Čovjek je pomogao nekome na forumu, a sve što vi možete je ići u off-topic i prozivati ljude za njihov materinji jezik. Usput rečeno, kada bi ovaj forum bio toliko isključiv oko uporabe hrvatskog jezika (što nije), pola vas bi odavno bilo banirano zbog nepismenosti.
ne kaki..
Reci mi kad gledas bosanski/srpski film, jeli stavljas subtitle?
Pogledaj žikinu dinastiju u nedjelju
Samo sam rijec ispravio. Ne vidim nista napadno u tome.
Reci mi kad gledas bosanski/srpski film, jeli stavljas subtitle?
Pogledaj žikinu dinastiju u nedjelju
Samo da potvrdim da titla biti neče.
eto da ne otvaram novu temu s istom dilemom,samo cu ovu malo "dic"..
moja je grafa otisla bogu na istinu,a imam garanciju,i sad gledam nadoplatiti par sto kuna za jos bolji izbor...
(uginula xD je 6870 2GB)
znaci...
6950/6970/gtx570
1GB ili 2GB
do 2500kn,zapravo bi bio najsretniji da je do 2200kn :)
Nema smisla pretplatit nesto,zato bih uzeo best buy neki
nikakve SLI/Crossfire i slicne kombinacije ne igraju,igranje na 2+ monitora isto nece doci u obzir,tako da trazim preporuku za nabolju SINGLE karticu u tom rangu...
Monitor je 23' SAMSUNG SyncMaster350, igram sve na max rezi koju mi dopusta. 1920x1080.
EDIT: bilo bi pozeljno da je do 25cm,tako da ne moram ponovno modificirat kuciste ;)
Valjda je bitno reci da ne igram pucacine,najcesce zapravo igre s najajcom grafikom nit ne pogledam. Znaci igrat ce se D3,GW2 i tako neke stvari.
Hvala unaprijed ;)
Ja bih isao na HD6970 !
EDIT: ili mozda cak na HD7850 !
upravo gledam seriju 7 od ati i razmisljam dal uzet to,al nekeko mi se zasada cini jos skupa malo
ubacio sam edit gore,da kartice budu do 25cm,ak bude puno duza opet ce bit brusilice u rukama xD
HD7850 je jeftinija od HD6970 !
HD6970 je dugacka 27cm , HD7850 je duga oko 20cm !( Ovisno o brandu )
znaci 6970 otpada odmah jer je to skoro max sto stane u kuciste
ostale varijante i dalje igraju
vjerujem da se 7850 zagrijava manje od ostalih,i da trosi manje struje....ali napajanje je poprilicno jako pa me ta struja ne brine,sam gledam da budem mirniji sto dulje ;)
Da, manje se zagrijava i trosi manje struje ( 130W naprema 250W za HD6970 )
fala ti puno na trudu ;)
tak sam i ja to nekak gledao
ali vidim da ima jedan 570 gainward,goes like hell edicija u tom price rangeu
malo cu proba istrazit o toj grafickoj,a volim oduvijek nvidiu zbog stabilnosti,mozda na kraju ipak to uzmem ;)
Ta Gainward GHL je odlična gtx570 kartica.
Izbor je sasvim jasan, HD 7850 je nabolja za manje od 2000 kn.
Ta Gainward GHL je odlična gtx570 kartica.
tako kaze i svaki review,a i cijena mi je ok,2399kn,nije strasno....
jucer sam dosta proveo u istrazivanju,svidgje nadjoh da je performansa bolja nego kod 6950,a isto tako da trosi vise struje i da se nesto vise zagrijava...
posto reza na kojoj na igram nije prevelika,vise neki standard,jedan monitor i to...i iako me ne dira koliko trosi struje,stvarno mi je bitna temperatura,i jos je 400kn jeftinija,uzet cu 6950 i biti miran barem jos 2 godine...do ati serije 8xxx ;)
slobodno komentirajte odluku,naravno :)
Ako ti je bitna temp. uzmi XFX HD6950 Dual Fan , al ja bih rađe isao na Sapphire HD7850 Dual Fan !
mora biti u linksu,tamo mi je garancija :)
da uvijak smetnem s uma tu 7850,mozda zato jer je u novom srednjem segmentu,a 6950 je u prosloj seriji ipak bila u nekom visem segmentu...
po testovima koliko vidim,6950 2GB je nesto jaca...a cijenom su tu negdje....
isto tako,kad cijena krene padati za seriju 7 ova ce kartica vrijediti manje,a 6950 kad se rasproda leti iz ponude,resale value ce ostat nesto bolji,a danas nazalost i o tome treba voditi racuna....
naravno,sa prikladnom cijenom..nisam profesionalac,radim onako za sebe..bavim se time jer volim..
Bolje uzmi Sapphire HD7850 2GB Dual Fan ! Novija je , manje trosi , manje se grije , bolje se clocka ...
naravno,sa prikladnom cijenom..nisam profesionalac,radim onako za sebe..bavim se time jer volim..
HD7850 2Gb je bolja kupnja.