenda koji ima firmu za prodaju hardwera .......zaboravaio sam pitat gdje ju je uzeo ...od kojeg dobavljača .,ali uglavnom reko je ta 1gb bila zadnja, a ovih 192 bitnih je bilo više komada

tako da ne vjerujem da češ ih nać negdje dok ne dođe nova pošiljka otpilike 7 do 10 dana ...... naručio sam i gigabite GTX 460 1gb u Microline ali bilo posalo dolazi za 7 dana i prošlo 7 dana odo je pogledat dali su stigle ono piše "nije na putu " -Obično dolazi za 15 dana i onda sam odlučio uzet ovaj Gainward

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 14:38 (amano).

0 0 hvala 0
16 godina

imao sam prije Gainward "GS" i to su im super modeli brža memorija daju se kolkati i zato i sad hoću uzeti nešto tako ali vidio sam da ona od MSI-ja 460GTX Cyclone 1gb ima neku military grade ocjenu za memoriju, em što je 256bitna u odnosu na 192bitne  od 768mb još se da klokati ko luda i ima predobar hladnjak i onda sam se počeo dvoumiti između nje i Gainwarda 460GTX"GS" ili još bolje "GLH" ako bi je uspio negdje naći! Sad ostaje pitanje koja je najbolja od te tri i gdje ih naći, posudio sam od frenda graf. tako da mi nije hitno 15-20 dana se imam s čime igrati ako će ih negdje biti!

15 godina
Nestašica GTX460 1GB će trajati dok se ne rasprodaju GTX 465 modeli. N-vidia i njeni partneri neće sebi dozvoliti kanibalizam.
17 godina
microman kaže...
Jurky: mene nezanimaju cijene webshopova(ne maloprodaje) poput protisa,magazin RS-a,itd.... Mene zanimaju cijene Trgovina poput Linksa i ADM-a u kojima većina kupuje,a niti ADM niti Links nemaju HD5850 ispod 2200kn.dok je Gigabytova GTX460 došla 1600kn, a moja Cyclone 1800kn, znaci nikakvih 1900kn+ o kojima ti govoriš. Također zanimljivo je kako ste sad okrenuli priču.
Naime u doba GTX260 i HD4870 je bila ista situacija samo sto je onda Nvidia imala 200kn skuplju i oko 5FPS-a brzu grafu.zanimljivo je kako ste prije tupili da se ne isplati davat 200kn vise za 5FPS-a, a sad kad je situacija obrnuta sad se isplati. Još jednom ponavljam HD5850 je odlična grafa no precijenjena kao i ostatak HD5xxx serije.

Trenutna cijena za MSI 460 1GB Cyclone kod uvoznika je 1633.51 + PDV = 2009.21kn

Zotac 460 1GB 1682.66 + PDV = 2069.67kn

Gigabyte 460 OC 1GB = 1496,04 + PDV = 1840.12kn

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 14:53 (Cele303).
16 godina
Cele303 kaže...
microman kaže...

Trenutna cijena za MSI 460 1GB Cyclone kod uvoznika je 1633.51 + PDV = 2009.21kn

cijena je ok, ali gdje ih nabaviti/naručiti???

17 godina

U Microlineu po narudžbi ili u maloprodajnim dućanima koji rade sa Microlineom

PS. Za post malo iznad, Asbis je uvoznik za Gainward i trenutno nemaju ni jednu 460 ( ni 768 ni 1GB)

clock2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cele303 kaže...

Ja sam platio MSI Cyclone 1800kn u ADM-u. Inače dođe 1850, al tome oduzmi 2% na gotovinu i dobiješ 1813kn.

Također cijena Zotac-ove GTX460(1Gb) u ADM-u je 1900Kn,a ne gotovo 2100kn.

I'll be back
16 godina

ali u ADM nema MSI460gtx Cyclone od 1gb koja mene zanima, kad si uzimaoi jel znaš oće dobivati još?

Jel zna netko koliko kod nas dođe ona Gainwardova 460GTX GS "GLH" i di je ima za uzet naravno???

16 godina
neaktivan
McNEKONTROLIK kaže...

ali u ADM nema MSI460gtx Cyclone od 1gb koja mene zanima, kad si uzimaoi jel znaš oće dobivati još?

Jel zna netko koliko kod nas dođe ona Gainwardova 460GTX GS "GLH" i di je ima za uzet naravno???

Ja sam grafu uzeu u ponedeljak isti dan kad je došla. Dobili su dva komada, a dal če dobiti još ovisi o uvozniku(Microline).

Za Gainward GLH se možeš mailom obratiti ADM-u. Znači upitaš dal bi ti mogli nabavit taj model i po kojoj cijeni.

