Integrirana grafička

poruka: 5
|
čitano: 2.741
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Integrirana grafička

Jedno jednostavno pitanje, je li moguće (pametno) na integriranu grafičku karticu ubaciti normalnu i dobiti bolje preformance?
Čisto razmišljam o kupnji drugog kompa, koji ne treba biti zvijer, pa radi uštede bi uzeo gotovu konfiguraciju s integriranom grafičkom i nadogradio je! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Integrirana grafička
Ako ubacis jos jednu, moze raditi ta nova, ali ne mogu raditi zajedno za kombiniranje performansi.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
15 godina
neaktivan
paspa2 kaže...

Jedno jednostavno pitanje, je li moguće (pametno) na integriranu grafičku karticu ubaciti normalnu i dobiti bolje preformance?
Čisto razmišljam o kupnji drugog kompa, koji ne treba biti zvijer, pa radi uštede bi uzeo gotovu konfiguraciju s integriranom grafičkom i nadogradio je! 

Da, mozes kupiti novu karticu i kada ju stavis u comp, integrisana se automatski iskljuci. :)

ASUS
15 godina
neaktivan
Integrirana grafička

Hvala, samo me je to zanimalo  oće li funkcionirati ta nova grafička kad je ubacim. kombinacija te dvije mi ne treba.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

-normalno je kad se ubaci diskretna VGA ona automatski radi.

Pošto se sve mijenja, sad postoji i hybrid SLI (notebook), koji ima 'običnu' integrirku za štednju i 'pravu' za zahtjevnije poslove igre, to sve ovisi o chipsetu-driverima. Vjerojatno će uskoro biti i na desktop MBOima...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice