Koju do 3000kn?
- poruka: 49
- |
- čitano: 6.880
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Daj uzmi hd3870x2 i bok..po meni netrebas nista jace jer sumnjam da ces moc iskoristit 20% jacu 9800gx2
Daj uzmi hd3870x2 i bok..po meni netrebas nista jace jer sumnjam da ces moc iskoristit 20% jacu 9800gx2
Sve skupa nas masira zato jer znade da 18.6.2008. izlazi geforce gtx 260 i 280, a navedene kartice ce biti najmanje 50% brže od 9800GX2. Iz tog razloga niko pametan ovog trenutka nebi izbrojo 3000 kn za karticu, jer bi nova generacija trebala koštat upravo toliko.
Nekako sumnjam da ce nove graficke od nVidie doc tako malo ak si mislio 3000kn??
Nekako sumnjam da ce nove graficke od nVidie doc tako malo ak si mislio 3000kn??
hd3870x2 ili 8800gts 512 pa je stavrno lako oc na 9800gtx.
Bas sam razmisljo ovih dana i gledam kako je Nvidia preskupa. Ljudi moji zar vi mislite da jedna 8800GTX vrijedi 4000kn ili 9800GX2 koja dođe 4500kn??? Pa za tu lovu danas mozes kupiti PC koji mete sve igre do kraja.
Ja trenutno imam Nvidiu ali kad budem kupovao sljedeci put definitivno cu uzeti ati-a . Mislim da nije preskup kao Nvidia i nudi odlicne performanse za tu lovu. Zato i ja ne kuzim zasto pravilo samo Nvidia? To kao nesta dobro?
Zasad ti preporucam 3870X2 i to je to ali ako ti zelis kao imati neku Nvidiu i baciti pare samo naprijed kasnije se nemoj zaliti ovdje na forumu hehe.
Bas sam razmisljo ovih dana i gledam kako je Nvidia preskupa. Ljudi moji zar vi mislite da jedna 8800GTX vrijedi 4000kn ili 9800GX2 koja dođe 4500kn??? Pa za tu lovu danas mozes kupiti PC koji mete sve igre do kraja.
Ja trenutno imam Nvidiu ali kad budem kupovao sljedeci put definitivno cu uzeti ati-a . Mislim da nije preskup kao Nvidia i nudi odlicne performanse za tu lovu. Zato i ja ne kuzim zasto pravilo samo Nvidia? To kao nesta dobro?
Zasad ti preporucam 3870X2 i to je to ali ako ti zelis kao imati neku Nvidiu i baciti pare samo naprijed kasnije se nemoj zaliti ovdje na forumu hehe.

uzmi 3870X2,...
al preporučam da čekaš nove kartice... pa da ubereš neku bolju za tu lovu!
rastegni se još 200tinjak kn-a i ubodi gx2-ku ;)
rastegni se još 200tinjak kn-a i ubodi gx2-ku ;)

kojih 900kna
pa ljepo piše u protisu 3200i neš GX2 ;)
http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=9567
UPS. Ja sam to shvatio da na cijenu 3870 X2 (koju smo mu preporučili) dodaš 200kn....Ne isplati se GX2....Bolje upariš dvije 8800 GTS 512 (review)
Čovjek, kupi si lipo 9800GTX i miran si. TOČKA-.
Čovjek, kupi si lipo 9800GTX i miran si. TOČKA-.
pa neki bi rekli da se isplati radi budučih drivera
al opet nije niš jača od 8800GTX ;)
stoga uzmi rađe ati-cu x2 ;)
odličan odnos uloženo-dobiveno :)
Di ovaj svijet ide, ljudi gladuju, a vi raspravljate o komadu pločice sa čipovima za koju neki rade cijeli mjesec.. i da bar nečemu služi. Žene imaju šminku, a muškarci računala. Porez na budale.
Imaš super bicikle za tu lovu, izađi van i uživaj..
Čovjek je tražio GRAFIČKU KARTICU, a ne bicikl...Ako mu se troši toliko novaca na grafu nek izvoli. Ja osobno ne bi dao više od 1500kn za nju