Ja također tako naručujem kod njih ono što nemaju na cijeniku i za sada su mi svaki puta izišli u susret. I odgovor dobiš odma isti dan ako pošalješ radnim danom.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 15:16 (microman).
17 godina
microman kaže...
Cele303 kaže...

Ja sam platio MSI Cyclone 1800kn u ADM-u. Inače dođe 1850, al tome oduzmi 2% na gotovinu i dobiješ 1813kn.

Također cijena Zotac-ove GTX460(1Gb) u ADM-u je 1900Kn,a ne gotovo 2100kn.

Kao što rekoh, trenutna cijena kod uvoznika je takva kakva je, a ako ih ADM ima na lageru super, ako nema uzet će ih od uvoznika po cijeni koja bude u tom trenutku, u ovom trenutku je 2009kn - popust na količinu + njihova marža

clock2much
16 godina

ok, thanx na info. bacit ću im mejl večeras pa da vidim šta će reći, ako mi budu mogli nabaviti ovu GLH da uzmem nju ili onu Cyclone 1gb??

16 godina
neaktivan
Cele303 kaže...
microman kaže...

Kao što rekoh, trenutna cijena kod uvoznika je takva kakva je, a ako ih ADM ima na lageru super, ako nema uzet će ih od uvoznika po cijeni koja bude u tom trenutku, u ovom trenutku je 2009kn - popust na količinu + njihova marža

Onda su najvijerovatnije poskupili radi potražnje. A kolika je cijena HD5850?

I'll be back
16 godina
neaktivan
McNEKONTROLIK kaže...

ok, thanx na info. bacit ću im mejl večeras pa da vidim šta će reći, ako mi budu mogli nabaviti ovu GLH da uzmem nju ili onu Cyclone 1gb??

Ja bi osobno Cyclone zbog hlađenja, a nju i tako bez beda staviš na 800Mhz/2000Mhz.

I'll be back
16 godina

ok, kontaktirati ću adm pa ćemo vidjeti, hvala još jednom!

15 godina
neaktivan

Ja sam pito prije par dana ADM za Gigabyteovu 1GB OC rekli su da dolazi da 10~14 dana ali da nemaju pojma o cijeni sto znaci vjerovatno da ce poskupit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
microman kaže...
Cele303 kaže...
microman kaže...

pa nemoras imat doktorat iz ekonomije za predvidjeti neke stvari....., dovoljno je mucnuti glavom.......,

samo ja mislim da je ovdje posrijedi nesto sasvim drugo - kad je nvidija izbacivala 470/480 postavila je optimisticno velike cijene za nikakve performanse bar s prvim driverima, sto je dovelo do loseg glasa i kasnije je prodaja isla lose i smanjivanje cijena nije dovelo do nikakvog ucinka (los glas daleko se cuje).....sad mi se cini da je nvidija sa 460 ucinila upravo nesto skroz suprotno....izbacila dobar proizvod po odlicnim cijenama i prvotni efekt je postignut, kartica je na dobrom glasu i ljudi ce dat dodatnih par stotina kuna vise zbog poskupljenja iste bez obzira sto ce za istu ili malo vecu cijenu moc uzet brzu 5850......, sad zamislite da je 460 kartica odmah dosla po cijeni od 2000kn, zavrsila bi kao i 465/470/480, ovako ima neke sanse.....

Google is your friend
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 20:14 (Jurky).
17 godina
neaktivan
Jurky kaže...
microman kaže...
Cele303 kaže...
microman kaže...

pa nemoras imat doktorat iz ekonomije za predvidjeti neke stvari....., dovoljno je mucnuti glavom.......,

samo ja mislim da je ovdje posrijedi nesto sasvim drugo - kad je nvidija izbacivala 470/480 postavila je optimisticno velike cijene za nikakve performanse bar s prvim driverima, sto je dovelo do loseg glasa i kasnije je prodaja isla lose i smanjivanje cijena nije dovelo do nikakvog ucinka (los glas daleko se cuje).....sad mi se cini da je nvidija sa 460 ucinila upravo nesto skroz suprotno....izbacila dobar proizvod po odlicnim cijenama i prvotni efekt je postignut, kartica je na dobrom glasu i ljudi ce dat dodatnih par stotina kuna vise zbog poskupljenja iste bez obzira sto ce za istu ili malo vecu cijenu moc uzet brzu 5850......, sad zamislite da je 460 kartica odmah dosla po cijeni od 2000kn, zavrsila bi kao i 465/470/480, ovako ima neke sanse.....

Pa da,to sam i ja pomislio,ako sad kada dođu nove zalihe gtx 460 bude oko 2k onda je bolje dodati 200 kn i kupiti 5850

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice